מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בהיר :\מיטל דהן14/07/2008
אני דיי שעירה וזה מאוד מאוד מאוד מפריע לי, אני מורידה שיערות בכל הגוף בין אם זה בגילוח/שעווה/קרם להסרת שיער. יש לי שיער בפנים, בכללל הגב,בבטן ובכל מקום אפשרי.. אני בהירה מאוד אבל חשוב לציין שגם השיער שלי בהיר מאודד, ממש בלונדיני ( לפחות בגב ובפנים ) הבנתי שלא ניתן לעשות לייזר על שיער בהיר, האם יש אופציה אחרת ? הבנתי שאפילציה יעילה לשיער בהיר, אבל האם היא מתאימה לשטחים גדולים כמו גב למשל? או שניתן לעשות אפילציה בשטחים גדולים וזה עולה עוד כסף? אני לא נולדתי שעירה, אין גנים של שיעור יתר במשפחה..האם גלולות יכולות לעזור? אני ממש ממש ממש ממש מיואשת, אני פשוט מתעסקת בזה כל היום!!! זה נורא מטריד אותי אודה לך אם תוכלי להמליץ לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל דהן
15/07/2008שלום מיטל
תתיעצי עם רופאת המשפחה שלך,אולי יש שיבוש הורמונלי?
לגבי אפילציה לאיזורים נרחבים,זה בעייתי,אולי תתמקדי באזור שהכי מציק לך כמו הפנים ?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בפטמותאלמונית14/07/2008ברצוני לדעת האם הסרת שיער בפטמות באמצעות אפילציה עלולה להיות מסרטנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית
15/07/2008שלום לך
לא שידוע לי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לשימוש ביתי בשיטת אלקטרוליזהרונית11/07/2008אני בהירה מאוד עם שיער חום כהה. אני עוברת טיפולי לייזר בשפם ובאף, במספר סוגי מכשירים (עברתי כבר לפחות 40 טיפולים) באף השערות היו שחורות אז הן נעלמו, אך, בשפם נשארו לי פלומתיות למרות שהן לא בלונדיניות. איזה שיטה יכולה להוריד לי לצמיתות? כמו כן, האם את ממליצה עלה מכשיר אלקטרוליזה של בייביליס? איני מצליחה להכניס את הקישור המלא באתר של babyliss.com מכשיר Electroliss ששמו 8642E בתודה מראש רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונית
15/07/2008שלום רונית
אין מכשיר לייזר שמפחית ביעילות שיער ללא פיגמנט.
ואת המכשיר שציינת אני לא מכירה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת משיטת הIPLשירי11/07/2008סיימתי 20 טיפולים במשך שנתיים,ועד עכשיו עשיתי טיפול לחודשיים. מאז שהפסקתי השיער צמח יותר ממה שהיה לי אני מיואשת מזה , והקוסמטיקאית שלי מנסה לשכנע אותי להמשיך,אבל אני לא רוצה ,כי זה לא הוכיח את עצמו עד עכשיו אין סיבה להמשיך. לפני שנתיים ניסיתי גם אפילציה ,שלא היתה מוצלחת וזה דורש המון טיפולים גם כן ויקר מאוד ,לא הייתי מרוצה ולא עזר ממש יש לציין שעשיתי בדיקות הורמונליות והכל תקין. מה עליי עוד לעשות?? אובדת עיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירי
15/07/2008שלום שירי
באיזה אזור את מטופלת? אילו בדיקות דם עשית? באיזה יום מקבלת המחזור,עשית אותן,באיזה מכשיר טופלת? אין לי די פרטים כתבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שירי16/07/2008אני מטופלת באיזור הפנים, לא מכירה את שם המכשיר , עשיתי בדיקות הורמונליות ,יצא תקין לחלוטין . המחזור שלי סביר ואין לי במשפחה בעייה של שיעור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
22/07/2008שלום שירי
התכוונתי שתכתבי לי בדיוק את שמות הבדיקות שעשית,לדוגמא טסטוסטרון... והאם זה היה ביום 2-3 למחזור?
כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםגילי09/07/2008שמעתי על משחות הרדמה והשאלה שלי היא, האם אפשר להשתמש במשחה כזו באיבר המין על מנת להפחית את הכאב בהורדת השיערות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגילי
15/07/2008שלום גילי
כוונתך,בהפחתת שיער במפשעה? ניתן,אך שאלי את הרופאה המטפלת שלך,אשר מכירה את מצבך הבריאותי וכ"ו...
המשחה דורשת מרשם רופא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHRרותם09/07/2008באילו סניפים של פרופורציה נמצא מכשיר הSHR, והאם ניתן לבקש שיעשו לי את הטיפול במכשיר הזה במקום במכשירי הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרותם
15/07/2008שלום רותם
שאלי בבקשה בטלפון,זה לא המקום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שניסיתי
רותם15/07/2008התקשרתי לסניף ראשלצ ות"א בראשלצ אמרו לי שלא ידוע להם על סניפים כאלה בת"א אמרו לי בתקיפות שבאף סניף לא עובדים עם מכשיר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם
22/07/2008שלום רותם
מוזר לי. בקשי את אחראית אגף הלייזר בת"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר מעולה ומומלץ מנסיון
רוית24/07/2008כמובן שמתעצבנים עליך בפרופורציה - כי הם לא משתמשים בזה! (אבל זה פי אלף מוצלח ופחות כואב מהלייזר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאיבר המיןרועי08/07/2008שלום, צומחות לי קצת שיערות על הפין עצמו ורציתי לשאול אם הורדה בשעווה תגרום איזשהוא נזק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתמתין
קשה קשה10/07/2008תלישה יגרום לגירוי שיצמיח יותר שערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח? אז מה אפשר לעשות? גלי?
רועי16/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להתחיל טיפול או לחכותרותם08/07/2008אהלן אני רוצה לעשות לייזר ברגליים ופס בטן עוד כחודש וחצי אני טסה לתאילנד לחודשיים השאלה היא- האם כדאי להתחיל את הטיפול לפני הטיול וכך להספיק לעשות טיפול אחד, או לחכות אחרי. אני מתלבטת בגלל כל העניין של חשיפה לשמש וכו. עד כמה יהיה מסוכן לעשות טיפול לפני הטיסה? בהנחה שבטיול אני הולכת להיות הרבה בשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרותם
15/07/2008שלום רותם
מציעה לך לדחות, לא מאד ל"השחיר" בתאילנד, לחכות חודש לאחר שתחזרי,ורק אז להתחיל....
תבלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםאני06/07/2008אני בת 20 ויש לי בעיה של שעירות בכל הגוף, אך מה שהכי מפריע לי זה בחזה ובבטן, וזה לא רק בפס בטן חזה אלא הכל. קיבלתי המלצה לגבי הדסה אופטימל ולגבי ההצלחה של הטיפולים שלהם, אך עדיין נותרתי בעלת ספק. מקריאה פה בפורום ראיתי המלצות לגבי אפילציה. האם כל הבטן והחזה זה איזור גדול מדי בשביל לעשות אותו באפילציה? הבנתי שהתהליך הוא גם כואב מאוד, בייחוד אם זה טיפול על שטח גדול! ביררתי כבר לגבי כלכך הרבה שיטות- לייזר אינפרא או אפילו גלולות! אך עדיין נותרתי עם הדעה שאי אפשר לסמוך על אף אחד לגמרי. והבנתי שאפילציה זו הדרך המובטחת ביותר להסיר את השיער. האם יש פה אנשים שיכול לייעץ לגבי זה? האם הכאב יהיה בלתי נסבל בשטח גדול כזה? האם זה משאיר סימנים בייחוד במקומות רגישים כמו חזה? אני כבר אובדת עצות!!! תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
רועי06/07/2008כמו שכתבתי בהודעות קודמות, רק אפילציה זה הפתרון לשיער. אם את בחורה אז אזור הבטן והחזה הם אזורים ממש לא גדולים להוריד,ובטח הצפיפות היא גם לא כמו של גבר,לכן זה הפתרון היחיד.לצערי אין פתרון אחר,כל שיטה של לייזר,אינפרא או ipl רק יחמירו את המצב בצורה שלא תדעי לצאת ממנה. האוזרים האלה יהיו כואבים כמובן גם באפילציה ובכל שיטה.אבל זה עדיף לך מאשר לעשות אחר כך באפילציה אזור גדול פי 3 עם שערות חזקות וארוכות פי 6. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזראני.....05/07/2008יש לי שאלה חשובה. לפני שבוע התחלתי טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר בבית שחי ומפשעות בפרופורציה. היה לי מאוד כואב אבל איכשהו הצלחתי לעבור את זה. השאלה שלי היא שאחרי הטיפול ראיתי חלקים קטנים מאוד בכמה איזורים בבית שחי ובמפשעות שנשרו מהן השערות ולא הכל.וגם היום לעיתים אני בודקת עם פינצטה את שורשי השיער וממש איזורים מועטים מאוד שנושרות מהן שערות בקלות האם זה בסדר? וגם הרופאה אמרה לי שאני צריכה לקבוע תור לעוד 3 חודשים ובינתיים רק לגלח. זה נראה לי המון זמן למה? תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבת אל
07/07/2008שלום בת אל
יתכן עקב סף כאב נמוך, העוצמה, בטיפול הראשון היתה יחסית נמוכה ומכאן פחות שיער הגיב לטיפול. יחד עם זאת,עד 10 ימים לעיתים נדרש לשיער כדי לישור.
