מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער SHR דחוף...חן24/11/2010
שלום
התחלתי בסדרה של 12 טיפולים להסרת שיער
בית שחי+מפשעות מלא
בשיטת הSHR בסוף הטיפול הקוסמטיקאית אמרה
שאסור לי לגלח בין טיפול לטיפול,אלא רק לפני שאני מגיעה לטיפול הבא,
מה אני עושה ? אני אמורה להסתובב במשך שנה עם שיערות בין טיפול לטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אדווה25/11/2010שלום לך,
אני גם התחלתי לעשות טיפולים
את עושה מפשעות מלא ממש את הכל? או משאירה חלק? אני עשיתי הכל ואני מפחדת שזה מסוכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מכון להסרת שיערתמר24/11/2010
שלום,
בימים אלו אני עושה סקר שווקים לבדוק מה המכון שמציע לי את הטיפול להסרת שיער הטוב ביותר, ולהן התוצאות עד כה:
אמריקן לייזר- מכשיר הפורמקס 100- לא לייזר, לא רופאים, מחיר לא יקר מדי, טיפולים לכל החיים, יש חנייה בחינם במקום (יתרון משמעותי)
פרופורציה- מכשיר הלייטשיר (לא בטוחה שהדוויט)- לייזר, יש שני רופאים, המתנה ארוכה, מספר טיפולים מוגבל ל-12, מחיר יותר יקר, נציגת שירות לא אמינה במיוחד, לא הבנתי בסוף אילו אזורים אני בוודאות לא יכולה לעשות, תקוע במרכז העיר בלי חנייה מסודרת
נטוראפיל- אין מצב!
CARE- לא זוכרת למה לא אהבתי כבר...נראה לי בגלל שלא יכולתי לעשות טסט.
אני בחורה צעירה בעלת עור בהיר ושיער כהה ברגליים תחתתונות, בית-שחי ומפשעות; ושיער בהיר ודק בידיים ורגליים עליונות.
מה ההמלצות?
איפה עליי לבחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עושה בפרופורציה ומאוד מרוצה
ליהיא25/11/20101. הלייזר היום הכי אפקטיבי
2. אם יש לך כוח ללכת "כל החיים" למכון הסרת שיער, אז אל תתחילי בכלל..תורידי "כל החיים" בבית..
3. לא הבנתי בין מי למי את מתלבטת בסופו של דבר... אבל להשוות רופא מקצועי לבעיית חנייה ?! מה בכלל ההתלבטות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר, בדברים האלה תתיעצי עם חברים
מיקי סטייל26/11/2010כל המכונים הגדולים מנסיוני ומנסיון חברים אחרים, לא מספקים את הסחורה, את מתחייבת לסידרה, קובעים לך תור כל שלושה חודשים כשתכלס צריך כל שישה שבועות, מחליפים מטפלים כמו גרביים, ורוב הרופאים שלהם זה רופאים שלא התקבלו לעבודה בבתי חולים וכו.
אז, קודם כל תלכי ותשאלי חברים וחברות איפה עשו והאם הם מרוצים.
קרוב לוודאי שתגלי שדווקא מקומות קטנים, שבהם יש מטפל אחד , השירות נהדר והמטפל נותן יחס אישי והוא מחוייב לטיפול שלך כל כולו.
דבר נוסף, אין שום סיבה להתחייב לסידרת טיפולים אם לא בא, תלכי למי שמציע לך טיפול בודד, תראי איך הלך ובהתאם לכך תחליטי.
בהצלחה במה שתבחרי, מיקי 0523288910* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
רונית26/11/2010ממליצה לך לקרוא תגובה קודמת שלי לשאלה מה עדיף 4mp או אופטימה.
ובנוגע אליך ... אם אכן השיער ברגליים התחתונות במפשעות ובבית השחי כהה אזי הטיפול יהייה אפקטיבי. לגבי שאר האזורים בו השיער עדין דק ובהיר אין ולא יהיו לך הצלחות בטיפול. כל המכשירים שקיימים כיום בשוק עובדים בשיטה של ספיגת קרן האור במלנין ולכן אם יש מלנין כהה בשיערה קרן האור תקלוט את השיערה ותולך באמצעותה לשורש, שם יהייה חימום והרס הזקיק, וכנל הפוך אם אין מלנין בכלל או יש מעט מלנין כמו בשיער פלומתי / בלונדיני / שטני / ג'ינג'י ולבן קרן האור לא תקלוט את השיערה ולכן לא תוליך אנרגיית חום לזקיק ולא יהייה הרס הזקיק = השערה לא תושמד !!! מכון שמבטיח לך הצלחות / תוצאות בסוג שיערה שכזו אינו אמין כללל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מכון להסרת שיער - תגובה
29/11/2010שלום תמר,
בלי קשר למקום שתבחרי לטפל,נשמע שבידיים ובירכיים,השיער שאת מתארת לא מאד מתאים להפחתה בלייזר/ אור הבזקי...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש במשחה מאלחשת לטיפול אפילציהרחובותית23/11/2010הי,
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש במשחה מאלחשת (כמו emla ודומותיה) לפני טיפולי אפילציה בפנים או שישנב מניעה בגלל השימוש במחט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
23/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה ומשחה מאלחשת
אלקיים יפעת05/12/2010אין בעיה להשתמש במשחה מאלחשת לפני טיפול במחט חשמלית- אפילציה
מורחים את המשחה בין שעה לשעתיים לפני הטיפול ומגיעים לטיפול
המשחה מאלחשת ולכן גורמת לתחושת הקלה בזמן הטיפול
יש לקרוא את עלון לצרכן לפני השימוש ולבדוק האם את אלרגית לאחד החומרים.
