מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננותמתן16/12/2008
נ.ב זה יכול להיות סימן לסרטן כלשהו? אנא תענה לי תודה... ואני צריך לציין שזה קרה אחרי מקרה שהלב שלי אני חושב החסיר מס' פעימות ברצף האם זה קשור? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן
ד''ר נחום זילבר16/12/2008זה לא סרטן ולא קשור ללב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותמתן16/12/2008
אלוהים ישמור, בדרך כלל אחרי שאני מאונן וגומר יוצא לי זרע אבל בשתי הפעמים האחרונות ברצף שאוננתי יצא לי שתן שגמרתי מה לעשות? תודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן
ד''ר נחום זילבר16/12/2008זה קורה לפעמים. לא לעשות כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמוניתתמיר16/12/2008
שלום רב, אני ישראלי החי כרגע בארצות הברית. המערכת הרפואית כאן מאוד מסורבלת, ולרוב מתבצע הקשר ביני, החולה, ובין המזכירה הרפואית. מכיוון שלא הצלחתי לקבל הסברים לבעייתי אודה לך בחום, אם תוכל להסביר את הבעיה. בעקבות כאבים חזקים בבטן התחתונה ותחושה כללית לא טובה, ביצע הרופא המטפל שלי בדיקת זרע, בעקבותיה נאמר לי שיש לי דלקת בערמונית מסוג E COLI (וסליחה אם המינוח אינו מדוייק). שאלותי: 1. האם יכול להיות קשר בין הדלקת ובין נסיונותי שלי ושל אשתי להיכנס להריון (שני), כשבאופן טבעי, כמות הפעמים שאנו שוכבים עולה? 2. האם קיים חשש שאשתי תידבק (ידוע לי שאין לה ערמונית...)? 3. האם איכות הזרע נפגעת במצב של דלקת זו? 4. האם יכולה להיות השפעה שלילית במצב של כניסה להריון (על העובר)? אודה לך אם תענה לשאלותי. בברכה, תמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ערמונית
תמיר16/12/2008שכחתי לציין כי אני בן 39, ובריא בדרך כלל תמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיר- ארה"ב
ד''ר נחום זילבר16/12/2008הרופא המטפל בדק אותך או רק שלח לבדיקת זרע?
הדלקת שישנה לא קשורה למספר הניסיונות אולם יתכן שעקב החיידקים בזרע האישה אינה נכנסת להיריון. אכן, איכות הזרע נפגמת, אשתך אינה יכולה להיבדק והעובר לא יכול להיפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בשתןיסמין15/12/2008
שלום רב... שמי יסמין עוד חודשיים אני יהיה בת 18 יש לי חבר תקופה של כמה חודשיים בעת התקופה הזאת יתחלתי לקיים איתו יחסי מין (בפעם הראשונה שלי) לאחר כחודש מיתחילת קיום היחסים יתחלתי לחלות בדלקות בשתן חוזרות שוב ושוב זה כבר היה מיייאש מאוד זה סבל שאין לתאר איכות החים שלי ישתנתה מין הקצה אל הקצה אני לא יכולה ללכת לישון אצל חברה או ללכת לאיזה טיול של יום יומיים בלי לקחת כדורים(סדורל ) אני שומרת על הייגיינה מאוד נקיה (מיתקלחת פעמיים ביום לאחר שאני הולכת לצרכיים שלי אני ישר אחרכך מיקלחת ...) לקחתי תקופה ארוכה אנטיביוטיקה אבל הדלקות חוזרות אני מיואשת ודרך אגב אני מטופלת אצל אורולוג אבל זה לא עוזר כל כך.... אבקש מימך לעזור לי לפיתרון תודהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
ד''ר נחום זילבר16/12/2008את יכולה לחיות חיים נורמליים ואפילו ללא סדורל.
