מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער לא מועילהדנה16/10/2010
התחלתי טיפולים בהסרת שיער במכשיר הסופרנו (בבית שחי, מפשעה ורגליים).
עברתי עד כה שני טיפולים, השיער נשר אבל אח"כ צמח שוב שיער ואני לא רואה שום תוצאות.
אציין כי בזמן ההסרה אני סובלת מכאבים חזקים,לפעמים בלתי נסבלים ומייאש אותי שאחרי כל זה אני לא רואה תוצאות.
1. האם אני אמורה לראות תוצאות בשלב זה?
2. מה הסיבות שיכולות להיות לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אמורה לראות הפחתה כל שהיא
מיקי סטייל24/10/2010עצם זה שהשיער נושר זה אומר שאת מגיבה יפה לטיפול, אני מציע לך להמשיך ותראי שכל טיפול תהיה עוד הפחתה ועוד הפחתה, הסופרנו XL הוא מכשיר מצוין .
בשום שיטת טיפול (לייזא IPL או SHR) לא תראי תוצאות אחרי שני טיפולים ,ברוב הטכניקות צריך בין 8 עד 14 טיפולים, תלוי בצבע העור צבע השיער וגנטיקה שלך.
אם תרצי לדעת יותר תתקשרי מיקי 0523288910* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פי אל לאונרדואדוה14/10/2010
שלום, קוראים לי אדוה אני מעוניינת לעשות הסרת שיער בIPL במכשיר שנקרא לאונרדו . הייתי רוצה לקבל חוות דעת על סוג המכשיר אם הוא טוב לא טוב יש מכשירים יותר מומלצים ובכלל מה עדיף יותר אי פי אל או לייזר. תודה מראש אדוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IPL שיטה מצויינת
מיקי סטייל15/10/2010לא מכיר את המכשיר, אני עובד ב IPL עם מכשיר שנקרא טריוס ומשיג תוצאות מדהימות, אם תרצי פרטים אשמח לענות לך בטלפון 023288910 מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי פי אל לאונרדו - תגובה
18/10/2010שלום אדוה,
איני מכירה את המכשיר.יש מכשירים רבים, שונים ובאיכויות שונות. יש לזכור גם, כי למיומנות המטפל/ת יש חשיבות עליונה בהצלחת הטיפול.
יעילות הטיפול תלויה גם בנתונייך האישיים,ואני מקווה שהם מתאימים לטיפול.
לייזרים הם מכשירים ותיקים ויעילים עם ניסיון שהצטבר וידוע, כך גם חלק ממכשירי ה-IPL
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערלינה14/10/2010שמעתי הרבה על בחורות שמסירות שיער באיזור המפשעה באמצעות לייזר..
רציתי לדעת אם מישהי ניסתה להשתמש באפילציה? האם הטיפול יעיל יותר מלייזר?
אני יודעת שאפילציה עובדת מצויין במקומות קטנים עם שיער מופחת כמו שפם אבל מה לגבי מפשעה? האם כדאי להתחיל טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפולים בIPL ושכחת מהשיער במפשעות
מיקי סטייל15/10/2010אפילציה היא טיפול ארוך יקר וכואב, כאין ברירה כמו במיקרה שהשיערה לבנה/בלונדינית/ג'ינג'ית אפשר לשקול טיפול באפילציה, כל השאר, טיפול בIPL הוא יעיל וזול ואחרי סידרה קטנה של טיפולים לא יהיו לך שם כמעט שיערות.
אם את רוצה פרטים אשמח לדבר איתך בטלפון 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
18/10/2010שלום לינה,
תלוי בכמות השיער,ובגודל האזור שממנו את רוצה להפחית את השיעור.
אפילציה מתאימה יותר לאזורים קטנים ולכמות קטנה יחסית. לייזר או IPL איכותי מתאימים לאזורים גדולים או צפופים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בהיראני14/10/2010שלום,
אני ג'ינג'ית והשיער ברגליים הינו בלונדיני (שורש בהיר גם כן)
האם קיימים טיפולי הסרת שיער לצמיתות שמתאימים גם לשיער כזה? אם כן, אילו סוגים מתאימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקפיצה
אני15/10/2010אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR
ישראל17/10/2010מסיר שיער בהיר (לא לבן) ואף פלומתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי, אבל רק אפילציה יקירתי
מיקי סטייל15/10/2010שיער בלונדי וג'ינג'י לא קולט את קרן העור וחבל על הכסף. באפילציה זה אמנם שיערה שיערה אבל בשלב מסויים לא יישאר לך כלום.
