פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כויות מאינפרא
    מור
    18/06/2008

גלי שלום......
    לפני כשנה עשיתי הסרת שיער באינפרא כאשר ב5 גרמו לי לכויות .הפסקתי כמובן את הטיפולים לאלתר ,והצלקות עדיין לא עברו .
    1)האם יעברו לגמרי מתישהו?אם כן אז מתי?
    2)האם חשיפה לשמש,שיזוף בים מונעות מהן לעבור?(התחלתי להחשף חצי שנה אחרי המקרה ובתדירות נמוכה)
    3)האם ישנה משחה כלשהי או משהו שאני יכולה לעשות ע"מ שהצלקות יעברו?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כויות מאינפרא

הוספת תגובה

• למור

19/06/2008

שלום מור
    הדבר הכי נכון בשבילך זה ללכת ולהבדק ע"י רופא עור,וממנו לקבל את המידע הכי מדוייק וטוב בשבילך, אחרת זה לא רציני.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת.
    מור אסולין
    17/06/2008

האם שמעת על המכשיר של alma laser
    זה נחשב לייזר ?
    או ipl
    ומה ההבדל בינהם .

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת.

הוספת תגובה

• למור אסולין

17/06/2008

שלום מור
    אלמה לייזר זו חברה המייצרת מכשירי לייזר. על איזה מכשיר את שואלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מבולבלת :]

מור אסולין
    18/06/2008

אני גרה באילת ויש פה שני מכונים שמתמחים בלייזר
    1.אסתטיקה
    2. לייזר אסתטיק ...

שמעת על המכונים האלה ?
    בלייזר אסתטיק .. היא טוענת שזאת מכונה חדשה (alma laser - SHR) שאין בעיה להיחשף לשמש בזמן הטיפולים ושאינם כואבים .
    השאלה היא אם המכשיר שלה אמין ושלא אחרי כמה שנים יצמחו לי שוב שערות .
    אלמה לייזר מתמחה רק במכשירי לייזר או גם ב ipl

ושאלה אחרונה .
    מה ההבדל בין לייזר ו ipl?
    האם ipl זה כמו אינפרא אדום ?

תודה :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי שאלה ולא התיחסתם!!!עזרה!!!
    לימור
    17/06/2008

איך אפשר להסיר שיער פלומתי לצמיתות???

הוספת תגובה

• ללימור

17/06/2008

שלום לימור
    למה הכוונה שיער פלומתי? ואיפה?
    אם הוא בהיר וכמעט ללא צבע לא ניתן להפחיתו בלייזר /אור אלא רק באפילציה.(מחט חשמלית)
    אם יש לך פלומה על שטח נרחב,זה יהיה קשה ארוך ומייגע,ואם תקשיבי לי ,גם מיותר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל מתאים
    רוני
    16/06/2008

שלום רב,
    אבקש לדעת האם כבר בגיל 11 ניתן להסיר שיער. האם הדבר בטוח
    במידה וכן, איזו טכנולוגיה מתאימה
    תודה רוני

לקביעת תור
    סגירה
    גיל מתאים

הוספת תגובה

• לרוני

17/06/2008

שלום רוני
    לא הייתי ממליצה להתחיל כל כך מוקדם .
    יש להמתין לסיום ההתפתחות המינית.(כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור.)
    כמובן שיתכנו יוצאים מהכלל הזה, אך זאת רק עקב בעיות הורמונליות וביעוץ הרופאים המטפלים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות הורמונליות ולייזר
    אביה
    16/06/2008

שלום,

יש לי בעיות הורמונליות למיניהן המתבטאות במחזור לא סדיר, אקנה ושחלות פוליציסטיות. אין שיעור יתר משמעותי. אני נוטלת גלולות מסוג אסטל כמעט שנה על מנת לסדר את הבעיות הללו.
    ברצוני לעשות הסרת שיער בלייזר באזור הרגליים ובית השחי (שאינם אזורים הורמונליים לפי מיטב הבנתי). שאלתי היא- האם הגיוני שבשל חוסר האיזון ההורמונלי אינני מתאימה ללייזר? (בפגישת הייעוץ אמרו שאין בעיה). וכן- ייתכן שלאחר שאפסיק את נטילת הגלולות שיעור מחודש יתפרץ? ואולי עדיף לבצע את הטיפול לא תחת נטילת גלולות, על מנת להחזיר את הפעילות הלא סדירה של המערכת ההורמונלית?

תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הורמונליות ולייזר

הוספת תגובה

• לאביה

17/06/2008

שלום אביה
    אני מסכימה,אין בעיה לעשות לייזר.
    שינויים הורמונליים עתידיים יכולים אולי לגרום לתוספת שיער אך כפי שציינת נכון אלו לא אזורים הורמונליים. אם תפסיקי את הגלולות השיעור יחמיר באזורים ההורמונליים שלך כגון: פנים, חזה,כתפיים וכ"ו..
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במפשעות ובית השחי
    אביה
    16/06/2008

אני מאוד מתלבטת אם לעשות הסרת שיער באזור המפשעות והבטן התחתונה. אני יודעת שאין סיכונים לכאורה, אבל נשמע לי לא הגיוני שבמקום כ"כ רגיש זה בטוח במאה אחוז. האם יש מחקרים שכן מעידים על סיכונים? מה בדר"כ בנות נוהגות לעשות? (כל השיער שם, רק פס בקיני..?)
    ושאלה נוספת- שמעתי שהסרת שיער בלייזר בבית השחי עלולה לגרום לחוסר איזון חיידקי ולריח רע, וכן לפגיעה בבלוטות ולהזעת יתר. מישהו מכיר את הסכנות?

הוספת תגובה

• לאביה

17/06/2008

שלום אביה
    אין עדות שכזאת ככל הידוע עד כה.
    מה שעושים תלוי בהעדפה האישית של כל אחת.
    בהכירי מאות רבות של מטופלים אני לא אוכל לומר שנתקלתי בתופעות אלו,כולל אני עצמי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פנים
    דניאל(ה)
    16/06/2008

היי לכולם,

הנני סובלת מבעיית שיעור יתר בפנים (בגלל שחלות פוליציסטיות...)
    אני מנסה שעווה, אפילציה, לייזר מה לא עברתי :-)
    אני עדיין מחייכת ולא מוותרת אך קשה לי מאוד, אני נמנעת מיצירת קשרים אישיים ודי מתביישת

יש המלצות ?

