מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה.דניאלה25/10/2010
היי,שמי דניאלה אני בת 18..
אני מאוד במצוקה.אני ממש שעירה!!זאת אומרת אין לי מקום בגוף שלא גודל לי בו שיער..והדבר הכי מתסכל שהשיער שלי הוא שחור..זאת אומרת שממש מבחינים בו..
מה אפשר לעשות?באמת שאיבדתי כל תקווה..עד כדי כך שאני חושבת שבמצב הנוכחי אני בחיים לא יצא עם בנים..
רציתי לשאול..האם זה נורמלי שלאמא שלי ושתי האחיות שלי לא שעירות כמוני??זאת אומרת ,אין להן שיערות בחזה בישבנים ובשאר המקומות יש להן שיער אך לא כמו שלי,האם זה נורמליוהגיוני??
רציתי לדעת אם זה בכלל הגיוני שיש לנשים שיער על הישבנים ועל החזה??אני מרגישה כאילו אני הבחורה היחידה שיש לה את זה:(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
דניאלה28/10/2010..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דניאלה
ליאת מאיר03/11/2010אני מבינה אותך וזה באמת מציק.
וכן - יש נשים שעירות יותר ויש נשים שעירות פחות.
למזלנו, כיום יש הרבה מאוד שיטות לטפל בזה ואת כבר בגיל שאפשר להתחיל.
אני ממליצה על שיחה עם רופאת משפחה, אולי יש צורך באיזון כלשהו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה. - תגובה
08/11/2010שלום דניאלה,
אני שומעת את המצוקה שלך,ויש מה לעשות.
1. פני לרופאת המשפחה שתפי אותה בבעיה, בקשי הפנייה לברור רמות הורמונים גבריים בזמן המחזור( ביום ה-2-3 לדימום) ,צייני בפניה באם המחזור סדיר או לא, ואם את נוטלת או נטלת גלולות.
2. אם יש חריגה מעל הנורמה של מי מההורמונים הגבריים(יש כמה..) בקשי הפנייה לרופא/ה אנדוקרינולוג ובמקביל לרופאת נשים,אולי יש צורך לשלול שחלות פוליציסטיות.
באולטראסאונד. משם ולאחר איסוף המידע, בוודאי תקבלי הנחיות להמשך.
גם ואם יש חריגה ברמות הללו, שילוב של טיפול תרופתי יחד עם לייזר/אור הבזקי יביא לשיפור והקלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהרגליים בשיטת 4MPדנה24/10/2010שלום,
אני שוקלת להתחיל טיפול להסרת שיער מהרגליים ב-4MP.
אני מתלבטת כי צריך לגלח לפני ובין הטיפולים ואני אף פעם לא גילחתי את הרגליים, אלא תמיד הורדתי במכשיר החשמלי.
אני חוששת שהגילוח יעבה וישחיר את השיער הקיים, וגם השיער שישאר אחרי הטיפולים (מדברים על 20%) יהיה עבה, שחור ונוקשה יותר.
מה כדאי לעשות?
אודה לתשובתכם המהירה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר4MP
עורגני24/10/2010אין לך מה לחשוש השיטה לא שונה משאר שיטות הלייזר והIPL. גם שם יש צורך לגלח.הקרן משמידה את שורש השערה והשיער שנותר ה-20% הוא מאוד דק ודליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהרגליים בשיטת 4MP - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2010מומלץ לגלח רק לפני הטיפול הראשון ואם יש צורך בהמשך רק לפני טיפול כך שאין חשש לגבי שינוי שיגרם מהגילוח באופי וכמות השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות- איפה הכי נכון...?גל24/10/2010שלום,
הייתי בייעוץ בשני מכונים.