יש אנטיביוטיקה מונעת הנלקחת בינון נמוך כל לילה ואז יתכן שכל הסבל יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפין ועודרונן15/12/2008
שלום רב, מזה 5 חודשים (הכל החל לאחר 2 גמירות בהפרש זמו יחסית קטן באוננות) אני סובל מרגישות וכאבים קלים בקצה הפין שמתגברים אחרי אוננות\יחסי מין. כמו"כ לפעמים כל האזור כולל האשכים רגיש, ולפעמים האזור שמאחורה לכיוון הישבן (ערמונית?). תופעה נוספת היא כאבים בצד שמאל למטה (שמאלה מבסיס איבר המין) אין צריבה בשתן\הפרשות וכו'. בדיקה ע"י רופא עור, בדיקה גופנית ע"י אורולוג + בדיקת זרימת דם לפין, בדיקה גופנית ע"י רופא משפחה, בדיקות שתן ודם כולל כלמידיה כולם יצאו תקינות. ראיתי מודעה כאן של אותם סימפטומים כמעט אחד לאחד, וענית שיתכן שמדובר בדלקת קלה של שלפוחיות הזרע או הערמונית. 1) האם קשור העניין לאוננות באיזה שהוא דרך? 2) איך בודקים אם יש את הדלקות הנ"ל? תודה רונן המוטרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד הערה...
רונן15/12/2008מבחינת זיקפה\פליטה\תפקוד מיני הכל רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן
ד''ר נחום זילבר16/12/2008אין קשר לאוננות. אכן התיאור שנתת מתאים לדלקת. פנה לאורולוג שלאחר בדיקה יחליט על אבחנה מתאימה וטיפול הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות הורמונים-ופוריותshaul15/12/2008
שלום אני בן 34 נשוי, זוגיות תקינה לחלוטין ,עם מס' ילדים, בתקופה האחרונה חשתי שהזקפות חלשות בזמן יחסי מין ולפעמים גם אין בכלל . זקפות בוקר,לעיתים יש לעיתים אין , אציין כי אני נמצא קצת בתקופה של מתח ועם כל זה לשמחתי הליבידו שמור. האורולוג שלח אותי לבדיקת הורמנים אבל שגיתי בזה שעשיתי את הבדיקה פחות משעה מזמן היקיצה עם 4 שעות שינה {יש לי פחד ממחטים} להלן התוצאות FSH -3.70 LH -3.20 PROLACTIN -567 TESTOSTERONE -21.10 האם צריך לחזור על הבדיקות? האם פרולקטין ברמות כאלו יוצר בעיית פוריות? תודה רבה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאול
ד''ר נחום זילבר16/12/2008ההורמונים תקינים. אין צורך בבירור נוסף. אין פגיעה בפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרוקור 50אוהד15/12/2008
באיזה מצבים אחרים נותנים אותה גם.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהד
ד''ר נחום זילבר16/12/2008כשהרופא מחליט לתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיקפה חמורהגילי15/12/2008
שלום רב, הכרתי מישהו בן 38 שיש לו בעיית זיקפה חמורה. זה מתסכל אותי בצורה נוראית. רציתי לדעת כיצד ייתכן שלמרות בעיית הזיקפה שלו הוא עדיין מצליח להגיע לפורקן. חשוב לציין שמדי פעם הוא מגיע לזיקפה חלשה ממש ללא יכולת חדירה. מעולם לא נתקלתי בבעיה כזו ואין לי מושג איך להתייחס לזה. מה אני יכולה לעשות כדי לעזור? אני על סף פרישה. אשמח לקבל תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי
ד''ר נחום זילבר16/12/2008זה יתכן.
פורקן למרות זיקפה חלשה.
העזרה מצידך שתשלחי אותו לברור, בדיקות אצל אנשים המטפלים בבעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהדקל15/12/2008
שלום אני בן 31 ויש לי בעית זיקפה /זיקפה חלשה...אני ממורמר. מה יכולה להיות הסיבה לזה בגיל כזה צעיר? רק עכשיו התחתנתי וזה מאוד מיאש ... אם זה בעיה בעיה פסיולוגית מה יכולה להיות הסיבה? והאם הטיפול זה לכל החיים? או שיש טיפולים חד פעמיים לטיפול הבעיה? האם זה שכיח בגיל הזה? תודה רבה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל
ד''ר נחום זילבר16/12/2008האם אתה קשור לורד ועופר בשאלות הקודמות?
מכל מקום יש טיפולים פסיכולוגיים ותרופתיים בהתאם לבעיה שנמצאה.
