מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעירהאביבה07/10/2010
שלום רב,
אני בת 48, לאורך שנים סבלתי משיער פלומתי על הפנים, ועל מנת לטפל בבעיה חימצנתי את השיער.
לאחרונה צמחו לי שערות שחורות על הסנטר. החימצון לא עוזר במקרים אלה.
מה אפשר לעשות?
האם השמועה שטיפול בלייזר או באינפרא אדון מצמיח במקום השיער הפלומתי שיער קשה, וחמור מזה, שיער שצומח מתחת לפני העור?
אשמח לקבל תשובה מאנשי מקצוע ומאנשים שהתנסו בטיפולים באזור שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים מגיבות באופן שונה משאר הגוף
מיקי סטייל12/10/2010במידה ומדובר בשערות בודדות אפילציה הכי מתאימה, אם מדובר בהרבה שערות, אז IPL יכול להתאים, את השערות אפשר לגזור אם לא רוצים לגלח את כל השטח.
בפנים צריך לחזור על טיפול פעם בשבוע לפחות ארבעה שבועות ואז פעם בחודש
אם תרצי פרטים אשמח לענות בטלפון 0523288910
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/10/2010מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח לאחר טיפול הסרת שיעריוסי07/10/2010
שלום,
לפני תקופה החלטתי לעשות טיפול להסרת שיער בגל הפלג גוף עליון בעקבות שעירות ייתר במיוחד יחסית לגילי הצעיר. עברתי כבר 4 טיפולים לגב וכתפיים אחוריות ו5 טיפולים לחזה בטן וכתפיים מקדימה, כמו כן חמישה טיפולים לצאוור. העניין הוא שרואים שיש בהחלט דילול שיערות על החזה והבטן, יש דילול אבל השיער שצומח צומח די ארוך בכל זאת וזה נראה מוזר שיש מקומות שצומח ויש שלא. בגב ובכתפיים לעומת זאת הצמיחה עדיין יחסית אחידה וזה די מציק לי. בגלל שאני לא יכול להסתובב עם צאוור מוזר אני מגלח אותו כמה ימים אחרי טיפול והאמת זה נראה כאילו בזמן אני מגלח אני מוציא את השיער המת והתוצאה נראית יותר טובה, במיוחד כשציפיתי שהצאוור שזה מקום די שזוף והשיער בו צומח מאוד חזק. חשבתי אולי כדאי לי גם לגלח כמה ימים את הגב והכתפיים לאחר טיפול אולי זה ימהיר את התהליך? ובכלל האם אפש לגלח כמה ימים אחרי טיפול וכל כמה זמן? והאם זה בסדר שאחרי 4 טיפולים הצמיחה עדיין די חזקה בגב ובכתפיים במיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן השיער שלי כהה ואני לא שזוף
יוסי07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר לייזר לייטשרנתלי06/10/2010
הייתי רוצה לדעת פרטים על המכשיר הלייטשר,איך הוא?האם הוא טוב?האם אתם ממליצים לי עליו,אשמח לקבל תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר לייזר לייטשר - תגובה
10/10/2010שלום נתלי
זהו מכשיר ותיק ומאד אמין. כמובן שבידיים מיומנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתוסים בנוגע להסרות שיערורד04/10/2010הנני קוסמטיקאית מאילת - ובעיתון מקומי היתה כתבה בנושא הסרת שיער ותופעות שבה
בין היתר היה כתוב שהסרת שיער בכל דרך שהיא גורמת לשיער עודף באיזור בו הוסר השיער, הנני נדהמת מכתבה זו ומעוניינת להוכיח שלא קיים דבר כזה - השיער שהוסר זהו השיער שיצמח ולא עוד שיער.... איך לידע אנשים תמימים בנושא זה ולהביא הוכחות בעניין. תודה ושבוע טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיתוסים בנוגע להסרות שיער - תגובה
23/11/2010שלום לך, התשובה הכי טובה היא העובדה כי משתמשים בלייזר להפחתת שיער כבר משנות ה-90' ואם לא היה בכך ממש, זה היה נעלם כמה וכמה פעמים עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי תדירות הטיפולים בלייזר [ לייצ"ראיציק03/10/2010מהי תדירות הטיפולים המומלצת בלייזר? מכשיר שנקרא לייצ"ר? אחת לכמה זמן צריך לעבור טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמהי תדירות הטיפולים בלייזר [ לייצ"ר - תגובה
10/10/2010שלום איציק,
תלוי על אילו איזורים מדובר.