לקביעת תור
    סגירה
    שיער פנים

הוספת תגובה

• לדניאלה

17/06/2008

שלום דניאלה
    לא כתבת בת כמה את? והאם את נוטלת תרופות כלשהן האם הוצע לך טיפול מאזן הורמונלית וכ"ו...
    האם יש הטבה כלשהי? האם שמעת על וניקה?
    כתבי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרורית רון היא האפילטורית הכי טובה

מיקי סטייל
    12/10/2010

מניסיון שלי ושל חברות טובות וחברים טובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהשארת את המייל שלך וההודעה

שלי
    30/12/2010

תגיע אליך...

אשמח לקבל המלצה על אפילטורית, בייחוד עכשיו שכבר עברה יותר משנה מאז השארת כאן את ההודעה. האם תוכל לעדכן על איכות העבודה וסיפוק שלך מהתוצאות?
    אודה גם לדעת היכן היא מקבלת.
    אני, אגב, כבר מטופלת אינטנסיבית כבר 9 חודשים אבל נוסעת קצת רחוק בשביל זה וגם רוצה לעשות יותר שעות ממה שהאפילטורית שלי מקדישה לזה. זה גם די מתיש לבלות כ"כ הרבה עם אדם אחד.
    אגב, נראה לי שאני יודעת על איזו איווט דיברתם כאן. פסלתי אותה מראש ולא הגעתי.

תודה : ),
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעל המעוניינים בהסרה בלייזר-אזהרה!
    רועי
    16/06/2008

לכל המסירים או המעוניינים בהסרת שיער תקשיבו טוב.

יש סוד אחד גדול שאתם לא יודעים עליו,ואני אגלה לכם:

לייזר לא עובד!נקודה!
    וזה במקרה הטוב,במקרה הרע,הוא גם מחמיר את המצב.
    רקע היסטורי קצרצר:
    לכל בני האדם יש כמות דיי דומה של שיערות שיער על כל הגוף,באופן מפתיע,דווקא לשבדים,יש את כמות השיער הגדולה ביותר,אבל,הם נראים העם החלק ביותר,נכון?השבדים תמיד נראים חלקים!
    אז הנה הסיבה,לשבדים,אין פשוט שמש,שמש זה חום ונזק לעור,לכן העור שלהם במשך השנים לא היה זקוק להגנה מפני השמש,לכן לא פיתח שיער עבה ושחור,למה דווקא עבה ושחור?כי הצבע השחור סופג את קרני השמש,והן אלו שבעצם מזיקות לנו,אז כאמור השבדים,שיש להם הכי הרבה שיערות על הגוף(!) פשוט נראים חלקים..איך זה מתקשר לעניין הלייזר?
    מיד תבינו.
    קחו עכשיו לדוגמא את העם הגרוזיני,או הבולגרי,אלא עמים כמו כל העמים,רק מה?הם עמים דיי שעירים.
    והנה גם כאן ההסבר הוא ברור,העמים האלו הם עמים עם צבע עור בהיר שהתיישבו במקומות חמים,על מנת שהעור לא ייפגע,האבולוציה גרמה להם לפתח שיער שחור ועבה שיישמור על עורם הבהיר.מה הבנו עד עכשיו?חום-פגיעה בעור-פגיעה בעור,תגובה אוטומתית של צמיחת שיער.
    אגב לגבי העמים באזור צפון אפריקה(כל מיני עמים ערביים) כמות השיער היא סבירה פלוס,כי כמובן הם עמים שנמצאים בשיא החום,אך עורם דיי כהה ומתמודד יחסית טוב עם אותו חום,ואפילו עם זאת,גם הם כמו שאתם יודעים,מפתחים לי מעט שיערות על גופם.
    אז מה הבנו עד כה?חום על העור מוביל לצמיחת שיער.
    זה מה שקורה בדיוק עם הלייזר,
    אמנם בפרסמות והסברים המלומדים של ה"יועצות" במכונים מסבירים לכם איך קרן הלייזר שולחת חום או חשמל אל הזקיק,והוא עצמו נהרס,מה שלא מספרים לכם זה שני דברים,שאותו חום וחשמל בדיוק,גורמים להצמחת שיער שלא היה,או שהיה פלומתי,והפגיעה בזקיק?היא באמת פגיעה,רק שאחרי חודש הזקיק מתאושש לחלוטין,ושאר הזקיקים שהיו רדומים,מתעוררים להם.

נו אז תשאלו עכשיו,איך לייזר כל כך מומלץ על ידי אנשים רבים?
    טוב,אז קודם כל הוא לא מומלץ על ידי אנשים,אלא רק על ידי הפרסומות.
    רוב האנשים שעשו הסרת שיער בלייזר מתביישים לדבר על זה,ועוד יותר מתביישים לדבר כישלון הטיפול,ועוד יותר אנשים מתביישים לספר על החמרה במצב השיער(גם שילמתי וגם יצאתי פרייאר?פאדיחה אה?)
    אלו שדווקא כן מספרים לכם על הצלחה,שימו לב,הם כאלו שנמצאים בזמן טיפולים,מפני בזמן טיפולים הלייזר אכן משבית את השיערה לתקופה מסויימת,למשל חודש שלם שהיא לא צומת שוב,ואז רק מתחילה הצמיחה המסיבית של שאר השערות,ואז שוב פעם,יש טיפול,לכן אותם אנשים לא מבחינים בכלל שכל אותם שיערות,עדיין קיימות וייגדלו ברגע שייתנו להם חופש של חודשיים שלושה.לכן הם ממליצים.
    נו אז מה תשאלו,אין פתרון?
    אז זהו,שדווקא יש,רק שהוא לא פתרון כל כך פשוט.
    הפתרון (לצערנו הרב) הוא אפילציה..
    נגמר המקום,אבל רק אומר שאחוז קטן מאוד מהאפילטוריות עובדות מספיק מהר ועם מספיק עוצמה .בקשו המלצות.בהצלחה