מומלץ להתיעץ עם רופא למרות שמוכרים את המשחה הזו בחניות הפארמים ללא מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור ייתרשירה23/11/2010אני בת 25 ממוצא חצי עירקי (אם יש קשר) יש לי עור כהה בקייץ ואז פחות רואים.
אני סובלת משיעור ייתר באיזור פיאות הפנים, שפם וידיים. זה מאוד מציק לי ואני מפחדת לעשות לייזר ראיתי חברה שזה עשה לה כוויות.
איך עוד אפשר להפתר מהשיער בצורה בטוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעור ייתר - תגובה
23/11/2010שלום שירה,
יש כמה דברים שניתן לעשות: 1. להמנע משמש
2. להיות מטופל במכשור שמתאים לכהים
3. להיות מטופל ע"י מטפל/ת מיומן/ת
4. לגבי הפאות לאבחן עד כמה זה נחוץ/הכרחי...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בבקשה
שירה24/11/2010יש לי חברה שלוקחת גלולות למניעת הריון פלורט והיא אומרת שזה עזר לה, שהשיער נשר. זה יכול לעזור גם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לרופא הרבה פעמים גלולות מאזנות
מיקי סטייל26/11/2010אל תקחי על דעת עצמך בלי להתייעץ עם רופא, בכלל כדאי לעשות בירור הורמונלי, ולראות אם את מאוזנת או לא, ורופא כבר ימליץ לך על טיפול אם צריך. גלולות למניעת הריון מיועדות קודם כל למניעת הריון, אז תגשי לרופא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
אלקיים יפעת05/12/2010שלום רב
טיפול אפילציה הוא הטיפול המומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 7.5 - דחוף!!!אתי23/11/2010שלום,
ביתי בת ה-7.5 שעירה וסובלת מהצקות של ילדים בנוגע לשעירותה.
היא ביקשה ממני בעבר שאני הוריד לה שערות מהגב, רגלים וידיים ועכשיו גם עלה נושא השפם. באיזה שיטה עדיף להשתמש? האם ניתן לעשות לייזר בגיל כזה? האם יש מכון מומלץ שמטפל בילדים? הנושא לחוץ כי ממש מציקים לה ונראה לי מיותר לסבול בשל משהו שניתן לפתור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לילדה בת 7.5 - דחוף!!! - תגובה
23/11/2010שלום אתי,
איני יודעת על מקום שמטפל בילדים כה צעירים, אולי תתיעצי עם מחלקת אנדוקרינולוגיה לילדים בשניידר או כל בית חולים אחר,אולי הם מכירים זאת עקב מצבים של התבגרות מינית מוקדמת או בעיות הורמונליות כאלו ואחרות,ואיני מרמזת לבעיות אצל ביתך,אך אולי שווה לעשות ברור ראשוני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער פניםהילה22/11/20101.מכיוון שזה איזור הורמונלי, האם השיטה היעילה ביותר היא אפילציה?
2.מה אני צריכה לדעת לפני קבלת טיפול כזה? מה לבדוק? מה לשאול?
3.לאיזה מכונים או קוסמטיקאיות תמליצו לי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער פנים - תגובה
23/11/2010שלום הילה, תלוי בכמות ובסוג השיעור. אם יש לא מאד רבות אכן אפילציה מתאימה יותר. קבלי המלצות,ודאי שהמטפלת מיומנת ובעלת נסיון מוכח. בררי שאין לך נטייה לכתמים כהים וכ"ו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. שאלה נוספת
הילה24/11/2010דיברתי עם מכון כלשהו שם אמרו לי שעובדת עם מכשיר ה 4MP בשילוב עם האפילציה.
האם במכשיר הזה אין סיכוי לפעולה הפוכה, כלומר צמיחה מוגברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעבוד עם אינפראענת22/11/2010היי
הייתי רוצה לדעת האם לבחורה שעובדת באינפרא חייבת תעודה/הסמכה מסויימת שהיא לפי משרד הבריאות או שכל אחת יכולה לרכוש מכונה ולבצע טיפולים??
