מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת הסרת שיער על אסטמה של העורליאורה08/11/2010
אני שוקלת להתחיל טיפולים להסרת שיער לצמיתות
אני חולת אסטמה וכמו כן סובלת גם מאסטמה של העור AD המתאפין ביובש עור תמידי ובכתמים לבנים באמות הידיים בחודשי הקיץ,בנוסף יש לי תגובה דלקתית סביב זיקי שיער בתהליך צמיחתן לאחר גילוח או שעווה.
השאלה שלי האם ישנה השפעה של הסרת שיער לצמיתות בשיטות השונות על מצב מחלת העור? הטיפולים להסרת שיער יכולים להחמיר את הכתמים או הדלקטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות עור ונגעי עור הן התווית נגד
מיקי סטייל09/11/2010לא נהוג לעשות הסרת שיער באור בזמן שיש נגעי עור או מחלת עור פעילה, בכל מיקרה תצטרכי להביא אישור מרופא מקצועי שיאשר לך לעבור את הטיפולים, אם כי אני בטוח שהוא יאמר לך להמנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת הסרת שיער על אסטמה של העור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2010ניתן לבצע טיפול מומלץ יותר בקרן אור עיי מטפל או מטפלת מיומנים לאחר בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שמעה על מרשר Alexandrite?מעיין07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מי שמעה על מרשר Alexandrite? - תגובה
08/11/2010שלום לך, זהו לייזר יעיל בהפחתת שיער,מתאים יותר לבהירים בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכסנדריט
מיקי08/11/2010שלום,
לשאלתך, אני טופלתי במכשיר אלכסנדריט להסרת שיער מהרגליים, מפשעות וידיים. תוצאות מעולות! אני מאד מרוצה. העור שלי בהיר מאד והשיער כהה. הרגליים חלקות לחלוטין. הידיים עדיין בתהליכים...
בהצלחה!
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקורד - עלותכפירית06/11/2010היי,
מה העלות של טיפול במכשיר אינפרא אדום רקורד להסרת שיער?
בבית השחי? בידיים? ברגליים?
אם אני מעוניינת בטיפול רק בשוק הרגל, או רק ב- 3/4 מהיד (בחלק העליון שלה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררקורד - עלות - תגובה
08/11/2010שלום לך
הפורום אינו מיועד לדיון בעלויות טיפול, את זה יש לברר פרטנית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר - מחיריםמיקי05/11/2010שלום רב,
נתקלתי בבעיה. אולי מישהו /מישהי יכול לעזור לי .
אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר מאזור הפנים. התקשרתי למספר מכונים ידועים , אך בכולם מבקשים מספר טלפון על מנת לקבוע יעוץ.
טופלתי בעבר בלייזר להסרת שיער ברגליים ואני מאד מאד מרוצה. אני בהירה מאד והשיער, לצערי, שחור ועבה .
(עד המצאת הלייזר השילוב היה פשוט אסון..).
איך אפשר לקבל הצעת מחיר בלי להגיע ליעוץ? אני מתאימה בוודאות. פשוט רוצה שיהיה לי איזה שהוא מושג לגבי מחירים.
תודה רבה,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר - מחירים - תגובה
08/11/2010שלום לך, לא מומלץ לבדוק טיפול שכזה רק טלפונית ודרך העלות בלבד.
יש פרמטרים נוספים ואולי אפילו, יותר חשובים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחירים
רותם10/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה על זה כתבה שבוע שעבר...
רותם10/11/2010ועכשיו יש פרסום על של המכונים, בכתבה של שושנה חן מידיעות אחרונות
כעקרון מדובר על זה ש care נראים הכי זולים אם את לא באיזה דיל של קופ"ח...
במקרה של קאר שרותי רפואה הייתי שם בטיפולים והם באמת מעולים, גם מכישרים טובים וגם שירות סבבה.
אבל כמו שאמרו לך מחיר זה לא סיבה לבחור מכון תבררי אמינות שביעות רצון לקוחות וגב כלכלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם! שאלה קטנה...---05/11/2010היי,
בשבוע הבא אתחיל טיפולי לייזר ורציתי לדעת האם האיזורים גב תחתון ,בטן ופס בין החזה הם איזורים הורמונלים עבור נשים (מה שאומר שהורדת שיער מסוכנת באיזורים הנ"ל גם אם אינני בהיריון).
תודה ויום טוב =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לכולם! שאלה קטנה... - תגובה
08/11/2010שלום לך,פס חזה הוא אזור הורמונלי.
לא הבנתי למה את קוראת "הורדת שיער מסוכנת".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתדל להסביר את עצמי...
---21/11/2010אני מתכוונת לכך שיש סיכוי שתהיה לי צמיחת יתר אחרי שאסיים את הטיפולים רק בגלל שאלו איזורים הורמונלים.