הוספת תגובה

• תוספת למה שרשמת קודם

רועי
    16/06/2008

נגמר פשוט המקום,אז ככה,בקשו המלצות מחברים או מאנשים שעברו,
    רק אומר בקצרה איך פועל האפילציה:
    השיערה ניזונה בדרך כלל מנימי דם קטנים מאוד שמחוברים לזקיק.
    באפילציה(שכמובן צריך לדעת לעשות אותה טוב) מחדירים מחט ישירות על אותו זקיק,מעבירים זרם חשמלי באופן ישר אל הזקיק עצמו,ומה שעושים זה פשוט מפוצצים בסביבתו את אותם נימי דם קטנים,מאותו רגע יש שלושה מקרים,או שכל הנימים מסביב התפוצצו ואין יותר שיערה,או שרק חלק מהם התפוצצו,והשיערה תגדל,אבל תגדל חלשה יותר (כי גם יהיה לה הרבה פחות מקורות הזנה).
    אז עקרונית השיטה של האפילציה עובדת,מה הבעיות?
    טוב אז יש הרבה,
    ראשית כל,על אזורים גדולים צריכים למצוא משהי שעובדת ממש מהר,אני הייתי אצל שלוש אפילטוריות,רק אחת מהן עבדה מספיק מהר על מנת להוריד בקצב סביר.
    גם אם מצאתן אחת כזאת,שעובדת מהר,זה עדיין עסק יקר,קצת יותר מלייזר.
    דבר שלישי,השיערות יורדות בשם פיצוץ נימי הדם הקטנים(לא מסוכן או משהו אל דאגה) ,אך עדיין נשארים קצת סימנים של אותם כלי דם שהתפוצצו,כלומר אם העור ממש בהיר,אז ישנם סימנים,שלוקח להם זמן לעבור,אבל זה כבר עניין סובייקטיבי.למשל למי שעושה אפילציה בפנים,אין כמעט לעולם אף סימן אפילו יום אחרי,מפני שעור הפנים מחדש עצמו הרבה יותר מהר מעור הגוף.לכן תעשו נסיון ובידקו את זה.

לסיכום,למי שקצת היה משעמם לקרוא הכל:
    לייזר לא מועיל,ברוב המקרים הוא מחמיר את הבעיה(אני אגב ראיתי במו עיני בנות שהגיעו בוכות לאחד המכונים מפני שעשו להם לייזר בפנים,אלא בנות שחייהם נהרסו קליל,הן בקושי יוצאות מהבית,זה פשוט סיוט-רק אפילציה תציל אותם,וזה ייכאב,אבל זה אפשרי)
    הבנו שהחום שהלייזר מוציא "מעיר" את כל השערות הרדומות.
    עוד דבר שלא רשמתי,ללליזר אין גבולות,למה הכוונה?אם תעשה לייזר באזור מסויים,הוא גם יעיר את השערות באזורים מסביבו,ולמשל מי שעשה למשל טיפולים בחזה,ראה פתאום שיער צומח באופן מוזר מסביב לאזור הטיפול שלו,ותמיד רודפים אחרי אותו קו שיער,עד שזה לגמרי חורג מגבולות הטיפול ואז מתפתים לשלם עוד כסף כי לא מבינים שזה ימשיך ככה לעד.לכן אם כבר נגעתם בלייזר,אל תעברו את הגבולות שבחרתם בתחילת הטיפול,כי אז המרדף לא ייפסק.

אני מאחל לכולכם בהצלחה,כל הדברים שנרשמו פה הם על פי נסיון של הרבה אנשים.
    מקווה שהנהלת הפורום תשכיל להשאיר את המאמר הזה ולא למחוק אותו,למרות שהוא נוגד לגמרי את דעתם.

שימרו על עצמכם,שיערות זה באמת לא דבר נורא,במקומות מסויימים זה אף יפה,ואם כבר מוכרחים,אז אפילציה,אבל להכין הרבה כסף ועצבים לכאבים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תוספת קטנה

רועי
    16/06/2008

כל מה שכתבתי נכון לכל סוגי הלייזר,דווקא המכשירים החלשים יותר כמו ipl הם מזיקים פחות,כי הם פולטים פחות חום,ומעירים הרבה פחות שיערות.
    הרבה בנות שעשו אפילציה התפתו לקנות מכשירים כאלה,זולים יחסית של לייזר או ipl.
    הכל אותו דבר,כל המכישירים פולטים חום ולא מורידים שיער.
    אגב גילוי נאות,כל מכשירי הלייזר לא מזיקים כמעט באופן רפואי לעור עצמו.אלו באמת מקרים נדירים,אך אין ספק כבר שהם רק מחמירים את המצב או פשוט לא מועילים.
    זהו,סיימתי,אם יש שאלות אני מוכן לענות כאן אם תשרשרו לשרשור הספציפי הזה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי כנס בבקשה.

999
    16/06/2008

טוב,אז בתור אחת שבונה על לייזר באזור הגב מפשעות ויידים,אודה באמת-הבהלת אותי קלות
    מניין לך כל המידע הזה? אם אני יוצאת לשמש אז כל השערות שלי יהפכו לבלונדיות ?
    שמעתי שאפילציה הכי טוב אך בלתי אפשרי להוריד בכמויות משטחים גדולים
    אשמח לתשובתך הכנה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את טועה,לא הבנת מה שכתבתי.

רועי
    16/06/2008

לא טענתי חס וחלילה שיציאה לשמש גורמת לשיער בלונדיני.ממש לא,אם כבר להפך.
    השמש מגרה את העור שלנו,והעור בתגובה לכך מצמיח שיער שחור שיספוג את קרני השמש ויגן על העור..
    כמו שיש לך ריסים מעל העיניים שיגנו על העיניים,יש לך שיערות על הגוף שיגינו על העור,בדרך כלל בגלל בעיות שמש.