עוד שאלה
במצב ואני עובדת במקום כזה אך אין לי הסמכה ופגעתי בטעות בלקוחה גרמתי לה לכוייה והיא מחליטה לתבוע מה קורה אז על מי זה נופל??
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעבוד עם אינפרא - תגובה
23/11/2010כדי לקבל תשובות מוסמכות, את השאלות הללו, כדאי שתפני למשרד הבריאות.
אם אין לך הכשרה או הסמכה לטפל באנשים,אל תעשי זאת,ולא רק בגלל תביעה,אלא כי זה לא מוסרי/רציני/מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאיםקרן22/11/2010שלום,
האם המשחה המאלחשת ששמים לפני הטיפול להסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע ביעילות הטיפול או שאין השפעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לרופאים - תגובה
23/11/2010האילחוש אינו פוגע ביעילות הטיפול,הוא רק מקל על הכאב/אי נוחות של הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזורים שהתפספסו במסגרת טיפול לדילולאיציק22/11/2010שלום,
אני בן 35 בעל עור בהיר ושיער שחור ועבה, לפני כשבוע עברתי טיפול באזור הרגליים (עד קו הישבן) על מנת להשיג דילול (שילמתי עבור 5 טיפולים).
1. שמתי לב למספר איזורים (בקוטר של כ 5-8 ס''מ) שהמטפל פיספס, האם לחכות לטיפול הבא על מנת שהאזורים הללו יטופלו, והאם הדבר עלול לגרום לחוסר הומוגניות בצמיחה? או לגשת ולבקש טיפול חוזר באיזורים אלו בלבד
2. בטיפול לדילול האם רק כמות השיער מדוללת או גם אורך השיערה ועוביה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראזורים שהתפספסו במסגרת טיפול לדילול - תגובה
23/11/20101. אלו אזורים גדולים מדי, כדאי אם חלפו רק 2-3 שב' לגשת לתיקון.אם חלף זמן יותר ארוך מכך, יש להמתין לטיפול הבא.
2. בטיפול תתקבל הפחתת שיער כמותית וכן עידון השיער וגונו. האורך לא ישתנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער באף איך מסיריםדויד21/11/2010יש לי שיער באף בפנים אחרי כמה פעמים שורדתי את השיער עם מספריים השיער הזקיק ניהיה חזק עבה והשערות יתרבו כך שאני נאלץ להוריד שוב עם מספריים . האם יש פיתרון לבעיה. אולי ניתוח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער באף איך מסירים - תגובה
23/11/2010שלום לך, כדאי שתתייעץ עם רופא עור.
לא ניתן לטפל בלייזר בתוך חלל האף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מכשירים להסרת שיער בלייזרסיגלית21/11/2010שלום,
יש לי שיער פלומתי באיזור הירכיים/בטן/חזה/ידיים, ואני מעוניינת בהסרתו.
הייתי לאחרונה בייעוצים להסרת שיער בלייזר;
בחברה אחת - הציעו לי טיפולים במכשיר הקנדלה
ובחברה אחרת - הציעו לי טיפולים במכשיר הסופראנו.
הייתי רוצה לדעת;
מה ההבדל בין מכשיר הקנדלה לבין מכשיר הסופראנו? מה יותר מתאים לשיער פלומתי?
האם יש שיטה מומלצת אחרת כיום להסרת שיער פלומתי? אם כן - מהי?
כמה טיפולים בממוצע דרושים להסרת שיער פלומתי?
המון תודה מראש,
שבוע טוב,
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררופאים יקרים, אנא ענו לי
סיגלית23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מכשירים להסרת שיער בלייזר - תגובה
23/11/2010שלום סיגלית,
אני לא יודעת למה את קוראת שיער פלומתי, אך פלומה בהגדרה - אינו שיער להפחתה בלייזר.אז אולי בכלל לא כדאי לך להכנס לזה.
ולעניין המכשירים : קנדלה -הוא לייזר אלקסנדריט המתאים לעור בהיר ושיער כהה /חום דק יחסית. הסופרנו הוא לייזר באורך גל ארוך יותר,כמו הלייטשיר, אך טכניקה אחרת של שימוש,אשר לדברי היצרנים, מתאים גם לשיער דק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אהרונוביץ,
סיגלית24/11/2010אודה לך אם תוכלי בבקשה להסביר לי מה ההבדל בהגדרה הקלינית
בין שיער "רגיל" לבין שיער פלומתי?
איך נותנים אבחנה; שיער "רגיל" / שיער פלומתי?
בספרות הרפואית המקצועית פלומה נקראת לנוגו (כמו של יילודים) או שיש
טרמינולוגיה מקובלת אחרת?