הטיפול יכול להיות קצר, אולם לעיתים גם ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאלמשה14/12/2008
לפני כשנה לאחר שתיית אלכוהול בכמות מרובה , החלו אצלי כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל , מאז אני נאלץ להתעורר בלילה פעמיים , וחייב התפנות לשרותים אחת לשעתיים , אפילו כמות קטנה של נוזלים גורמת לי כאבים . אורולוג הפנה אותי לאולטרא סאונד , וטוען שכנראה מדובר בקרע נימי של שריר . ושאלתי היא , האם יש מה לעשות , כי זה מאוד מפריע לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר16/12/2008אם לפי דברי האורולוג זה קשר למערכת השתן אז כדאי לבצע אורודינמיקה לאבחן ולהחליט על טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בדרכי השתןליאת14/12/2008
שלום, אני בת 25 ויש לי דלקות בדרכי השתן חוזרות בגלל קיום יחסי מין שתמיד מטופלות ע"י אנטיביוטיקה האם קיים טיפול מונע? האם זה מסוכן ויכול להתפתח לדברים מסוכנים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר נחום זילבר16/12/2008יש טיפול מונע. אנטיביוטיקה במינון נמוך לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנה מרובהחנן14/12/2008
שלום ד"ר . אני בן 58 ולאחרונה שמתי לב שאני רץ במשך הלילה לפחות פעמיים לתת שתן , זה קורה בהפרשים של 3 שעות . עו שמתי לב שאם אני אוכל תפוזים (2 ) לפני השינה אני רץ יותר אם אני לא אוכל תפוזים או אני רץ פעם אחד בלבד . עברתי בדיקות והערמונית קצת מוגדלת בהתאם לגיל . רמת הסוכר אצלי היא בגבול העליון של הנורמה . שאלתי : האם יש קשר לכמות התפוזים ? מדוע תדירות ההשתנה לא קיימת גם במשך היום ? האם זה קשור לערמונית או לרמת הסוכר שהיא בגבול העליון . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר נחום זילבר16/12/2008בלילה בגלל השכיבה יש לחלק מבין האנשים צורך להטיל שתן.
סוכר גבוה וערמונית מוגדלת (אצל הגבר) גורמים זאת גם בשעות היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ערמוניתצבי14/12/2008
בחודש ספטמבר 2007 עשיתי בדיקה ורמת PSA TOTAL היתה 5.04 - RATIO-13.5 FREE- .0.68 עברתי ביואופסיה שלא גילתה דבר. בדיקת PSA נוספ )15.1.08 היתה תקינה TOTAL=3.34 RATIO = 16.5 Free- .0.55 11.05.08 Total 5.0 RATIO- 16.6 free -0.83 29.07.08 Total 3.88 RATIO 16.1 free -0.63 ועכשיו 11.12.08 TOTAL 11.6 ! Ratio - 25.8 free - 2.99 מה זה אומר ? תודה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת נתון
צבי14/12/2008שכחתי להוסיף שאני בן 62 ובדיקות רקטליות היו תקינות ,אחרונה נעשתה בחודש יולי 2008
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבי
ד''ר נחום זילבר16/12/2008פנה לאורולוג שיבדוק אותך, יטפל בך ויחליט על ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה - דחוףעופר14/12/2008
אני בן 33 ויש לי בעית זיקפה/ זקפה חלשה בזמן קיום יחסי מין....היום יש לי תור לרופא משפחה אני רוצה לבקש ממנו בדיקות לבדוק זאת... מה לבקש?בדיקת דם? אם כן מה בדיוק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד''ר נחום זילבר16/12/2008רופא צריך לשמוע את בעייתך ולהמליץ בין השאר על בדיקות הורמונים בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצל וזיקפהורד14/12/2008
הי. האם יש קשר בין וריקוצלה לבעית זיקפה? האם אוננות מוגברת יכולה לפגוע בזיקפה? ממה יכולה להגרם בעית זיקפה /זיקפה חלשה פתאום בגיל 32? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
ד''ר נחום זילבר16/12/2008אין קשר בין וריקוצלה לבין זיקפה.
אוננות לא תפגע בזיקפה.
בעיות פסיכולוגיות ופיסיולוגיות יכולות לגרום לפגיעה בזיקפה בגיל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)