לשאלתך,אם יש לך שיערות בגב,ואת בחורה,אז כמובן שהשיעור שלך הוא לא מסיבי,ולכן על אחת כמה וכמה עדיף לך לעשות אפילציה.לייזר יכול להצמיח את כל השיערות הקטנות שאת לא רואה,ולגרום לך לעוגמת נפש.

בקיצור,אם זה מפריע לך,עשי אפילציה,זה יעלה לך בערך אותו דבר,רק הרבה יותר יעיל .
    אל תתקרבי ללייזר,את תעשי את טעות חייך.
    רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולשיט

יוסי
    17/06/2008

לייזר זה הדבר המומלץ ביותר.......
    יש לי חבר שעשה לייזר לפני שלוש שנים
    הוא היה מלא שיער באיזור החזה+בטן
    עד היום הוא חלק לגמרי והוא מרוצה מאוד מהטיפולים
    הוא עשה גם בידיים ועד היום הכל אצלו חלק
    הוא היה שעיר ברמות מטורפות והלייזר שינה את חייו
    לא לבלבל לאנשים את השכל רועי.....
    יש אנשים שזה השפיע עליהם
    יש גם כאלה שזה החמיר את מצבם
    אבל אתה לא יכול להגיד שזה לא עוזר לעולם.....
    אתה סתם מפחיד פה אנשים שמטופלים בלייזר או מעוניינים להתחיל טיפולים בלייזר.
    לייזר - מומלץ.
    לייזר - יעיל.
    לייזר - עדיף.

זו דעתי
    וכן... מניסיון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי, התייחסותך בבקשה

אלמוני 0123
    19/06/2008

שלום רועי,
    הנני גבר בן 22, בעבר התחלתי טיפולים בלייזר באזור הגב והכתפיים.
    אז הייתי מאוד צעיר וסר ידע בתחום, כמו רוב האנשים הפונים כיום להסרת שיער בלייזר.
    הסרתי שיער מגיל 17 במשך 3 וחצי שנים, זה הסתכם בכ-17 טיפולים במכשירים שונים בעיקר לייטשייר ומדי לוקס.
    הטיפולים כלל לא תרמו למצבי ואף החמירו למרות שקשה לנחש מה היה אמור להיות המצב שלי כיום לולא הייתי מטפל בלייזר מגיל 17. אך שיפור בטח שאין. הכל מלא בשיער גם באיזורים שבתחילת הטיפולים לפני כ 4 שנים לא היו כלל לשערות או שערות דקות ופלומתיות שכמעט לא נראו.

כיום אחרי פשיטת הרגל בחברה בה טיפלתי אני תקופה של כחצי שנה ללא טיפולים והאזור נראה זוועה. מצד אחד שמחתי שהסתיימו הטיפולים.. מצד שני ללא תוצאות כלל ! וייאוש מוחלט !

כיום אינני יודע מה לעשות, אינני רוצה להסיר שיער מכל גופי כי זה דבר לא הגיוני אני משלים עם זה שאני שעיר אך השעירות באזורים האלה ממש מפריעה לי.

כיוון שהנני סובל גם מבעיה של צמיחת שערות בתוך העור הנני נמנע מלבצע שעווה.
    אפילציה נשמע לי ממש ממש כואב, ומהלייזר סבלתי המון, וגם זהו אזור גדול מאוד ואני פוחד מתגובה לא טובה וכתמים וסימנים באזור.

אינני יודע מה לעשות, קראתי כל מאמר או תגובה אפשרית באינטרנט סביב נושא זה
    לא מצאתי כלום.

היום בפעם הראשונה ראיתי את תגובתך עלי לציין ראשונה מסוגה.. קראתי המון ואף פעם לא ראיתי שעה כזו.. זה נשמע מאוד הגיוני ותואם את המציאות במיוחד הקטע שהשיער אחרי הטיפול לא צומח חודש חודשיים גג ואז הכל יוצא ובהגזמה.

חשבתי להתחיל סידרה חדשה של כ 8 טיפולים במכון שנחשב לאחד הטובים בהדסה אופטימל במגדלי עזריאלי אצל ד"ר ג'יימס שנחשב לתותח בתחום.

פניתי ליעוץ שם לא הבטיחו לי כלום אבל אמרו שיעשו הכל שיהיה טוב יותר ושמה שעשו לי עד עכשיו זה לא הגיוני והם יצליחו לשפר את המצב.. אני נוטה להאמין בגלל מצבי וחוסר הברירות שנשארו לי..
    אבל אחרי שקראתי את מה שכתבת זה נשמע לי ממש הגיוני...

מה אתה אומר? מה כדאי לעשות?! האם לתת צ'אנס אחרון ללייזר?!
    נ.ב: יש לי חבר בגילי שהתחיל איתי את אותם טיפולים באעותו מקום ובאותם אזורי גוף ואצלו יש תגובה ממש טובה אומנם הוא עדין לא חלק לגמרי אבל מצבו הרבה יותר טוב משלי והייתי מוכן להתחלף איתו...

אודה להתייחסותך ולתשובתך בנושא...

תודה רבה !!!

אגב מאיפה לך התאוריה הזאת.. היא ממש הגיונית..
    מוזר שעד היום אף מאמר או כתבה לא דיברה על כך.. ולא כל הכתבות כוללות פרסומות ..

