מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משתמש בזריקותאבי05/08/2010
בן 27 עם בעיות זיקפה מאז ומתמיד.(זיקפה חלקית)
אני התחלתי בזריקות לפין וזה פתר לי את הבעיה לעת עתה אבל קבעתי תור לאולטרה סאונד לפין שיהיה עוד 3 חודשים.
איזה עוד בדיקות שווה לי לעשות במקביל (NPT והורמונים ובדיקת דם כבר בוצע)?
אני בריא לחלוטין ואני לא מבין למה מאז ומתמיד יש לי את הבעיה הזאת? (הרופא אמר לי שמה שיש לי מאוד נדיר). יש לי גב קצת עקום ,איזה בדיקה שווה לי לעשות בהקשר לזה או בכלל אני ממש בערפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר06/08/2010הבדיקה הזו חשובה לאבחון ואין צורך בבדיקות נוספות עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בזיקפהנדב05/08/2010
אני בן 32 ובריא באופן כללי. מאז ומעולם הזקפות שלי לא היו חזקות במיוחד, אך בשנה וחצי האחרונה המצב החמיר מאוד. אני מסוגל להגיע לזקפה (וגם זה לא תמיד) אבל כמעט לא מסוגל לשמור עליה, גם באוננות. זקפות הבוקר נעלמו. סיאליס פותר את הבעיה, אבל אני קצת צעיר מדי בשביל לקחת סיאליס.
עשיתי בדיקות טסטוסטרון והן יצאו תקינות, אך עשיתי שתי בדיקות NPT בהפרש של שבוע, ובשתיהן הייתה רק זקפת לילה אחת - באחת של 80 אחוז, בשניה של מאה אחוז בבסיס ו-80 אחוז בקצה. הרופא המפענח כתב כי יש חשד לבעיה אורגנית.
יש לי שתי שאלות: 1. בערך בתקופה שבה זה התחיל, השתמשתי למשך כחודש במכשיר שמיועד להאריך את איבר המין ע"י מתיחה. השתמשתי בו לכל היותר 4 שעות ביום (לרוב הרבה פחות), ומדי פעם חשתי כאב קל ביותר ואז הפסקתי. האם יכול להיות שגרמתי נזק קבוע לאיבר המין?
2. אילו בדיקות עלי לבצע כדי לדעת בוודאות מה הבעיה ואם אכן גרמתי נזק קבוע לעצמי? דופלר? בדיקות הורמונליות אחרות?
תודה,
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר מתיחת פין -מזיק
ד''ר נחום זילבר06/08/2010ואכן יש קשר בין השימוש במכשיר המסוכן לבין הפגיעה הפיזיולוגית בזיקפה,שיתכן ותהיה ממושכת, בעיקר בקטע הורידי של הזקפה. אין צורך בבירור נוסף עשית NPT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
נדב06/08/2010ה-NPT לא אמר לי מה בדיוק סיבת הבעיה, אלא רק שיש בעיה. כיצד אני יודע מה בדיוק קרה, איך לטפל בזה (אם אפשר) וכמה זמן זה ימשך?
תודה!
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
ד''ר נחום זילבר06/08/2010הבדיקה הראתה שיש לך בעיה אורגנית-פיזיולוגית ולדעתי זה קשור במכשיר המתיחה הן בתיזמון והן בנזק הווסקולרי. פנה לאורולוג מומחה המטפל בתיפקוד מיני לקוי. לידיעתך,אני וגם אורולוגים אחרים מטפלים בתוצאות ההרסניות של מכשירי מתיחה,משקולות ,עיבוי,הגדלה לפין וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מאוחרתאבי04/08/2010
שלום
אני סובל מבעיה שלרוב גברים לא סובלים ממנה
אני כמעט ולא מצליח לגמור מיחסי מין זה דבר שחזר על עצמו עם בנות זוג שונות ואין זה קשור לדעתי לסוג יחסי המין או לפרטנרית, לרוב מצליח לגמור יותר מהר מיחסים אוראליים, אך גם זה עלול לקחת הרבה מאוד זמן אם בכלל..
