מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר נחום זילבריורם23/11/2008
אני בן 52 ואני סובל מאין אונות האם הדבר מוכר למ"לל כאחוזי נכות ואם כן כמה ואיך מוכיחים זאת לוועדה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד''ר נחום זילבר26/11/2008אין-אונות מוכרת אבל רק בתנאים מסוימים בקשר לאירועים מיוחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת כיליה המשך לשאלה
שאול26/11/2008להמשך שאלתי פשוט שכחתי לציין שאני אחרי השתלת כילה והאין אונות קרתה לי אחרי ההשתלה האם ארוע זה יספק את המל"ל . וד"ר הרבה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאול/יורם
ד''ר נחום זילבר29/11/2008יש להוכיח שזה הופיע בעקבות השתלה או לאחר מתן תרופות הנוגעות להשתלה ואז זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מעוכבתהופ23/11/2008
אני ובעלי ביחד מזה שלוש שנים. כשהתחלנו לצאת, הוא הצליח לגמור באופן סדיר ובתדירות גבוהה כשקיימנו יחסי מין. לאחר חצי שנה, הוא הפסיק לפתע לגמור בעת קיום יחסי מין. כך הדבר נמשך כשנה. לפני 9 חודשים, שוב החל לגמור לפתע באופן סדיר ובתדירות גבוהה בעת קיום יחסי מין.מזה חודשיים, בעלי שוב אינו מצליח לגמור. איני יודעת מה לעשות. אני מרגישה שהדבר גם נובע מאי משיכתו אליי למרות שהוא מבטיח לי שאין זה כך. חשוב לציין, כי כשהוא "עושה" ביד, הוא מצליח לגמור. החלטנו שיפסיק לעשות ביד, אולי זה יעזור בתהליך גמירתו בעת קיום יחסי מין. אנחנו מתכננים להביא משפחה בעוד כחצי שנה. אני מאוד לחוצה, עצובה, פגועה, מתוסכלת מאוד וכמובן גם מאשימה את בעלי (למרות שאני יודעת כי אין זאת אשמתו) ופוגעת בו בכך שכל הזמן מזכירה לו כי יש לו בעיה. אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לכוון אותנו מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופ
ד''ר נחום זילבר26/11/2008לפי התיאור שכתבת את בוודאי אינך אשמה והבעיה היא אצלו. כפי הנראה בעיה פסיכולוגית - קושי בנתינה ובהענקה - פנו בהקדם לסקסולוג באזור מגוריכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורודינמיקה שאלהיורם23/11/2008
אני מושתל כיליה ואני בקרוב אמור לעבור את הבדיקה הנל האם הבדיקה הזו לא מסוכנת עבורי מאחר ואני מושתל זה כשנה וחצי לערך . כלומר בדיקה זו לא עלולה לפגוע בכל צורה שהיא. תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד''ר נחום זילבר26/11/2008האם אתה חייב לבצע בדיקה ז?
כל פעולה חודרנית במושתל הנמצא בחסר חיסוני צריכה להשקל בכובד ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מטפל בבעיות שפיכה??אייל23/11/2008
שלום ברצוני לדעת לאיזה רופא עליי לפנות בקופה בנושא בעיות שפיכה!!! תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר26/11/2008אורולוג-סקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 3רחלי22/11/2008
יש לי ילד בן 3 וכאשר הוא נותן שתן השתן ממש עולה למעלה לקחתי אותו לאורולוג והוא אמר שהחור באיבר מינו של הילד קטן ולא בדיוק במיקום והציע ניתוח בהרדמה מלאה אני די מפחדת ומהססת ברצוני לדעת אם זה הכרחי ואם אני לא עושה מה המשמעות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
ד''ר נחום זילבר26/11/2008כפי הנראה פתח - מאטוס - של הפין צר מאד ולכן רצוי לבצע מאטוטומיה כדי למנוע פגיעה עתידית בשופכה ובשלפוחית. זו הרדמה קצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בפין ונוזל הזרעשי21/11/2008
שלום רב, יכול להיות שהשאלה נראית קצת מוזרה, אך אני חייב לדעת, האם שבר בפין או כל חבלה אחרת בו יכולה לגרום לשינוי בצבע/מרקם וצורת נוזל הזרע? רב תודות, שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר נחום זילבר26/11/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלקטרו ג'קולקציה???אביגיל20/11/2008
שלום! קיבלנו הפניה לפעולת גירוי חשמלי בביקור חולים בי-ם, לפליטת זרע - עקב אי פריון. האם ישר כשישאבו יזריקו לי לרחם את הזרע?יתאימו את הפעולה לביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביגיל
ד''ר נחום זילבר26/11/2008לא. ישאבו, ישמרו את הנוזל ובעת הביוץ יחדירו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי20/11/2008
אז רגע אוננות פעם בכמה ימים לא משפיעה לרעה על אכות הזרע או ספירת הזרע וזה כמו יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר26/11/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש באזור הפיןגל20/11/2008
אני בן 18, לפני כמה שבועות החל לי יובש באזור הפין, התביישתי מהעניין וחשבתי שהיובש ייעלם עם הזמן אבל הוא לא נעלם, היובש מלווה בחתיכות עור לבנות. בנוסף לכך היום גיליתי שבאזור הפין הופיע סימן כחול סגול. אני מאוד לחוץ בעניין, ורציתי לדעת מה לעשות, עד כמה דחוף יהיה לקבוע רופא עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ד''ר נחום זילבר26/11/2008רצוי ובהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן20/11/2008
האם אוננות מורידה את ספירת הזרע ואם כן זה סטייה קטנה נכון"? והאם המנעות למשך תקופה עושה הספירה יותר טובה?את ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראובן
ד''ר נחום זילבר26/11/2008לא.