מכון אחד הציע לי 10 טיפולים 7000 סה"כ לידיים רגליים מפשעות, בית שחי וגב תחתון (האחרון במתנה). המכון טוען כי רוב הנשים לא זקוקות אפילו לאותם 10 טיפולים, וכי השיער לא ישוב לעולם (!!!)... אם לאחר שניפם יופיעו לי שוב שיערות- הטיפול הנוסף בתשלום..
המכון השני הציע 12 טיפולים 7550 סה"כ. ידיים רגליים שחי ומשפעות. כמו כן המכון טוען כי אם לאחר שנים יופיעו לי שוב שיערות- הטיפול ינתן בחינם.
האם זה נכון כי הסרת שיער בלייזר היא לצמיתות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתלבטות- איפה הכי נכון...? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/11/2010לא ניתן להבטיח שהשיער לא יחזור לעולם הסרת שיער לצמיתות מוגדרת שאי צמיחה של שיער בסהכ לחצי שנה לאחר סיום הטיפול האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בליזר והריון- דחוף..דנה24/10/2010אני מתכננת להכנס להריון. מן הסתם אני לא יודעת בדיוק מתי אני אקלט ואני מפחדת ממצב שאני אעשה טיפול בלייזר בזמן שאהיה בהריון (ולא אדע כמובן).
האם זה יכול להיות מסוכן? אודה לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין מחקרים שמראים
מיקי סטייל24/10/2010אין מחקרים שמראים שיש פגיעה חלילה בעובר בשל טיפול בלייזר או IPL, אבל בגלל שאף אחד לא רוצה לקחת אחריות שמא יקרה משהו חלילה ויתבעו אותו, אז נוהגים לאמר שאסור.
כמובן שצריך לזכור שבהריון מופרשים הורמונים מסויימים ואמנם לחלק מהנשים מופיעה פלומת שיער עקב כך,שלרוב גם נושרת אחרי הלידה. בקיצור, אני ספק אם תגידי שאת בהריון ומישהו יסכים לטפל בך, מסקנה לחכות עם הסרת השיער עד אחרי הלידה או לדחות את ההריון עד לסיום תהליך הסרת השיער :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפניםיסמין24/10/2010שלום,
אני שוקלת להסיר שיער פנים (שפם) בלייזר.
האם כרוך בכך סיכון כלשהו או תופעות לוואי שכיחות?
האם יש משהו מיוחד שצריך להיזהר ממנו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשוב ללכת למקום רציני
מיקי סטייל24/10/2010טיפול בלייזר על ידי מטפל לא מוסמך יכול לגרום לכוויה ולפיגמנטציה.
בלי שום קשר אם את עוברת טיפול בלייזר או IPL בפנים, לא רצוי להחשף לשמש, וחשוב להשתמש בתכשיר מגן קרינה גבוה, פרטים נוספים 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהepilfreeיעל23/10/2010שלןם-
האם מישהו התנסה בתכשיר להורדת שיער שנקרא epilfree? אשמח לשמוע תגובות על הצלחת או כישלון התכשיר ואחרי כמה טיפולים ראו תוצאות.
אני שוקלת את זה כטיפול משלים לאחר SHR.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקפיצה epilfree
יעל28/10/2010אין אף אחד שמכיר את ה- epilfree?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל
ליאת מאיר03/11/2010קודם כל, אני ממש לא מבינה למה צריך לחזק מכשיר להסרת שיער.
נניח והיית רוצה לחזק טיפול שעווה....