בתחילת התהליך באזורי הגוף,כל 3 חודשים ובפנים חודשיים. בהמשך על פי הצמיחה המירבית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער אצל נשיםמריה03/10/2010יש לי שערות מתחת לעורף/ בגב העליון אשר אינן אסתטיות .
באיזו דרכים אוכל להיפטר מהן ללא שימוש בטיפולי לייזר וכדומה ?
האם שעווה מומלצת להורדת שיער בגב העליון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
10/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהדנה30/09/2010היי אני כבר אחרי 7 שנים של טיפולים באינפרא אדום בפנים ואין שינוי כלל. לא התחלתי באפילציה מכיוון שיש המון שיער .. אבל עכשיו כשהתייאשתי אני צריכה המלצה על מישהי מאוד מיומנת ומקצועית שעושה אפילציה .. עדיף מבת ים אבל גם מהסביבה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמאמר נמצא ממש מתחת.תקראו.
רועי02/10/2010הלינק לא עובד.
המאמר כמובן נמצא ממש מתחת.
תקראו ושמרו על עצמכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בחזה אצל נשיםטטי30/09/2010שלום רב!
הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות עם שערות בחזרה אצל נשים.
האם ניתן להסיר בלייזר, ואם כן, האם כל החברות הסטנדרטיות עושות את זה?
או שיש אפשרויות אלטרנטיביות להסיר לצמיתות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער חזה
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010במידה ומדובר בשיער כהה ועבה אין מניעה לטפל בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר לאזור הפניםקרן29/09/2010שלום רב, ברצוני לברר לגבי הסרת שיער מאזור הפנים, נימסר לי על ידי מס' מקומות שהם לא מבצעים הסרת שיער באזור הפנים מכוון שהתוצאות הן לא מגיעות ל80%, אשמח לדעת אזה לייזר/אינפרה אדום הכי מתאים להורדת שיער מאזור הפנים, שאוכל לחפש קוסמטיקאית מתאימה או מכון קוסמטי מתאים.
תודה מראש וחג שמח
קרן שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה את נורמלית?תעשי אפילציה!
רועי01/10/2010מה את נוגעת בלייזר בפנים?
כל השיערות הפלומתיות יגדלו לך ואת תבכי על היום שעשית את זה.זה ישפיע לך על כל החיים-תיזהרי!בפנים ובכל מקום אחר-רק אפילציה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010בטיפולי פנים יש לטפל רק בשיער כהה ועבה ויותר באזור שפם בחלק המיקרים טיפולי לייזר או קרן אור יכולים לגרום לצמיחת שיער מוגברת בעיקר בקו הלסת והצוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו מכשיר הדרמו פלאש?בת28/09/2010רציתי לדעת מהו המכשיר ולמי הוא יעיל?
שאלה נוספת- אני הלכתי למכון לייזר מוכר ושם אמרו לי שאני לא יכולה
לעשות ביישבן בגלל שזה שיערות חלשות..רציתי לשאול איזה מכשיר כן יתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום
ריקי מ-care14/10/2010מכשיר הדרמופלאש הוא UPL (מה שקרוי בטעות אינפרה). הוא לא מתאים לשיער פלומתי.
לשיער כזה מתאים מכשיר לייזר מסוג אלכסנדריט או סופראנו
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו בפורום הזה מרוצה בכלל?תום28/09/2010אני בן 20 מעוניין לעשות הסרת שיער בבטן ובחזה ואני רואה רק תגובות שליליות.
יש מישהו שעבר טיפול כזה ומרוצה מהתוצאות ואם כן באיזה מכון? אני צריך לדעת מחר כי יש לי שתי פגישות ייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי תום!
שירן28/09/2010התחלתי לעשות טיפולים בפורפורציה...לאחר התלבטויות רבות באיזה מכון ובאיזה מכשיר הכי כדאי.ואני מרוצה,אני ממליצה לך ללכת אליהם לפגישת יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתום יש הרבה אנשים מרוצים
מיקי סטייל12/10/2010תדע לך שרוב השיטות עובדות אחרת לא היית רואה שחצי מדינה מסירה שיער.