אשמח לענות לך בהרחבה ב 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקבלת החלטה..בודק14/10/2010שלום קבעתי לשבוע הקרוב כמה פגידות ייעוץ בכמה מכונים/מרפאות (איך שתקראו לזה) אני רוצה לדעת מה הדברים היותר חשובים שאני צריך לבדוק ולקחת מהפגישות ייעוץ האלה בכדי להשוות בין המכונים כשלבסוף אני אבחר במקום שאני הכי שלם איתו.
לדוגמא: סוג מכשיר, ממומחים, וכו'.. מחיר לא רלוונטי בשלב זה כי אני רוצה לבחור את המכון האמין והבטוח ביותר.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהו יכול לעזור?
בודק14/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לבודק לא לעשות בפרופורציה
יובל15/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב ללכת למקום עם המלצות
מיקי סטייל15/10/2010כשהחלטתי לפני כשנה להסיר שיער מהגוף, גיששתי בקרב חברים, חבר טוב המליץ לי על מכון מסוים עם מכשיר מסוים, וכיוון שהוא שחום כמוני אז ידעתי לאיזה תוצאה לצפות .אתה חייב לדעת שכהיי עור לא יכולים לקבל טיפול בלייזר בגלל סכנה של כוויות, שאר השיטות כמו IPL וכן SHR מתאימות לכהיי עור.
אשמח לענות לך בפירוט בטלפון :0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
ליהיא18/10/2010לי יש ניסיון מעולה עם פרופרוציה. עשיתי הסרת שיער בלייזר שם, התוצאות מדהימות יחס מעולה . אין עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפניםסיון14/10/2010אני כבר שנה וחצי בטיפולי אינפרא בפנים ולא רואה תוצאות. אני עדיין מגיעה בתדירות של חודש ואני מרגישה שרק הולך לי הכסף ללא תוצאות. האם יש דרך אחרת להסיר את השיער ובאמת יראו תוצאות? תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר בפנים - תגובה
18/10/2010שלום סיון,
מה רמת השיעור? אם אין שעירות מוגזמת נסי אפילציה.
התייעצי עם המטפל/ת שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות..dani14/10/20101.האם זה שהמחזור שלי לא כ"כ סדיר תשפיע על הצלחת הטיפולים??
חשוב לציין שזה תורשתי וגם לאמא שלי ולאחיותי הוא לא היה תמיד סדיר..
2.זה הגיוני שלאמא שלי ולאחיותי הגדולות אין שיערות בישבן ולי יש??דברים כאלה לא עוברים בדרך כלל בתורשה??ואם אחרי 8 טיפולים זה הגיוני שעדיין גודל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר2 שאלות.. - תגובה
14/10/2010שלום דני,הגדירי מחזור לא סדיר? האם יש גם פצעי אקנה,עליה במשקל וכ"ו? האם את נוטלת גלולות? כדאי לעשות ברור הורמונלי. אם יחרוג מהנורמה,בדיקת אולטראסאונד שחלות מומלצת.
לגבי האחיות ואמא, אתן לא "משוכפלות"...יש הבדלים וייחוד לכל אחת ואחד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
dani14/10/2010המחזור הלא סדיר לא מלוה בשום דבר..כשהיתי יותר קטנה הפרשים בין קבלת המחזור היו גדולים ועכשי ו הם כל חודשים גג..
בפעמים האחרונות הוא היה דוקא סדיר.אימי אומרת שאין צורך בירור מכיון שגם לה ולאחיותי מעולם לא היה סדיר ולא היתה להן ביה להיכנס להריון מהר...
עוד שאלה..מאז ומתיד היו לי שיערות בחזה וכשהיתי יותר קטנה(אני בת 18)הן היו יותר עבות וכהות ולאורך הזמן הם נהיו פחות ויותר בהירות..האם זה הגיוני??
ושאלה אחרונה..אני עושה טיפולי IPL בכל הגוף ולפני כחודש נסעתי לאמריקה..אני חוזרת עוד שבוע ורציתי לדעת האם זה שנסעתי ישפיע על יעילות הטיפולים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
18/10/2010שלום דני,
1. מחזור אחת לחודשיים נשמע לי בעייתי בכל זאת שווה בירור של פרופיל הורמונלי ביום ה-2-4 למחזור.
2. האם את מטופלת ב-IPL כל חודש, באזורי גוף? באיזה מכשיר?
3. הפסקה לא גורמת לנזק לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
dani18/10/2010לעשות בדיקה אפילו אם זה תורשתי?
אני עושה במכשיר IPL optima 518
ברגליים,במפשעות,בבית שחי,ובישבנים.האם אלו איזורים שמגיבים יפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפנים?נועה13/10/2010שלום וברכה!