יש סיכוי שזה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתדל להסביר את עצמי... - תגובה
23/11/2010פס חזה בהיותו אזור הורמונלי, יש לטפל בו רק אם בוודאות מתאים לטיפול בלייזר.אם יש בודדות - עדיף אפילציה. אם יש רבות מאד- לבדוק אם יש בעייההורמונלית וכ"ו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPL בהריון של הקוסמטיקאית המטפלתTAL04/11/2010שלום,רציתי לדעת האם מותר לי לבצע הסרת שיער ללקוחות עם מכשיר ה-IPL שברשותי מסוג IPULSE כשאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרIPL בהריון של הקוסמטיקאית המטפלת - תגובה
08/11/2010שלום לך,
לא ידוע לי על איסור לטפל ,כשהמטפלת בהריון.
הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לעשות טיפול בלייזר ?
מיכל31/01/2011אז זה אומר שמותר ? או שזה משנה איזה מכשיר זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהipl המטפלת בהריון
יהודית09/02/2011אני טכנאית ipl ,ממליצה לך לחפש או חגורה נגד קרינה כמו שיש במכוני רנטגן,
ויש גם חלוק בד שנראה רגיל והוא מסנן קרינה, משתמשים בו במעבדות היי טק,
על כל מיקרה, לא לקחת סיכון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכונים הקשורים בהסרת שיערמישי04/11/2010שלום!
אני הלכתי ליעוץ אצל קוסמטיקאית ושמעתי עליה רק דברים טובים (היא עוסקת באינפרא אדום)
רציתי לדעת כל דבר שידוע לכם על נזקים/סיכונים לטווח הארוך כי בכל זאת מדובר בקרינה על הגוף.
אני מפחדת קצת להסיר את השיער (ברגליים) כי כרגע לא ממש יודעים מה הנזקים של זה. לא?
אשמח לתשובה
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכונים הקשורים בהסרת שיער - תגובה
08/11/2010שלום לך,
ככל הידוע עד כה, אין כל נזקים לטווח הארוך מטיפולי הפחתת שיער.
אין קרינה על העור, זה חלק מהאור הלבן הסובב אותנו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתראניטה04/11/2010בת 21, סובלת משיעור יתר וממש ממש קשה לי צמחו לי במקומות שלא היו לי בחיים
התחלתי לקחת גלולות דיאנה רציתי לדעת איך זה עוזר לשיעור? וכמה זמן בערך מראה תוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעור יתר - תגובה
08/11/2010שלום לך, אם התחלת טיפול בדיאנה עקב רמות מעל הנורמה של הורמונים גבריים,את תראי שיפור אם תשלבי את זה עם הפחתת שיער בלייזר. התחלת השפעה של מיתון צמיחה חדשה ,תראי כ-3 חודשים לאחר תחילת הנטילה.IPL יכול להיות לעיתים חלש מדי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר ואינפראאניטה04/11/2010אני רוצה להבין משו כבר ממזמן
אני עושה אינפרא אדום בפנים, חברה שלי עושה ידיים והקוסמטאית עושה לנו קודם שעוווה... ועוד חברה שלנו עושה לייזר ומגלחים לה
אז למה בלייזר מגלחים ובאינפרא שעווה?
אמרו לי לעשות שעווה לפני איננפרא לא טוב זה נכון?
ורציתי לדעת מה יותר טוב אינפרא או לייזר, והאם זה לצמיתות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר ואינפרא - תגובה
08/11/2010שלום לך,
בהפחתת שיער לייזר או אור הבזקי(אינפרא) אין לבצע מריטה, מפני שאז אין יעד מטרה לקרן האור.
שתי השיטות בידיים מיומנות,הן יעילות בהנחה שהשיעור והעור מתאימים לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער...איפה מומלץ?עידן03/11/2010רציתי לדעת איפה הכי משתלם (מבחינה כלכלית ומבחינת אחריות לכל החיים) לעשות הסרת שיער? באיזה שיטה כדאי להשתמש? איזה חברה מבטיחה אחריות לכל החיים...
איזה חברה עדיפה אמריקן לייזר או נאטוראפיל??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSHR
רוני05/11/2010מומלץ מדיקל הילינג ספא אמינים מאוד יש תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מעצמות הלחייםרונן03/11/2010שלום
רציתי לדעת אם תהליך הסרת שיער בלייזר מאיזור עצמות הלחיים ושרטוט הזקן הינו תהליך אפשרי ומקובל ?
כמה טיפולים נדרשים בדר"כ? ומה עלות של טיפול פחות או יותר?