בכל מקרה, הבנתי שזה לא ממש עובד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתראלונה22/10/2010שלום רב,
בני בן 7 +5 חוד. ויש לו שפם ופלומה על האף. האם יש אפשרות להסיר את השיער בגיל זה , ובאיזה שיטות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהילד צעיר מידי לטיפול בלייזר או IPL
מיקי סטייל24/10/2010מצד שני אי אפשר לתת לילד להסתובב כך כי הוא יהיה מקור לבדיחות אז הייתי שוקל הסרה בשעווה כל פעם שצומח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח והסרת שיערשירי21/10/2010שלום. אני עושה טיפול לייזר (כרגע לאחר טיפול 1) בבית שחי. הרופאה אמרה ששבועיים אסור לגלח את האזור מיום הטיפול. הבעיה שזה לא ממש נעים, רציתי לדעת האם באמת חייב לא לגעת בשיער תקופה כזו ארוכה? מה הסיבה לכך? אם אני יגלח זה יכול לפגום בתוצאות הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיטב ידיעתי אפשר לגלח
מיקי סטייל24/10/2010אם הטיפול אכן עבד, מה שצריך לקרות זה שהשיעה שטופלה תנשור, התהליך הזה קורה אחרי שבועים שלושה, זה הזמן שהשיעה השרופה נדחפת אל מחוץ לעורף, לכן אין מניעה לדעתי לגלח את השערות האלה.
מיקי 0523288910* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מכיר מכשיר ipl בימקס ?????מעיין19/10/2010קיבלתי הצעת מחיר אצל קוסמטיקית להסרת שער ,ואין לי מוסג איך המכשיר הזה ומה התוצאות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום מעיין אי פי אל מכשיר מצויין
מיקי סטייל20/10/2010אם יודעים להישתמש בו הוא מביא תוצאות כמו shr ויותר טוב אם המטפלת טובה לכי על זה בעצימת עניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בו פעם
ספיר24/10/2010תוצאות נחמדות-לא משהו-
4mp יותר טוב ממנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מטופלת או טופלה בחברת "נטורפיל"מעיין19/10/2010אשמח לקבל את כל הדגובות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני עושה במכון במערב ראשון
ספיר24/10/2010קוראים לה יהודית חכמון ויש לה מכון לא מאוד גדול אבל מקסים ממליצה בחום
במכונה 4MP..\
כדאי לכם לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה שם
דנה24/10/2010אני עושה שם טיפולים. בינתיים עשיתי שניים במכשיר הסופרנו ומאחר ולא ראיתי שום תוצאה, העבירו אותי למכשיר הלייטשר. אני עושה במערב ראשון והבעיה היא שמאוד קשה לקבוע תורים גם אם אני קובעת חודשיים מראש. זה נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה זה לא אותו מקום
ספיר28/10/2010במכון יהודית יש רק מכשיר 4mp ואני בטיפולים הראשונים שלי והתוצאות מדהימות.
היחס ממש משפחתי ותמיד משתדלים לבוא לקראנו.
אני עושה שם הכל -ומממש מרוצה!
תבואי לשם גם את..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטורפיל לא מומלץ
רחל07/11/2010אני מטופלת בנטורפיל לא ממליצה.... אין שירות אין תוצאות ו אין עם מי לדבר .....:((((((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנטרופיל
שרית22/11/2010תיזהרי אל תעשי תטעות שאני עשיתי הם חובבנים חבל על הכסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
nira06/12/2010צודקתתתתתתתתתתתתת במאה אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
nira06/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקלת להתחיל בהסרת שער בלייזר !מעיין19/10/2010שלום! חלק מהשער ות אצלי שחור ועבה וחלק בהיר, איזה מכשיר מתאים לי ולא גורם לנזקים בעור ??? היתי בכמה חברות וכל אחד ממליץ מכשיר אחר זה מבלבל מעוד... המליצו לי "בנטוראפיל" מכשיר סופרנו ולייטשיר . . . "אלישע" מכשיר לדה ואלקסנדות
איזה מכשיר טוב יותר ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא סופראנו ולא לייטשיר
מיקי סטייל20/10/2010דבר ראשון אני לא ממליץ לך על נטוראפיל יש מלא מכונים יותר קטנים מהם שנותנים שרות בהרבה יותר טוב אני למשל מניפגעי נטוראפיל שהם פשטו רגל שני מכשירים טובים היום בשוק זה אי פי אל או shr הסופראנו רק מעכב צמיחה לא לגעת במכשיר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה מבלבל ....