אני בת 30
לפני כמה חודשים גיליתי שיער בסנטר השתמשתי בפינצטה ואז זה שוב גדל ושוב הוצאתי עם פינצטה, כרגע אני מבינה שככל שהוציא יותר כך יגדל לי יותר כמו כן גדל לי גם בשפם.
אני בהירה עם עור בהיר .
כרגע אני לא יודעת איזה טיפול כדאי לי לעשות כדי לחסל את השיער המיותר לצמיתות ושלא יגרום לי לריבוי שיער
אודה לכם מאוד אם תייעו לי מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מהפנים? - תגובה
14/10/2010שלום נועה,
שיערות פזורות בפנים עדף להפחית באפילציה.
אולי כדאי לברר למה דווקא עכשיו יש צמיחה,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
ריקי מ-care26/10/2010אם השיער באזור הפנים כהה (שחור או חום כהה) את יכולה לשקול הסרת שיער בלייזר.
פינצטה בוודאי לא תואיל...
תתחילי לבדוק את הנושא, תעשי סקר שוק, ואני מקווה כי גם אנחנו (CARE) נהיה בין המכונים שתבדקי.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם SHR מתאים להסרת שיער בהיר?יעל13/10/2010שלום שוב,
בהמשך לשאלה הקודמת...רציתי להוריד שיער גם באיזורים בגוף בהם יש שיערות בהירות ודקות יחסית (גם העור שלי בהיר) ונאמר לי ע"י הקוסמטיקאית כי המכשיר SHR לא מגיב לשיערות מסוג כזה. האם זה אכן נכון? ואם כן, אז איזה מכשיר כן מגיב לשיערות כאלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה תלוי בכמה השיער בהיר
מיקי סטייל14/10/2010כל השיטות להסרת שיער באור(IPL לייזר SHRׂ) עובדות על העיקרון של קרן אור שפוגעת בפיגמנט השיערה, אם השיערה לבנה או בלונדינית , זה אומר שאין בה כמעט פיגמנט(צבען) ואז הקרן למעשה לא משפיעה.
צריך לבוא לייעוץ ולראות בעין את השערות, אשמח לעמוד לרשותך ב 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ב-SHRיעל13/10/2010שלום,
את הטיפול הראשון ב-SHR עשיתי חודש ו-10 ימים לאחר שעשיתי בפעם האחרונה שאווה באיזור המדובר. האם עבר מספיק זמן מהשאווה שעשיתי עד לטיפול ב-SHR כדי שכל שורשי השיערה יופיעו (בשבילך הטיפול ב-SHR) או שהיה צריך לחכות יותר זמן, כדי שיהיו יותר שורשים מוכנים לסרה ב-SHR?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער ב-SHR - תגובה
14/10/2010שלום יעל, האם מדובר בפנים או באזור גוף? בגוף זה מוקדם מדי,אלא אם היתה אכן כבר צמיחה מרובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ריקי מ-care27/10/2010קצב צמיחת השיער אחרי שעווה הוא אינדיבידואלי לכל אחת וקשה לדעת .
אם ראית שיער על פני השטח בכמות הרגילה- סימן שהכל בסדר.
בכל מקרה עכשיו זה כבר לא ממש מהותי
בהצלחה בטיפולים!
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פטמותעדי13/10/2010שלום,
יש לי על החזה כמה שיערות פלומטיות ממש וגם כמה עבות (לא הרבה) אבל דבר זה מטריד אותי וגורם לי אי נוחות מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה? האם לייזר מתאים או שמא עדיף אפילציה וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער פטמות - תגובה
14/10/2010שלום יערית, שיערות בודדות מתאימות לאפילציה יותר מלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יערית
ריקי מ-care25/10/20102 השיטות עשויות להתאים. כמנכלית מכון CARE כמובן אמליץ על הלייזר (אבל אני לא אוביקטיבית לגמרי כי אנחנו לא עושים אפילציה...)
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,באיזה מכשיר מומלץ להסרת שיערקרן12/10/2010המלצה למכשיר לגב תחתון וישבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרIPL זו שיטה מצויינת
מיקי סטייל12/10/2010ומתאימה כמעט לכול צבעי העור וצבעי השיער, גם SHR שיטה טובה, וכמובן הלייזר שמתאים לבהירי עור.
אם תרצי הסבר יותר מפורט אשמח לתת :
0523288910
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הIPL ומישהו שמע אל פוטותרפיה??
קרן12/10/2010הIPL דורש יותר טיפולים מאשר הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPL דורש מעט יותר טיפולים מהלייזר
מיקי סטייל12/10/2010אבל מתאים גם לבעלי עור כהה.