כמו כן אני שחום בעל שיער ככה האם אני יכול בכלל לעבור את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מעצמות הלחיים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/11/2010ניתן9 לטפל ואולם בדכ יש צורך במיספר טיפולים רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרהאדווה02/11/2010שלום אני בת 25
רציתי לשאול, אני התחלתי לעשות טיפול ראשון במפשעות כל האיבר עצמו במכשיר שנקרא SHR ARIA (אלמה לייזר). הקוסמטיקאית שעשיתי אצלה הציעה לי מחיר שהוא יחסית יקר לקוסמטיקאית אחרת שהציעה לי מחיר זול יותר במכשיר IPL ( שאותו קנתה באמריקן לייזר), רציתי לדעת איזה מהכמשירים יותר אפקטיבי ? אני עשיתי טיפול ראשון ב- SHR והיות שאני מעדיפה טיפולים זולים יותר חשבתי לעבור לקוסמטיקאית השנייה שמשתמשת במכשיר IPL. שאלתי היא: האם זה אפשרי לעבור למכשיר IPL אחרי שהאזור טופל במכשיר SHR? ואיזה מהמכשיר יותר אפקטיבי? אני עור לבן שיער שחור .
וגם - מותר לעשות בכל האיזור ממש? כל השיערות ?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריפה שעה אחת קודם
רונית02/11/2010יקירתי את רק בתחילת דרכך בטיפולים ויפה שעה אחת קודם לפני ששערך יהפך להיות פלומתי רצוי וכדאי לעבור לשיטה השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטאימה 518 או 4MP מה עדיף?ליאורה01/11/2010אני מעונינת להתחיל טיפולים להסרת שיער
ישנם שני מכשירים בינם אני מתלבטת במקום הראשון משתמשים ב4MP
ואילו הקוסמטיקאית משמשת במכשיר אופטימה 518 מחברת אקטיב, היא טוענת שזהו מכשיר חדש המצוי כחצי שנה.
איזו טכנולוגיה מבין השתיים חדישה יותר, ואיזה מהמכשיירם מביא לתוצאה טובה יותר?
והאם למישהו יש ניסיון עם מכשיר האופטימה 518. האם הוא באמת מכשיר חדש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשאלתך...
רונית02/11/2010שלום לך, ... אני קוסמטיקאית כבר המון שים בתחום ומבין הראשונות שהתחילו עם טכנולוגית הסרות השיער. ולכן לשאלתך במכשיר 4mp יש המון אופציות לקוסמטיקאית ששם היא יכולה להתאים את הטיפול באופן מדוייק יותר בהתאם לסוג השערה, לגוון העור, לאזור הטיפול ועוד... מה שנותן לי בתור מטפלת לקבל תוצאה טובה יותר, מדוייקת יותר ומהירה יותר כמו כן העוצמות (ג'אולים) גבוהים מאוד מה שחשוב ביותר להצלחה של טיפול והודות לידית הקפואה אני יכולה להעלות עוצמות ללא כאב וללא כוויה וגם אין ג'ל כך שהלקוחה מרגישה יותר בנוחה במהלך הטיפול. כמו כן חשוב לדעת שלי כזכיינית ברשת יש מעקב וביקורת צמודה של רופא החברה וצוות גדול של מומחים שמלווים אותנו לאורך כל הדרך. כשאת הולכת לקוסמטיקאית את צריכה לבדוק את רמת הידע שלה בתחום, את הנסיון, את הצוות שתומך בה, את המקצועיות ועוד... המכשיר הוא כלי ועל הקוסמטיקאית לדעת לעבוד עליו בצורה הטובה ביותר ע"מ להשיג עבורך את התוצאה הטובה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
חלי22/11/2010את נשמעת לי מומחית איפה את עובדת אני רוצה לעשות גם ואני מפחדת לתת לכל אחת לגעת לי בפנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח או שעווהשעירה01/11/2010שלום רב,
רכשתי מכשיר להסרת שיער בטכנולוגית אור דרך ערוץ הקניות.
1. האם חייבים לגלח לפני ההסרה או שניתן גם למרות עם שעווה לפני השימוש.
2. האם ניתן להוריד את כל שיער הערווה או שזה מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי
שעירה05/11/2010למה מדלגים עלי ולא עונים לי? אז מה אם אני שעירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער SHR
רוני05/11/2010הי תלכי למדיקל הילינג תל אביב הם פשוט מעולים מאוד מומלץ יש תוצות מאוד טובות יש SHR לא כואב יש רופאות אמינים מאוד בית קליפורניה ת"א 036961077
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי - תגובה
08/11/2010שלום לך,
את פשוט צריכה לקבל את ההוראות מהיצרן/ חברה המשווקת ממנה רכשת את המוצר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshr בהריוןשלי01/11/2010התחלתי טיפולים להסרת שיער לפני כחצי שנה בטכנולוגיית shr אצל קוסמטיקאית מוסמכת.
כרגע אני בתחילת הריון, האם מותר להמשיך בטיפולי הסרת השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרshr בהריון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/11/2010לא מומלץ טיפול בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מומלץ בהריון
חגית04/11/2010למה לא מומלץ בהריון? כי יש הורמונים והשיער יצמח? או כי זה מסכן את העובר? או שניהם?
אני נכנסתי להריון באופן לא מתוכנן בחודש שבו הורדתי שערות בבטן ובמפשעה בשיטת SHR. האם עלי לדאוג? אולי פגעתי בעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?היועצים שלנו
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)