הטיפול מורכב מסדרה של טיפולים,ואני מקווה שתצליחי לשאת אותם טוב יותר בהמשך.
במידה ולא,התיעצי עם הרופאה המטפלת,היא ודאי תוכל להמליץ לגבי ההמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הסרת שיער גרם לשיעור יתראלכס05/07/2008שלום, מזה 4 שנים שעשיתי טיפולי הסרת שיער ברשת נטורפיל. החוזה שחתמתי בזמנו היה על תוצאות. לכן לא הייתי צריך לטפל עבור כל טיפול בנפרד. הטיפולים היו באיזור הגב, כתפיים, עורף וכפות רגליים. התחלתי את הטיפולים במכשיר בשם "לייטשר" לאחר שנה עברתי לטיפולים במכשיר בשם "אלכסנדריט" ולאחר מכן המשכתי במכשיר בשם "ספרנו" כל מכשיר עובד בצורה שונה. אולם אף מכשיר לא ממש עזר. המצב אפילו החמיר. ויש לי הרבה יותר שערות מקודם. לפני מספר חודשים רשת נטורפיל פשטה את הרגל, קנתה אותה חברה חדשה ונשארתי בלי טיפולים. בחברה החדשה אני יכול להמשיך, אבל עכשיו אני צריך לטפל עבור כל טיפול. ואחרי 4 שנים ללא תוצאות ואפילו החמרה. נראה לי מיותר לזרוק סתם את הכסף. הייתי עושה טיפול כל 3 חודשים. נשאר חודשיים חלק ואחרי זה תוך חודש השיעור היה חוזר. אני עדיין ממש לא מרוצה מהשיער..עכשיו המצב עוד יותר גרוע מקודם. היה לי מעט שיער בעורף..ועכשיו ממש יש ריכוז רציני בעקבות הטיפולים. הרופאים בנטורפיל אמרו שזה קשור למוצא שלי. שיש בי צד מעורב. ובדרך כלל אנשים בהירים מאוד או שחומים מגיבים טוב לטיפולים מאשר מעורבים. האם יש טיפול אחר שידוע כיעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד מקרה לסטטיסטיקה
אביב05/07/2008קרא את המאמר שכתבתי למטה, זה קורה לכולם.הלייזר רק מחמיר זה ידוע,אל תתייאש,יהיה בסיידר תחשוב על אפילציה זה רעיון סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלכס
07/07/2008שלום אלכס
בן כמה אתה? נשמע שאתה מתוסכל.
בנושא הצלחת טיפולי הפחתת שיער יש מרכיבים רבים ומגוונים שכוללים איבחון מקצועי ונכון, פרמטרים אישיים : גיל,תורשה,צבע שיער,עוביו,פיזורו,צבע עור,סף כאב,מצב בריאות,וכ"ו...
פרמטרים מקצועיים : איכות המכשירים,ואיכות המטפלים.
וכן ראייה וקבלה מציאותית של יכולות הטכנולוגיה.