יש לציין שהזיקפה חזקה ואין בעיה להחזיק אותה במשך הרבה מאוד זמן...רק לעיתים רחוקות ולאחר הרבה מאוד מאמץ מצליח להגיע לשפיכה מיחסי מין, 95 אחוז מהמקרים, לא.
ממה זה יכול להיגרם? האם זו בעיה פסיכולוגית כמו שאני חושב? או שהאם זה מעיד על משהו פיזי?
תודה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר06/08/2010לרוב בעיה פסיכוסקסולוגית ורצוי לפנות לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקהאבי04/08/2010
שלום, לאחרונה עשיתי אולטראסונד לדרכי השתן והכליות ואלו התוצאות, אשמח לפיענוחם, חשוב לציין שאני לאחר ניתוח ריסוק בלייזר..
"
כליה ימין באורך 12 גודל תקין
כליה שמאל אורל 13 גדולה
כליה ימין אבן או פירורים בגביע התחתון, גודל הממצא 10.5 מ"מ
כליה שמאל ללא אבנים
לא נצפה הידרונופרוזיס בכליות
בכליה ימין רושם לבליטה של הפרנכימה של המחצית התחתונה, אורכה כ25 מ"מ, הממצא מופיע בכל הבדיקות הקודמות.
יתכן שמדובר בביטוי ללובולציה של הפרנכימה בלבד אך אין לשלול ממצא אחר, אם בוצע CT כליות עם חומר ניגוד בעבר, נא להשוות, אם טרם בוצע נא לשקול ביצוע של בדיקת CT כליות
כיס השתן במבנה תקין, ללא אבנים
לאחר התרוקנות שתן של 25 סמ"ק
מימין ומשאל נצפו ג'טים אורינאריים.
האורטרים הדיסטליים אנים מורחבים ואין רואים אבנים בפיות
"
אודה לפיענוח הבדיקה הזו בהקדם האפשרי
תודה רבה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרתך
אבי06/08/2010בברכת שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר אורי גור08/08/2010האם בוצע CT בעבר? אם כן איזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא בוצע
אבי08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
אבי09/08/2010בעצם שאלתי היא מה זה פרנכימה ולובולציה..חיפשתי ולא ממש הצלחתי להבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור14/08/2010פרנכימה הינה רקמת הכליה האחראית על תפקודה.
לובולציה הינה שינוי קל במבנה הפרנכימה שנראה בסונר לא אחיד וחלק כפי שאמור להיות
ראה המלצה לביצוע CT גם בתשובת הסונר שמסרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך ימיןחסוי04/08/2010
מזה חודש חודשיים אני סובל מכאב באשך ימין כאשר נוגעים בו והוא עולה קצת למעלה אשמח לדעת מה זה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
חסוי04/08/2010אני בן ***15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור04/08/2010אם יופיעו כאבים חזקים עליך לפנות לבדיקה מיידית
כמובן גם אם ממשש גוש או נוקשות באשך
מציע להתייעץ עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השכייםיוני04/08/2010
היי ד"ר
.אני בן 33
ברצוני לברר לגבי השכיים שלי
הם מאוד קטנים ויש לי עור נפול .אפשר להגיד כי יש רקנות
בתוך שק ההשכיים. וכי בת זוגי לא מרגישה אותם כלל המצב בעבר לא היה כך
השכיי היו יותר גדולים לא בהרבה אבל זה מפריע לי מאוד .מה אני יכול לעשות בנוגע למצב
אם יש פיתרון גם במחיר של ניתוח .או שיש פיתרון אחר .הודה לך.
מאוד על שיתוף הפעולה .