אמיר30/10/2010IPL ו-SHR זה שני שיטות של הסרת שיער שמאוד דומות ולא סוגים של מכשירים כמו שציינת
לייטשר הוא מכשיר לייזר מצויין שעברתי בו טיפול באופן אישי
ונחשב גם כיום כ"לייזר" המוביל בשוק במיוחד לבעלי עור שחום (אורך גל של 810 ננומטר)
מיותר לציין שהלייטשר כואב מאוד (מאוד קרוב לאפילציה - השערות ממש קופצות בזמן הטיפול מהשורש שלהם ולא כמו במכשירי הIPL) אך מאידך כל מקום שהוא עבר שום שערה לא חזרה לצמוח
מי שלא התנסה שלא יבלבל כאן לאנשים ת'מוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער SHR
רוני01/11/2010מדיקל הילינג בית קליפורניה תל אביב יש 10 סוגים של מכשירים הכי טובים בעיר יש תוצאות מאוד אמינים יחס חם ואוהב רופאות ואחיות ממש כדי יש SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בכתפייםאלי18/10/2010שלום רב , השיערות שצומחות לי בכתפיים ובגב לא צומחות כמו בבטן ובחזה , הן לא צפופות ולא דחוסות אך ארוכות , האם לסוג כזה של צמיחה עושים לייזר רגיל או אינפרא אדום ? כי למשל , ליד השערות "הארוכות" שיש לי בגב ובכתפיים יש לי שערות דקיקות ואף בהירות שלא מפריעות לי , האם הלייזר "ידרוס" גם אותם ?
מודה לכם מראש על התגובה .
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבגופנו גדלות השערות אחרת בכל איבר
מיקי סטייל24/10/2010אורך השיערה לא משמעותי, עובי השיערה חשוב כיוון שהשיערה מוליכה את האור אל הזקיק.
בכתפיים המחקרים מראים שזה אזור יותר מורכב לטיפול אצל גברים לכן יכול להיות שהתוצאות לא יהיו כמו בבטן או בגב, זה לא צריך להפריע לך להמשיך לנסות לטפל בהם.
לייזר או IPL בעיני היינו הך, הכי חשוב זה המטפל. עם לייזר אפשר לעושת כוויות אם אתה כהה עור והמטפל ללא ניסיון בIPL הסיכוי לנזק קטן יותר אך אם המטפל חסר ניסיון יכול להיות שהטיפול לא יהיה אפקטיבי ובעוצמה הנכונה.
שוב חוזרים לנקודה שהמטפל הוא החשוב ולא רק המיכשור.
אשמח לענות על שאלות מיקי 0523288910* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפנים והגב, מבולבלעדי18/10/2010שלום,
אני מעוניין להוריד שיער מהגב והפנים (גבולות המצח), התחלתי בעבר בפנים אפילציה (לפי המלצה בכללית אסתטיקה), אך הטיפול היה איטי יקר ולקח לעור שבועות להירפא (לא יכולתי לצאת מהבית מבלי שישאלו אותי מה קרה לי), בנוסף לכך הרבה מהשיער גדל חזרה.
עכשיו אני רוצה להמשיך את הסרת השיער בפנים וכן להסיר מהגב (חצי גב תחתון). הלכתי למספר מכונים, היועצים בכל מכון טוענים שהמכון שלהם הכי טוב ומשתמש בטכנולוגיה שמתאימה לעורי ולשערי, כולם המליצו על לייזר גם לגב וגם לפנים.
אני בן 30 ועורי שחום (לא כהה), השיערות שחורות וכהות.
מה עושים ? איך מחליטים לאן ללכת ואיזה מכשיר הכי טוב בשבילי ?