המכשירים שציינת נחשבים יעילים מאד בתחום,ועושים עבודה טובה מאד בהנחה שכל הכתוב לעיל
קרה.
האם צולמת בהתחלת הטיפול? לפעמים שוכחים עם מה התחלת.
אם אין צפיפות גבוהה של שיער ניתן לבצע אפילציה.
אם הצפיפות גבוהה יותר והלייזר בכל זאת קידם ,אך לא מספיק לטעמך,יתכן ואין מנוס ותצטרך עוד מס. טיפולים. אם הוא לא הואיל כלל, לדעתי אין טעם לעשות מה שלא מועיל.
שיטות אחרות המפחיתות לטווח ארוך,ובדוקות לא ידועות עדיין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדההדר05/07/2008שלום, ברצוני לברר מהי השיטה העדיפה, פרט לשיטת הלייזר, להסרת שיער בבית השחי לילדה בת שמונה. האם עדיף גילוח או שעווה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהדר
07/07/2008שלום הדר
האם הילדה מוגדרת כילדה עם התפתחות מינית מוקדמת? האם היא במעקב וטיפול?
במידה וכן,לרוב יש צוות רב תחומי ואולי בשלב ראשון תתיעצו איתם.
במידה ולא נעשה אבחון שכזה אולי כדאי.
במידה ונבדקה ואין בעייה שכזאת,והשיעור לא משמעותי הייתי ממליצה לא להתחיל עדיין,בגלל גילה הצעיר.כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בלייזרר04/07/2008האם הסרת שיער בליזר מאזור הגב לנשים היא יעילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלר
07/07/2008שלום לך
לא ניתן לענות על השאלה הזאת ,ללא נתונים ממשיים.והכוונה היא שהיא יכולה להיות מאד יעילה כאשר מאבחנים נכון. ופחות או כלל לא כאשר טועים באיבחון,מסיבות שונות.
הכל לגופו /ה של מטופל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שערות מתחת לעוריעל29/06/2008שלום, אני ניסיתי הורדת שיער במפשעה בשיטות שונות, ובכל זאת השערות גדולת מתחת לעור ועושות לי פצעים. ניסיתי בשעווה אצל מספר קוסמטיקאיות, שעוות שונות, פינצטה בלבד(!) ואפילו ניסיתי לא להוריד חצי שנה בתקווה שהמצב יישתפר. אף לשווא. האם ישנו איזשהו פתרון לבעיה? נותרו לי כתמים אדומים ומכוערים אשר מאוד מפריעים לי והגדילה ההפוכה ממשיכה. אינני יכולה לעשות לייזר מפאת שיערי הבהיר. אשמח לעזרה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
30/06/2008שלום יעל
הדבר הפשוט ביותר לא ציינת שעשית, לא התייעצת עם רופא/ת עור?
אולי שווה לנסות אפילציה, כי לה אין הבדל בגוון השיערה...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות באיבר המין ..חסוי28/06/2008שלום ! אני בת 17 , ויש לי חבר .. אנחנו נורא רוצים כבר לקיים יחסי מין אבל הבעיה שלי שהוא לא אוהב כ"כ בנות שיערות \: זה מונע ממני לשכב איתו ואני כל פעם מוציאה תירוץ אחר , האמת שזה גם לא נעים לי כי אורך השיערות שלי גדול ומאוד .. בדר"כ לפני הבריכה\ים אני מגלחת בין המפשעה לאיבר המין או בחלק מאיבר המין , במקומות שאני מגלחת צומחים לי פצעים גדולים ומוגלתיים מאוד והרבה ולפעמים זה שורף ולא נעים בחיכוך.. ניסיתי לשים קרם לחות וגם קרם גוף אבל זה לא כ"כ עזר , אותו דבר לגבי קרח \: מה אני יכולה לעשות ?.. יש אולי דרכים אחרות להוריד שיערות באיבר המין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
30/06/2008שלום לך
תתיעצי עם קוסמטיקאית או רופאת עור,הן ודאי יוכלו לעזור.
הכי חשוב,זה להיות בשל מוכן ומוגן, לשלב הגדול שציינת בתחילת הפנייה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפי חבר קודם
אלי04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?היועצים שלנו
בוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)