יום טוב !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• aria s h r

מלוש
    23/06/2008

היי, אני מזה מבינה אותך!!
    השיערות זה פשוט ייאוש אחד גדול!!!!!!!!!!!!!
    גם לי היו איזורים שהפריעו לי ושאלתי מלא לפני שהתחלתי, המליצו לי על מכשיר שנקרא "aria s h r " תברר עליו , כששאלתי עליו במכון הסבירו לי שיש להם מלא מטופלים שבאו אליהם מטיפולי לייזר לא מוצלחים, המכשיר עובד בשיטת הקפאת השורש, בשונה מלייזר ומכשירים אחרים שעובדים על חום....
    תבדוק את זה.
    מקוה שעזרתי........... יום נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך אלמוני,מצטער על האיחור

רועי
    24/06/2008

קודם כל תדע שאני מאוד מבין אותך,אל תתייאש,החלטות שקיבלנו בחיים בונות ומעצבות אותנו,צריך לקבל הכל באהבה. בעניין התגובה שלי, קודם כל את כל הפרטים בתגובה שלי קראת בכל מיני מאמרים,בכל מאמר מצאת אולי חלק קטן ממה שאמרתי,אבל אף מאמר לא שם הכל על השולחן ואומר את האמת\כי פשוט אין לו סיבה חוץ מזה רוב המאמרים שאתה קורא זה של קוסמטיקאיות או בחורות לא חכמות במיוחד שרושמות בשפה יפה יותר מה שהם שמעו מהפרסומות. זה ברור,לייזר מכה את שורש השיערה,אבל זה מה שגורם לה להיות חזקה יותר,אין שום פעולה שעושה הלייזר שיכול לחסל זקיק של שערה,ולכן הוא לא יעיל ולא היה יעיל, הרבה אנשים במצבך ידידי,אתה ממש לא לבד,חברים קרובים שלי במצב ממש דומה עם חברות שפשטו את הרגל ועם ים שיערות,הרבה יותר ממה שהיה קודם. בכל מקרה להמלצות שלי: קודם כל צריך לבחון באופן בהיר את המציאות. אתה צריך לעמוד מול המראה ולהחליט,מה מפריע לך ומה לא. בגילך(גיל 22 ) גיל קרוב לשלי האמת,צריכים כבר להבין ששערות זה לא מכה כזאת גדולה,הדבר היחיד שחשוב זה שזה יראה טבעי, אצלי למשל בחזה ,עשיתי לייזר,רק לצערי השיער הלך והתשפט ובעצם "חצה" את גבולות החזה. במקרים כאלה גם אם נשארים עם שיערות זה נראה לא נורמלי כי רואים ממש את הקו שמפריד בין האזורים ש"טיפלת" בהם לבין האזורים שלא נגעת. לכן אתה צריך להחליט בבהירות מה ייראה לך נורמלי,למשל שערות במרכז החזה זה דבר נורמלי וסביר ולא משה מה הצפיפות,אבל לדוגמא שערות שמתחברות עם בית השחי מכיוון החזה,זה כבר נראה לא משהו. לכן,אחרי שהחלטת מה נראה נורמלי(לגבר -שיער סביר בבטן,ובחזה,וקצת בעורף התחתון-זה סביר) אתה מחליט במה בעצם אתה הולך לטפל. איך לטפל?זו באמת שאלה קשה,אני יכול להמליץ לך על אפילטורית שעובדת ממש מהר וממש טוב,זה עדיין יעלה יקר ויכאב,אבל זה לדעתי שווה את זה,לפחות באזור הכתפיים אם הוא ממש מטריד אותך. לגבי הגב,יכול להיות שיש לך שערות ממש עבות אבל לא בכמות גדולה מדיי,וגם אז אפילציה יספיק. אם יש לך שיערות ממש צפופות ובהרבה אורכים וגדלים אולי כדי לנסות ללכת לד"ר ג'יימס כמו שאמרת. בכל מקרה,אפילציה הוא לצערנו הפתרון היחיד היום,שערה שנפגעת מאפילציה במשך פעמיים שלוש לא יכולה לחזור גם אם היא רוצה.לטיפול בכתפיים זה יכול להיות סביר,על גב צריך לחשוב(יכול להיות שגם אזורים מסויימים בגב חשובים לך יותר-כמו הגב העליון שבו יותר יפה להיות חלק,לעומת הגב התחתון שאיתו אפשר להתסדר אם מקצצים מדיי פעם ואפילו מחמצנים,שתי פעולות שגורמות לשיערה לגדול,אבל לפעמים זה פתרון סביר) בכל מקרה פנה אליי במייל או אפשר להמשיך להתכתב כאן לעזור לאנשים נוספים,מה צבע העור שלך?מה האזורים הבעייתים? בכל מקרה ,לחברות לייזר יש בעלים,והם רוצים להרוויח,והם יעשו הכל כדי להרוויח ,מוכנים להרוויח עוד 500 שקל ולהרוס לאנשים את החיים,שלא תדע מה קורה לבנות שעשו לייזר בפנים.אבל אני מאמין,יש ה' בשמיים והוא ראה הכל. אני כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

רועי
    24/06/2008

יש מצב שללא הטיפולים בלייזר האזורים שאתה מדבר עליהם היו גם ככה מתמלאים בשיער,אבל אפשר לדעת את זה בדרך כלל לפי הקווים של הלייזר,ההבדל בין איפה שעשית ואיפה שלא.
    אני לדוגמא לא נגעתי לעולם בגב בלייזר,והנה,עכשיו פתאום בגיל 23 התחיל לצמוח לי שיער,אבל הוא הרבה יותר עדין ואפשרי מאוד לטפל בו באפילציה,
    אז בכל מקרה,אל תתייאש,הרבה במצבך,ויש לעבוד במישור הנפשי(להבין מה באמת יהיה סביר ומה לא) וגם במישור המציאותי,כלומר להסיר מה שבאמת מפריע.
    ושוב פעם,המון במצבנו גבר,אנחנו לא לבד.נתמודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרועי

בן
    24/06/2008

התענות שעלת אינן נכונות ואני אפרט למה יש הרבה עמים שחיים תחת שמש וחום לא פחות מישראל כמו האפריקאים הפילפינים ברזיל ועוד....ולהם יש גם הרבה שמש והם עדיין חלקים או קצת שיער גוף ובטח ובטח לא כמו הישראלים
    עוד הוכחה היא שאני מכיר הרבה רוסים ואוקרינים שהם מגיל קטן הולכים לים מדי יום ועדיין חלקים ויש ישראלים רבים שכמעט לא היו בים ושעירים מאוד
    אז אל תגיד ששמש וחום זה מה שגורם לשיעור שיעור זה משהו גנטי וזה לא משנה אם תילך הרבה לים או לא תלך בכלל לים הכל תלוי בהורים כמו עניים מבנה גוף ככה גם השיעור
    אז חברה תלכו לים ותהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלא קראת עד הסוף

דור
    24/06/2008

אמרתי,שעמים לבנים יחסית שנמצאים באזורי שמש הופכים בהדרגה לשעירים יותר,כי אין מה שיגן על עורם הלבן,ראה הגרוזינים,בולגרים,וכ הרבה רוסים שעירים מאוד,בעיקר אלה שבאזור החם של רוסיה,זה שאתה מכיר כמה רוסים שהוכלים בגיל מאוחר לים זה לא אומר כלום,דיברתי על תהליכים שמתרחשים שנים.