בברכה יוני מור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור04/08/2010אשכים לרוב לא משתנים בגודלם
גודלם הוא חסר חשיבות אלא התפקוד שלהם
אין ניתוח שיכול לשנות את גודל האשכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציה ונדודי שינהרותם03/08/2010
אני בן 26 ובריא בדרך כלל, מעולם לא היו לי בעיות בתפקוד המיני אבל לאחרונה התחלתי לסבול מנדודי שינה בעקבות לחץ בלימודים. אחת מתופעות הלוואי של זה היא אימפוטנציה וכמובן שזה מטריד אותי מאוד. האם לדעתכם טיפול בכדור שינה יעזור כאן (הכוונה לבעיה של נדודי שינה ובכל גם לבעיה של האימפוטנציה) או שיש מקום לבדיקה מקיפה יותר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגב
ד''ר אורי גור04/08/2010לחץ בלימודים וגם הפרעות בשינה בהחלט יכולים לפגוגע בתפקוד המיני
על פי הצורך טפל בהפרעות השינה וכנראה גם בעית הזקפה תחלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
רותם04/08/2010הפעם ספציפית על כדור שינה- ביקשתי מהרופא שלי מרשם לכדורי שינה והוא רשם לי אמביאן cr, האם הכדור הזה בטוח לשימוש או שהוא יכול באיזושהי צורה להשפיע על התפקוד המיני לרעה?
ד''ר אורי גור08/08/2010כדור בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןאלי03/08/2010
אני בחור בן 35 סובל מתכיפות במתן שתן וכן מבעיה של סוגרים היינו תמיד אני מרגיש הרגשה של חוסר התרוקנות כל הזמן וזה מה שגורם לי לתכיפות שתן אין לי בעיה בגודל השלפוחית וכל זה
בעקבות זאת קיבלתי טיפול של קסטרל וספזמקס העניין הוא שהבנתי שאילו תרופות שעושות פעולות הפוכות לגבי הקטסרל אין לי בעיה כי מאז שאני לוקח קסטרל הקושי בהטלת השתן קטן
ויותר קל לי להוציא את השתן לעומת זאת התכיפות לא השתנתה בעקבות התכיפות של השתן נתן לי הרופא להתחיל לקחת ספזמקס בעוד שבוע העניין הוא שאני חושש לקחת את הספזמקס כי כעקרון גם כחה קשה לי להוציא את השתן בגלל הבעיה בסוגרים ואים אקח אותו פתאום תהיה עצירת שתן ואני לא אוכל להשתין אף על פי שארגיש צורך בגלל השפעת הספזמקס האים החשש שלי הוא אמיתי או לא? האים כדאי לקחת את הספזמקס שאני יודע שכעקרון הוא מטפל בתכיפות ולא בבעיה האמיתית שלי בעית הסוגרים ? והאים תרופה זו תקל עלי בגלל בעניין התכיפות?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר אורי גור04/08/2010מהתיאור לא נשמע שבעייתך היא בסוגרים
ספזמקס יכול לעזור לתכיפות
הסיכוי שיגרום לעצירת שתן זניח
מציע לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גדילת איבר המיןמתגייס בקרוב03/08/2010
אני אהיה בערך בן 18 וחצי כשאתגייס, העניין הוא שאני אתגייס ליחידה קרבית מובחרת.
רציתי לשאול אם עקב חוסר שעות שינה והתזונה בצבא דבר זה יכול להשפיע מאוד על גדילת איבר המין אם בכלל? ועד איזה גיל איבר המין גדל? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור04/08/2010שום דבר לא ישפיע על גדילת איבר המין, גם לא העדר שינה או תזונה
קרוב לוודאי שבגילך כבר השלמת את תהליכי הגדילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת טיפול על הפוריותאסי03/08/2010
שלום,
רציתי לדעת האם שימוש של כשבועיים בטיפות עיניים אשר מכילות סטרואידים (לטיפול בדלקת עיניים כמובן) מסוג FRED FORTE עשוי להשפיע על הפוריות.
השאלה נובעת מכיוון שעברתי לפני כחודשיים ניתוח וריקוצלה עקב בעיית פוריות, ואני אמור בחודש הבא לעשות בדיקת זרע חוזרת. רציתי לדעת, האם טיפול זה עשוי להשפיע על התוצאה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות לקויהר02/08/2010
שלום.
אני בן 25 ויש לי כבר 2 ילדים.
יש לי שיער ברגליים,בבית שחי ובאשכים, אך משום מה לא גדל לי בבטן,בחזה ובקושי בפנים.
בנוסף,או שהאיבר מין שלי קטן או שהשק אשכים קטן -איך אני יודע?אין לי בליטה בתחתוני בוקסר שאני לובש ולפעמים אני מתבייש להתפשט ליד אחרים בגלל זה.