ברור לי שכל הממליצים (גם רופאים) לסוגי הטיפולים בעזרת המכשור שברשותם, אינם אוביקטיביים, אז איך בכל זאת עושים את הבחירה הנכונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעדי, הדרך הטובה זה להגיע דרך המלצה
מיקי סטייל21/10/2010כמו שאתה הולך לרופא אחרי שהמליצו עליו והולך לספר כי ראית תוצאות של עבודתו, כך במיקרה שלך הייתי הולך למקום שמישהו שאני באמת סומך עליו עבר אצלם טיפול.
לגבי הטכניקות: רוב הטכניקות כמו לייזר IPL ו SHR עובדות, הלייזר לא יתאים לך כי אתה כהה עור ואתה עלול לספוג כוויות.
בשאר השיטות יש אפשרות להתאים את העוצמה לגוון העור אפילו שאתה כהה. ואם אתה לא אפרו אמריקאי אז אין סיבה שלא תקבל טיפול מוצלח.
אבל: וכאן יש אבל גדול: הציפיות שלך צריכות להיות מותאמות למציאות. בגלל שאתה כהה עור אז אפשר לעבוד עליך בעוצמה מסויימת שהיא נמוכה מהעוצמה שאצל בחור בהיר,
על מנת לא לגרום לעור נזק או כוויה , זה אומר שאתה תצטרך קצת יותר טיפולים מבחור בהיר.
בכלל אני מציע לך בהתחלה לא להשקיע כסף בסידרה.
תנסה טיפול מסוים ותשלם פר טיפול. מי שמציע לך סידרה על ההתחלה כאופציה יחידה תברח.
אחרי טיפול אחד תראה, וואלה עובד לי נהדר, אין בעיה , תתחיב לסידרה אבל לא לפני שניסית ושילמת רק על טיפול אחד.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות ב 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער אוזנייםנדב18/10/2010אהלן, יש לי שיערות שחורות דקות על החלק החיצוני של האוזן ועל התנוך, עור בהיר. כבר שנתיים שזה מאוד מפריע לי, אז החלטתי לעשות מעשה- היום הייתי בפגישות יעוץ להסרת שיער בשתי חברות, כאשר בשתיהן אמרו לי שאין בעיה להסיר הכל בסדרה של עד 10 טיפולים קצרים. חברה אחת משתמשת בטכנולוגיית לייזר והשנייה ב- dpc. קראתי מודעות בפורום שלכם וחייב להגיד שקצת נבהלתי לראות שיש אנשים שעשו הסרת שיער שהתפקששה ועכשיו בוכים על זה. אני בטוח שגם לאנשים המסכנים האלה הבטיחו תוצאה מושלמת. האוזניים נורא בולטות וממש לא מתאים להתחיל להתעסק עם קוקיות לפני שאני יוצא מהבית... אולי עדיף לוותר? ואם לא לוותר, מה עדיף? הלייזר יקר פי 2 מה- dpc, למרות שאין לי בעיה להשקיע יותר כדי לקבל תוצאה טובה. אולי עדיף בכלל טכנולוגיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תתחייב לסידרה
מיקי סטייל21/10/2010לא
וזניים אפילציה יהיה טוב, צריך לבוא שוב ושוב עד שהשיערות ייעלמו והן תעלימנה בטוח.
מצד שני אתה יכול לנסות גם IPL עובד מצוין לא פחות ותראה אחרי טיפול אחד או שניים איך השיער מגיב, האם הדלדל, האם השיעה נעשתה דקה יותר שלא לאמר פלומתית, ובהתאם לכך תמשיך. תלך רק למי שמציע לך פר טיפול, למה להתחייב לעשרה טיפולים אם השיטה לא תעבוד עליך? ואם שישה יספיקו? למה לשלם על 10 ?
אשמח לייעץ לך
ב0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזראביבית18/10/2010אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר מאיזור הרגליים. המכון אליו פניתי עובד עם מכשיר טיריוס. האם זה נחשב לליזר או לקרני אינפרא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטריוס הוא IPL
מיקי סטייל03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/11/2010מדובר לפי ידיעתי במכשיר קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)