צריך להתאים לכל אחד את הטיפול הנכון והכי חשוב המטפל והמיומנות שלו כי יכול להיות מכשיר מצוין ומטפל גרוע ואז אין תוצאות טובות, בIPL יש תוצאות מצויינות אבל חשוב לאבחן את צבע העור של המטופל ואת צבע השיערה ולהתאים תוכנית מתאימה.
כמו כן חשוב מאד לחזור על טיפול כעבור 6 שבועות, כל הדבריםהאלה יש להם חשיבות.
אשמח להרחיב אם תרצה בטלפון 0523288910
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תום
שירלי12/10/2010אני עשיתי הסרת שיער אצל קוסמטיקאית מעולה במכשיר מאוד בטוח ובמחיר מצויין ...אם תרצה המלצה אשמח לתת לך פרטים במייל...ציין את המייל שלך ואשלח לך פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער פניםשירה28/09/2010שלום, ניסיתי להוריד שפם בעזרת שעווה באופן עצמאי בבית אבל זה לא הצליח לי כל כך כי אין לי ניסיון בזה...
קניתי שעווה של חברת "הדבש" (שמיועדת לפנים ולמקומות רגישים). כתוב על האריזה שאין צורך בניירות להסרת השיער אלא מחממים את השעווה על הגז ואז מורחים על העור כשהיא בטמפרטורת הגוף. לאחר מספר שניות היא מתייבשת ואז מושכים אותה.
הבעיה שלי היא שהשעווה התייבשה והתקשתה מהר מאוד עוד לפני שהספקתי למרוח אותה על הפנים, וגם כשהצלחתי למרוח אותה בזמן היא לא הורידה כלום..
אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר ואני לא מבינה למה זה לא מצליח.
יכול להיות שהחברה של השעווה לא מוצלחת?
בכלל, על איזו דרך אתם ממליצים להוריד שיער מהפנים?
אני מעדיפה משהו שניתן לעשות באופן עצמאי בבית..
תודה מראש, שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
10/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיירינת28/09/2010אני עושה טיפולים בהסרת שער בipl ברגליים,בבית השחי במפשעות ובישבנים
אני נורא מתוסכלת מהמצב.אני מרגישה בושה ותסכול על זה שיש לי שיערות בישבן כי אני מניחה שלכל הנשים יש ישבן חלק.אמרו לי שזה איזור שמגיב טוב לטיפולים האם זה נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010רק במידה והשיער כהה במידה והשיער בהיר ופלומטי התוצאות לא מספקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי...דנה27/09/2010שלום אני עוד מעט בת 14 ואני רוצה להתחיל הורדת שיער בלייזר או אינפרה, יש לי מספר שאלות בנושא, מאיזה גיל ניתן להתחיל ? ומה עדיף לייזר אינפרה אדום או SHR ? יש לי עור יחסית כהה ועור רגיש מאוד .
חוץ מזה ברצוני לשאול דבר נוסף - הייתי מורידה פעם בבית השחי עם שעווה וזה גרם לי להתכהות העור [הוא ממש ניהיה כהה הנוטה לשחור] ולפצעים כאלה מין בלוטות בעור , הפסקתי את השימוש בשעווה ועברתי למכשיר מסוים המוריד מהשורש גם [נקרא DOLPNIN] ומפעם לפעם השחור שהיה לי שם עבר אבל המכשיר גם לי לפצעים כמו פצעונים כאלה, עכשיו עברתי לסכין אך אני יודעת שזה לא הפתרון האידאלי מכוון שהצמיחה מאוד מהירה והשערות ניהיות קוצניות האם תוכל להמליץ לי במה להשתמש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010מומלץ להתחיל טיפול בגיל 16 במידה והעור כהה מומלץ מכשירים שבהם הסיכוי לכויה נמוך כמו קרן אור או shr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להסרת שערהנטלי27/09/2010שלום!
אני בת 19 עוד מעט,
וגדלה לי שערה בסנתר (השערות הארוכות האלו)
אני חושבת להוריד אותה באפילציה רציתי לשאול האם האפילציה כרוכה בסיכון כלשהוא?
והאם זה אכן נכון שזה לצמיתות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010בעקבות אפילציה תיתכן פיגמנטציה ואף צלקות מומלץ לפנות לקוסמטיקאית מנוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פיגמנטציה?
נטלי06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)