פוטותראפיה היא טיפול בעזרת אור אך אני מניח שאת התכוות לפוטותרמוליזיס שזה הרס ריקמה(בצלית-שורש השערה) בעזרת אור , וזה בעצם מה שכל המכשירים עושים (בלייזר הIPL וגם ה SHR
אם תרצי פרטים נוספים אשמח לעשות על שאלות
מיקי סטייל
0523288910* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,באיזה מכשיר מומלץ להסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/10/2010בדכ אזורים אילו מגיבים פחות טוב לטיפול מומלץ לטפל רק אם השיער כהה ומומלץ טיפול בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
ריקי מ-care25/10/2010לא ניתן להמליץ רק על פי אזורי הגוף. יש לעבור אבחון הכולל את גוון העור, סוג השערה ורק אז ניתן להחליט על סוג המכשיר. אמנם אנו חיים בעולם של "קיצורי דרך" אבל לא כדאי במקרה הזה לחסוך זמן על ייעוץ במכון או שניים.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 7.5גילגיל11/10/2010ביתי בת 7.5 ומאד מוטרדת משיעור היתר שלה (הילדים לועגים..) התפרסמה כתבה על כך שניתן להסיר השיער כבר מגיל 6 בשיטה בטוחה הנקראת 4MP.
האם זה נכון? האם לא אסכן אותה בטיפול כזה?
אשמח לתשובתכם הכנה.
אגב היא נבדקה ע"י אנדוקרינולוג והבעיה אינה הורמונלית אלא גנטית בלבד (לא שחשבתי אחרת בהתיחס לעובדה שהיא הבת שלי.. (-: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לילדה בת 7.5 - תגובה
11/10/2010שלום גילגיל,
אין לי ניסיון עם המכשיר הנ"ל אך בכ"ז,נראה לי מוקדם מדי, להתחיל טיפול שכזה.
(לא ציינת את מיקום השיעור..)
עדיף לחזק את הילדה, אישיותה ובטחונה העצמי, באופן כללי.
יש לשקול פעולה,לדעתי, אך ורק אם יש השלכות פסיכולוגיות משמעותיות,המנעות הסתגרות חברתית וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
גילגיל11/10/2010השיעור בגדול הוא על הגוף, הרבה וכהה על זרועות ורגליים (עור בהיר מאד), קצת על הגב (פחות רלוונטי ליוםיום בגיל הזה). הפנים נקיים.
היא בהחלט מתקשה חברתית ולכן בכלל אני מוכנה לשקול טיפול בגיל כ"כ צעיר. אגב היא מוטרדת כבר מגיל גן, שאפילו שם מסתבר הילדים העירו לה על הידיים.. אכן אנחנו מגדלים דור בעייתי משהו..
אשמח לדעת אם מישהו מכיר את המכונה הזאת והשיטה, מכל מה שאני קוראת נשמע שזה בטוח, לא מכאיב, ויעיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במשך שנתייםדנה10/10/2010אני עושה טיפול הסרת שיער בלייזר כבר שנתיים בין החזה ולא כל השערות נעלמו.
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער במשך שנתיים - תגובה
11/10/2010שלום דנה,
לא נתת די מידע ולכן התשובה תהיה כללית מאד. בכל טיפול בלייזר ,מוצלח ככל שיהיה,
לא תהיה הסרה של 100%,אלא רק הפחתה משמעותית, ומה שיוותר, יהיה דק ועדין יותר מהמקור באזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ריקי מ-care24/10/2010האזור שציינת מושפע משינויים הורמונליים וייתכן שטרם הסתיים הטיפול. משאלתך לא ברור כמה טיפולים עברת והאם יש תוצאות כלשהן.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער גב עליון כתפייםיעלי08/10/2010אני מסירה שיער באזור גב עליון כתפיים ע"י אינפרא אדום יותר מ-20 טיפולים . אני לא רואה שיפור ממשי שיערות ממשיכות לצמוח. לאחר הטיפול באינפרא הניקוי הסופי ע"י שעווה . האם להמשיך בשיטה זו? מה מומלץ באזור זה? כבר מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרייתכן והשיער שלך כבר פלומתי
מיקי סטייל12/10/2010אם השיער שלך פלומתי או בהיר ייתכן והאינפרא לא משפיע כבר, אם השיער עדיין כהה ולמרות זאת זה לא משפיע הייתי מנסה IPL שזו קרן רחבה יותר ועובדת מצוין, אם תרצי יותר פרטים אשמח לענות בטלפון: 0523288910
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער גב עליון כתפיים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/10/2010לעיתים אכן הטיפול באזורים אילו אינו אפקטיבי .במידה והשיער פלומטי ובהיר אין טעם להמשיך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עודפלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)