במידה ואכן השיער שברצוני להסיר הינו פלומתי - מה האופציות העומדות בפני?
המון תודה שוב,
סיגלית
(סטודנטית לרפואה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה...
סיגלית28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אהרונוביץ, - תגובה
29/11/2010שלום סיגלית,
שיער רגיל הוא מה שנקרא שיער טרמינלי.
שיער פלומתי הוא vellus hair .
את יכולה להסיר בשיטות ה"ישנות" כמו גילוח, מריטה,או אפילציה אשר אינה מתחשבת בגוון השיער מצד אחד ,אך לא מתאימה עקב הכמות הגבוהה מנגד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער עצמאית לצמיתותרותם20/11/2010האם ישנו מכשיר ביתי להסרת שיער לצמיתות? אני רוצה מאד לעשות לייזר או משהו בסגנון באיזור המפשעה , וחשבתי שזה יהיה הרבה פחות מביך אם ניתן יהיה לעשות זאת עצמאית, בבית. השאלה אם יש בכלל כזה דבר שיצא לשוק והוכח כיעיל.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער עצמאית לצמיתות - תגובה
23/11/2010קיימים מכשירים ביתיים,אין לי מידע בדוק לגבי יעילותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקטיביות IPLמירי20/11/2010שמעתי שאחרי טיפול בלייזר רוב השיער חוזר בהריון (בעיקר במפשעה) מה קורה בשיטת IPL? אשמח לשמוע גם מנסיון אישי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרIPL היא שיטה מצויינת
מיקי סטייל26/11/2010אני עובד בשיטה הזאת, ויש הצלחה גדולה בהסרת שיער. אבל, חשוב לדעת שאין דבר כזה שניקרא הסרת שיער מוחלטת, מדברים על 80 אחוז הפחתה שזה אומר, ששערה שנהרסה לא תצמח יותר,(שזה ה80 אחוז) לגבי ה20 אחוז הנותרים, השיערה נפגעת בתיפקוד שלה, והיא הופכת לפלומתית. הריון או כל שינוי הורמונלי, יכול לגרום להפיכתה לשיערה חזקה יותר, או לעורר צמיחה מזקיקים רדומים.
רוב הנשים מדווחות שאחרי הלידה, השיער הנוסף נושר לרוב.
לסיכום: ממליץ על IPL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושה הסרת שיער בפרופורציה
רלי28/11/2010אני דווקא חושבת שלייזר הוא מכישר הרבה יותר טוב מ ipl ..
וגם זה שרק רופאים יכולים להשתמש בו, זה מראה היטב על האיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקטיביות IPL - תגובה
29/11/2010שלום מירי,
מניסיוננו, אין חזרה של "רוב השיער" לאחר הריון,בטיפול בלייזר .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער
ענת14/04/2011אני קוסמטיקאית ומשתמשת שנים רבות במכשיר להסרת שיער בשיטת IPL ובשיטות אחרות. מנסיוני זאת אחת השיטות המוצלחות. הלקוחות שלי מאד מרוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהאוזניים ומהאףד'20/11/2010שלום רב,
אני בחור כבן 22 ולצערי הרב מאוד כבר החלו לצמוח לי שיערות באזור תנוך האוזן והאפרכסת. אני מורט משם שיערות כבר קרוב ל-3 שנים ובנוסף, יש לי שיערות קטנטנות על גבי האף (לא נחיריים), שחלקן גדלות ונעשות ממש בולטות וזה מאוד מפריע לי.
תהיתי אם יש טיפול לשני האזורים האלה ומה הטיפול האפקטיבי ביותר? (לייזר, אינפרא, אפילציה)
אני מבולבל מאוד מכל המושגים והשיטות ולצערי לא ראיתי אף שיטה שמדברת על הסרת שיער מהאף עצמו ...
אשמח להכוונה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מהאוזניים ומהאף - תגובה
23/11/2010שלום לך,ניתן להפחית שיער מהאוזניים ומעל האף בלייזר. צריך שגוון העור יהיה לא כהה מדי.עדיף להגיע לייעוץ עם צמיחה מלאה ,כלומר כחודש וחצי לאחר מריטה. ניתן לקצר מעט אם לא נוח להסתובב באורך מלא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ברגליים.טומי20/11/2010אני בן 17, והייתי ממש שעיר ברגליים.
אתמול בפעם הראשונה גילחתי את הרגליים עם סכין גילוח.
רציתי לדעת כמה זמן בערך יקח עד שהשיער ברגליים יצמח שוב למצב סביר?
ודבר שני, כרגע (אחרי שעבר יום אחד מהגילוח) יש עקצוצים ברגלים.. תוך כמה זמן עוברים העיקצוצים האלו?
תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
23/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?היועצים שלנו
בוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר. ... קרא עודפלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)