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהג'ון20/11/2008
אני בן 21 בצבא, ויש לי בעיות בזיקפה, עד לפני חצי שנה הכל דפק כמו שעון... ופתאום חלה דעיכהדרסטית...רציתי לדעת מה לעשות,בנוסף אני מעשן ולאחרונה מנסה להפחית בכמויות העישון, והגביר פעלות ספורטיבית...אשמח לעצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ון
ד''ר נחום זילבר26/11/2008בגיל 21 - אם לא נפגעת פיסית באזור הבטן התחתונה - כל הבעיה הינה פסיכולגית. אתה תתגבר על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בשופכן בגודל 9 מ"מאלי וידאל19/11/2008
התגלה לי היום שיש לי אבן בגודל 9 מ"מ בשופכן דיסטלי מימין במרחק 2 ס"מ מפיית השופכן . היו לי פעמיים התקפת כאבים מה אני אמור לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר נחום זילבר19/11/2008ראשית, להיות תחת טיפול של אורולוג.
שנית, הרבה בשתיה אולי יש סיכוי שהאבן תמצא את דרכה החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אלי וידאל20/11/2008שלום האים אתה מבצע מיתוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר נחום זילבר26/11/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובה, הנושא דחוףאודי19/11/2008
בבדיק זרע שעשיתי נמצא נפח פליטה מועט. ספירת זרע תקינה. בדיקת שתן תקינה. לפי דבריו של הרופא, כמות הפליטה היא כזאת שמחייבת הזרעה מלאכותית. בתוצאות הבדיקה רשום volume=0.5ml כאשר הערכים התקינים הם 2-6ml בבדיקת אולטרסאונד יצא שהכל תקין פרט להסתיידות קלה האם יש עוד משהו שאפשר לעשות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודי
ד''ר נחום זילבר19/11/2008ראה תשובה קודמת שעניתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש אורולוגזאב19/11/2008
שלום רציתי לדעת אם תוכל לייעץ לי על אורולוג טוב שעובד במכבי באזור תל אביב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאב
ד''ר נחום זילבר19/11/2008כל האורולוגים במכבי טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הימנעות משפיכה היא דבר מסוכןדורון19/11/2008
שלום רב, לאחרונה התחלתי לקרוא חומר באינטרנט על טנטרה. אחד הדברים שסיקרנו אותי זה שמדברים על קיום יחסי מין בין גבר לאישה בלי שהגבר גומר. הגבר אמור להזרים את האנרגיה שהצטברה אצלו באיבר מינו לכל גופו וכך אמור לחוות אורגזמה בכל הגוף בלי לשפוך. האם הדבר לא מסוכן לבלוטת הערמונית. לאחר שקיימתי יחסי מין בפעם האחרונה בכל פעם שהייתי מגורה לא גמרתי והמשכתי להזרים את האנרגיה בכל גופי אבל לאחר קיום יחסי המין הרגשתי כאב באשכים. אשמח לדעת האם יש נזק גופני באי שפיכה תודה רבה מראש דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורון
ד''ר נחום זילבר19/11/2008אמוני טנטרה מומלץ לעשות אצל מישהו מוסמך לכאן ולקבל הדרכה ממנו.
המנעות משפיכה בצורה כלשהי גורמת בסופו של דבר ל"כאבי אשכים" באותה עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)