לגבי האפריקאים וברזילאנים?אתה שואל למה הם חלקים והם חיים בחום?בדיוק על זה רשמתי,הם חלקים כי צבע עורם הכהה מגן עליהם והגוף שלהם לא מגדל שערות על מנת להגן עליו.
    וגם בחלק מהמקרים(מצרים מרוקאים וכו...) יש מספיק אנשים עם צבע לא כהה מספיק ולכן גם הם שעירים אפילו שחיו שנים בחום.

אלו דברים ידועים זה לא משהו שהמצאתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רועי.

אלמוני 0123
    24/06/2008

צבע עורי בהיר יחסית והשערות שחורות ועבות יחסית.
    זה נכון הסתכלתי למשל בקו הלייזר בכתפיים שגם בהם טיפלתי וזה ממש מגוחך עד הקו של הלייזר בכתף - זרוע יש המון שיער ולאחריו השיער פלומתי ודליל הרבה הרבה יותר.
    הם פשוט דפקו לי תחיים התחלתי בגיל 17 ורציתי להסיר רק בכתפיים ובגב עליון ועשו לי הכל ועכשיו אין לי מושג מה לעשות... אני פוחד ללכת לגיימס ושהמצב יחמיר עוד.. מצד שני אין לי הרבה ברירות זה או להישאר ככה וזה לא אפשרי או לעשות שעווה אבל אז זה כל שבועיים וזה לא יראה טוב וגם יצמחו לי שערות מתחת לעור כי סבלתי מזה בעבר וגם היום קצת או שפשוט לתת עוד צאנס אחד ללייזר..

אני כבר שבועות אחרי הייעוף בהדסה אופטימל ואני לא יודע מה כדאי לעשות .... !!!???

אפילציה נראלי מטורף לעשות לכמות השערות שיש לי ולאזורים הגדולים האלה כמו גב מלא וכתפיים!

תגיד איפה טופלת? באיזה מכשירים ? באיזה עיר? משהו עזר לך?
    האמת שיש לי חבר פרסי שהיו לו המון שערות בגב ובכתפיים והתחלנו ביחד ולו היו יותר שערות עשינו באותו מקום והיום אין לו הרבה שיער.. אז זה נותן לי קצת תקווה..
    למרות שאצלי זה לא ממש מצליח...

אודה לכל טיפת אינפורמציה ואם תוכל להוסיף לינקים המספרים על התאוריה שכתבת.. אני מעוניין לקרוא עוד...

תודה רבה !
    יום טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וב שלום לך אלמוני

רועי
    24/06/2008

קצת עליי:
    אני הגעתי לעשות לייזר בחזה,היה לי שיער סביר וממש לא קשה,לצערי גם החלטתי לעשות כתפיים,בלייטשיר,ועשיתי על אזור קטן מאוד בכתף,ממש קרוב לחזה,
    עם הזמן השיער התפשט עוד ועוד עד שנאלצתי לעשות את כל הכתף,
    הייתה לי כתף חלקה אני נשבע,כמה שערות בודדות קרוב לחזה,הלייזר גם לי הרס את החיים תיהיה בטוח,זה גומר אותך נפשית.
    הלייטשיר והאלכסנדריט הם המכשירים בהם טופלתי,
    בחזה אגב לא היה שינויי,רק יותר שיער בגבולות,כלומר השיער התקרב יותר לאזור הבטן ולאזור הבית שחי,הכל איבד צורה.
    אחרי חיפושים נרחבים והרבה סבל שמעתי על אפילציה(אם הייתי יודע אז על אפילציה החיים שלי היו נראים אחרת ) ,ועברתי איזה שלוש אפילטוריות עד שמצאתי אחת שעובדת מהר וטוב,עכשיו אחרי כמעט שנה של טיפולים בכתפיים(וגם קצת בפנים ששם זה ממש עזר) ירדו לי בערך 95 אחוז מהשערות בכתף,כל כניסה של המחט פשוט מפוצצת את נימי הדם מסביב לזקיק והדם לא יכול לזרום אליו,ושדם לא זורם לזקיק שיערה זה מקביל לכך שבן אדם לא מקבל חמצן,הוא פשוט מת.
    הבעיה היא באמת הסימנים שנשארו,וכמוך,גם אני בהיר עם שיער שחור,ויש מעט סימנים אבל לא ממש בולטים,הרבה הרבה יותר טוב מפעם,
    אני יכול לומר לך שהשארתי אפילו אזורן קטן בצד של הכתף שבו לא נגעתי באפילציה כדי להשוות,והמקום הזה פשוט נראה כמו יער,על כל מילימטר יש שערה,לא יודע איך הייתי חי עם זה אם לא האפילציה,אבל עדיין,זה יקר וכואב אין ספק,וצריך סבלנות,אבל אתה רואה תוצאות וזה פשוט משמח אותך,
    היום בסיכום אני כמובן כמבון ממופסד כסף,זמן,עצבים ודכאון,וכמובן יותר שערות ממה שהיו לי שהתחלתי עם כל הסיפור,אבל עדיין,כנראה שיש גם סוף טוב לפעמים,או כמעט טוב.