האם יכול להיות שיש לי בעיית התפתחות כלשהי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות
ד''ר אורי גור04/08/2010נראה שהתפתחת יפה - והוכחת גם תפקוד מיני תקין וגם פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה ופעילות יתר שלפוחית השתןג02/08/2010
האם ייתכן קשר בין הימצאות וריקוצלה לבין הופעת תסמונת שלפוחית רגיזה? האם ידוע על מצבים שבהם היה קשר נסיבתי שכזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוכר קשר כזה
ד''ר אורי גור04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטה רגיזה מפריעה לשינה.Yazek02/08/2010
שלום למומחינו המלומדים. כמו כמעט כל גבר שמגיע לפרקו כך גם אנוכי סובל מבעיות פרוסטטה מוגדלת ורגיזה שלפעמים משבשת את מהלך החיים בשל הצורך להטיל. במשך היום הבעייה פחות חמורה,תמיד אפשר למצוא פינה ולתת לה לטפטף. הבעייה החמורה היא בלילה. למרות הקסטרל שאני נוטל לפני השינה ולמרות שזאת תרופה הגורמת להרדמות אני קם כמעט כל שעה עגולה עם לחצים אדירים ורץ לשרותים להטיל מיימי. כמובן שבבוקר ובמשך היום אני מסתובב עם עיינים טרוטות מעייפות. לאחרונה דיברתי עם חבר ילדות שהיגר לאמריקע (הוא חשב ששם אין כל הבעיות האלו)וסובל כמוני מאותה בעייה. הוא סיפר לי שהרופא שם המליץ לו על תרופת פלא חדשה בשם אמביאן CR שזה כדור שינה הגורם לו לישון כמו תינוק שנת ישרים כל הלילה. לפי דבריו התרופה גורמת להרדמות תוך 20 ד',גורמת לשינה רציפה בין 6 ל 8 ש' ואינה ממכרת. רציתי לשאול אותו אם הוא ישן כל כך טוב כמו תינוק האם הוא גם מרטיב בלילה כמו תינוק?אבל אז הקו נותק. לכן שאלתי מופנית למומחינו, האם באמת התרופה הזאת יעילה גם לבעייה שלי? אם היא תגרום לי לשינה טובה מצד אחד האם אקום יבש מצד שני? אם זה באמת כל כך טוב,האם ניתן כבר להשיג את האמביאן CR כבר בארץ? תודה על תשומת ליבכם ותשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור04/08/2010אמביאן הוא כדור שינה. קיים בארץ.
אני מניח שאם הוא מרוצה הוא לא מרטיב
אין זה טיפול מקובבל בהפרעות השתנה או התרוקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפה בגיל צעיראנדריי02/08/2010
אני בחור בן 21 ויש לי בעיה שאני ממש מתוסכל בגללה
כבר הרבה זמן יש לי בעיות של זקפה, בזמן המשחק המקדים והסקס לא עומד לי עד הסוף ברוב הפעמים ולפעמים לא עומד לי בכלל.
בתקופה האחרונה שבוע שבועיים הגעתי למצב שאין לי גם זקפת בוקר,
אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי הפרשה של זרע (או דמוי זרע, אני לא מבין בזה כלכך) אחריי מתן שתן או בזמן צואה כשאני לוחץ חזק.
יש לי גם גניקומסטיה (לא יודע אם זה קשור)
ניסיתי ויאגרה ועם הכדורים הכל עובד בסדר
האם יתכן שיש לי דליפה ורידית?
מה יכול להיות הסיבה למצב שלי דוקטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדריי
ד''ר אורי גור04/08/2010תיתכן בעיה פסיכוגנית, אך גם הורמונלית או תפקודית.
מציע להתייעץ עם אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפהדוד02/08/2010
אין לי זיקפה שאני רואה נשים ארומות(גם לא גברים אירומים) מה הטיפול שעליי לעשות.
(יש לי זיקפת לילה תקינה לחלוטין איבר מין קטן יחסית).
מה הטיפול שהייתה ממליץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד''ר אורי גור04/08/2010אין צורך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)