תראה,אני הייתי ממליץ לך על אפילציה בכתף,
    ואם בגב יש לך כל כך אבל כל כך הרבה שערות,אולי כדאי באמת לנסות מכון שבדקת אותו ודיברת עם הרופאים,דבר עם ד"ר ג'יימס תראה מה הוא כן יכול להבטיח לך,שאל אותו מה הוא יעשה שונה מאשר מכונים אחרים,אחרי בסך הכל לכולם יש את אותם מכונות,השיטה היא דפוקה,לא האנשים.
    אל תילחץ,קח לעצמך עוד שבוע שבועיים לחשוב על זה ברוגע,ברגע שתתחיל בטיפולים שוב תיהיה חלק לתקופת הטיפולים ואז פשוט תצטרך לקוות לתוצאה טובה בסוף,

בקשר למאמרים,אין לי קישורים,אבל אפשר לחפש בגוגל ובטח למצוא המון מידע,בכל מיני אתרים של עור וכאלה,בקיצור תגגל ותמצא.

אני כאן לעוד שאלות כמובן.
    אגב בפנים אם אתה צריך,גם,רק אפילציה,שם זה עובד נהדר ולא משאיר אפילו סימן אחד כי עור הפנים מתחלף הרבה יותר מהר מעור הגוף.

בקשר לחבר שלך,שוב,אי אפשר לדעת מה התגובה האמיתית של כל אחד
    כבר נתקתי באנשים שמסירים בכל מיני צורות ואומרים שזה טבעי,
    יכול להיות שאם חבר שלך לא יעבור טיפול במשך שלושה חודשים הכל ייראה לך אחרת,ויכול להיות שפשוט יש לו פחות שערות פלומתיות שאפשר להעיר,
    אצלנו האשכנזים יש מספיק כאלה לצערי:)
    בכל מקרה גבר,אל תכנס לתסכול,הכל בסוף מסתדר,ואם תיהיה רגוע אתה תמצא את הפתרון.אני כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רועי

אלמוני 0123
    26/06/2008

מה קורה? תשמע אולי אתה באמת צודק אבל אין לי הרבה אופציות כיוון שאפילציה זה סיוט וזה לאזורים קטנים בעיקר בפנים.. לשבת ולטפל בגב ובכתפיים בכמות כזאת זה בלתי אפשרי, נוסף לזה טיפול טחד לא יספיק בגלל מחזורי הצמיחה וגורמים נוספים לכן יש לבצע בנוסף עוד טיפול או שניים לתוצאות טובות. אני חושש שבמקרה שלי זה לא יעיל. אין לי הרבה אופציות מלבד לייזר לצערי. האם אתה מכיר מכון טוב? או רופא טוב בתחום לשם הבחנה וייעוץ. חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי מאמרים בנושא שהעלת האם תוכל בבקשה לתת לי כמה לינקים בנושא... זה מאוד חשוב לי אודה לך... בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן אלמוני

אביב
    26/06/2008

תראה,בכתפיים גם אם יש לך המון,אם למשל תמצא אחת שעושה ממש מהר וטוב (יש לי אחת כזאת באזור תל אביב) אז תוך עשר שעות טיפול ,כלומר בערך 2000 שקל,מצבך ישתפר פלאים ואתה לא תאמין. זה יכאב ,וזה ייקח בערך חצי שנה,אבל אתה רואה מה קרה בלייזר נכון? בקשר למכון לייזר אין לי מושג,אני פשוט לא מאמין בשיטה אבל כדאי לך ללכת לד"ר ג'יימס שיסביר לך מה הוא הולך לעשות שונה ממה שעשו עד כה ולמה אמורות להיות תוצאות(אם הוא חושב שיהיו כאלה כמובן). מאמרים בקשר לתאוריה שכתבתי אני גם לא יכול כל כך למצוא,הם זניחים וכמעט לא מקושרים להסרת שיער,מה שתיארתי לך זה תהליך אבלוציוני מאוד הגיוני שידוע להרבה חוקרים, למה העור שחור אצל האפריקאים?כי הוא מגן על העור מפני השמש, למה לשבדים אין שיער?יש להם,אפילו יותר משלך,רק שהשיער שלהם לא מפתח צבע כהה כי אין שמש שהוא אמור לקלוט, כמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל. בכל מקרה,אל דאגה אלמוני,להכל יש פתרון,לך לד"R ג'יימס,תשאל אותו מה דעתו,תבוא רגוע ושליו עם הרבה שאלות. תשאל למה לדעתו הגבת ככה ללייטשיר למשל, ואז תשאל איזה מכשיר הוא מתכוון ליישם עלייך, ואז תשאל מה ההבדל בין המכשירים,ולמה דווקא את זה הוא בחר, בענייני לייזר והסרת שיער הרופאים בדרך כלל לא מבינים כלום מהחיים שלהם, בנו מכשיר,קיבלו אישור של הFDA והם רצים על זה(בעיקר רופאים שבאו מחו'ל ולא אכפת להם) ד"ר ג'ייס דווקא נראה לי איש רציני,ואם כבר ליפול במצב מצוקה עדיף ליפול עליו. בכל מקרה אם תיקח סדרת טיפולים אז כנראה שמצפה לך עוד שנה ומשהו של להיות יחסית חלק,אז לא נורא אגב,אתה משתזף?אתה ממש לבן?אני למשל כן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

אלמוני0123
    29/06/2008

אהלן רועי, תשמע היום היית ביעוץ נוסף אצל ככלית אסתטיק ברמת אביב, יש שם רופא שהיא המנהלת של כל הסניפים ד"ר רובין אירנה... היא ראתה אותי והיא הראשונה שאמרה לי שכרגע לא כדאי לי לגעת בלייזר.. מצד אחד באסה מצד שני הערכתי אותה... היא טוענת את אותה דעה כמו שאמרת.. בגלל שהתחלתי מוקדם ובאזור עם שערות פלומתיות מאוד החום בעצם העיר את השערות הרדומות.. היא המליצה לי לחכות עד שהשיער יפסיק לצמוח לגמרי ואז כדאי.. למשל בחזה היא אמרה שרוב הסיכויים שזה יצליח כי שם כבר כל השיער צמח לגמרי... היא הציעה לי לנסות אפילציה.. כפתרון יחיד.. אומנם האזורים גדולים מאוד וכנראה זה מאוד כואב אבל אני אנסה.. היא אמרה שאני יכול להגיע כל שבוע לטיפול של עד שעה.. רבע שעה זה 72 בערך כפול ארבע שזה שעה.. קצת יקר אבל רק לשם בדיקה שווה לנסות... קבעתי תור לרבע שעה כדי לראות את התוצאות התגובות וכמה זה באמת כואב והאם נסבל... אני מאוד מקווה שאולי זה יעזור לי כי להכנס שוב למעגל של הלייזר לא כדאי... רציתי לשאול אם אתה מכיר מישהי שעושה באזור השרון.. אני גר בנתניה... עד כמה זה כואב בהשוואה לליזר.. מה כואב המחט או הזרם? איך? כמה? איזה שטח אפשר לכסות ברבע שעה פלוס מינוס... ובאיזה אזורים כדאי לי לעשות טסט של רבע שעה...? האם יש תופעות לוואי? האם יש סוגים של מכונות אפילציה? איך לדעתך כללית אסתטיק בתחום הנ"ל? מצטער על כל השאלות אבל אתה נראה לי מאוד בקיא בתחום שתף אותי כי אני ממש אבוד אחרי שלוש וחצי שנים של לייזר.... תודה רבה לך ! תוכל אולי לצרף תמונה של האזורים שטופלת באפילציה? לראות איך זה נראה? אם יש כתמים או שזה טבעי?... אשמח לקבל עוד אינפורמציה... תודה רבה לך !!! עזרת לי מאוד !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן אלמוני

אביב
    30/06/2008

טוב אז אני רואה שגם הרופאה אמרה לך לא לגעת יותר בלייזר,הם לאט לאט מבינים את זה,רק חבל שאנחנו היינו הקורבנות.
    לשאלותייך
    אני לא מכיר אפילטורית באזור השרון,מצטער
    אבל אתה יכול לשאול ולהתחיל לנסות אפילטוריות.
    אני באופן כללי לא ממליץ על אפילטורית במכון כמו כללית,כי מה שקורה זה שמי שמרוויח זה גם האפילטורית וגם המכון,והכל מבוסס כמובן על זמן.ככה שיוצא שגם יקר יותר,וגם האפילטורית טובה פחות מפני שאם היא הייתה מספיק טובה היא הייתה מפוצצת בלקוחות כמו כל אפילטורית טובה
    לכן אני לא ממליץ
    אם תיקח יחסית הרבה שעות אתה אמור לשלם בערך 50 לרבע שעה,כלומר 200 לשעה,שזה יותר סביר.
    שוב אני ממליץ לך לחשוב מה חשוב לך ומה לא.
    אצלי האפילציה משאירה קצת סימנים,לא כזה נורא אבל גם לא כזה יפה,זה יותר סימנים של שערות שרוצות לצאת מהעור ולא כתמים או משהו כזה,ואם הצפיפות גדולה זה נראה כאילו לעור יש גוון קצת שונה למרות שזה ממש לא נכון.
    הכאב הוא בערך כמו לייזר,רק שטיפול לוקח יותר זמן,
    המחט שחודר ממש אבל ממש לא מורגשת,הזרם שמגיע לזקיק כן מורגש וזה יוצר תחושת צריבה,
    תוכל לנסות לשים אמלה או משהו למרות שאני לא שמתי אף פעם.
    כמה אפשר לכסות ברבע?זה תלוי לחלוטין באפילטורית,
    ממליץ לך למצוא אחת שגם עובדת ממש מהר וגם עובדת יחסית חזק כדי שהשערות לא ייגדלו יותר מדיי פעמים לפי שייגמרו לגמרי.
    אם ממש לא תצליח תוכל לשאול אותי ואתן לך שם של אפילטרוית שבאזור תל אביב ותוכל להגיע אליה נגיד לכמה שעות כל כמה זמן,אבל עדיף להיות הבית,תנסה לחפש ולשאול בפורומים ונקווה שתמצא.
    הטיפולים לוקחים זמן,זה קצת מתיש,אבל רואים תוצאות אמיתיות,
    ואתה גם יודע שכל כאב שאתה מרגיש זו שערה שירדה,לעומת כאב הלייזר שאחר כך כואב נפשית פי עשר.
    ושוב ,החשוב ביותר,בדוק איפה אתה באמת מעוניין להיות חלק,שיער בחזה תוכל להוריד רק בגבולות וזה ייראה נורמלי אז אל תעשה את כולו כי זה טיפה כבד.
    אל תתעצל ללכת לכמה אפילטוריות ואפילו שזה קצת מטרטר מבינים יחסית מהר איך מגיב השיער לכל אחת ומי עובדת מהר ביותר(אגב ככל שזה מהר יותר זה פחות כואב)

מאחל לך בהצלחה ואני כמובן נמצא פה לכל שאלה
    ואל תתעצל למצוא משהי טובה וללכת לשתיים שלוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה...

אלמוני0123
    01/07/2008

מה אתה אומר על שעווה טובה? שעווה צרפתית או משהו... לא יעיל אה?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדבר על שעווה בתור הסרה לצמיתות?

אביב
    02/07/2008

אין דבר כזה,יכול להיות שזה אולי טוב לחודש וזה ייראה סביר,אבל לצמיתות בטוח שזה לא. מה חוץ מזה?איך מתקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אלמוני0123
    02/07/2008

לא אני מדבר עם הסרה כל כמה שבועות.. אין לי הרבה ברירות... אבל אני פוחד שזה יחמיר את המצב ויראה לא טוב.. וגם מפחד מהתופעה של שיער הצומח מתחת לעור... אני לא יודע מה לעשותתת... קבעתי למחר תור אצל אפילטורית בכללית אסתטיק לרבע שעה.. מה לדעתך כדאי לעשות? איפה להתחיל? אני רק רוצה לעשות מעין טסט ברבע שעה ולראות איך זה ואיך התגובות והתוצאות... תגיד זה יסיר גם שעיר פלומתי?... ועד כמה זה כואב? כדאי לשים אמלה.. אם תוכל לתת לי טיפים בנוגע לאפילציה אני אשמח? האם זה הגיוני לעשות אפילציה בכל הגב והכתפיים?!? תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה,

אביב
    02/07/2008

מחר אתה תראה בדיוק את הקצב ועד כמה כואב לך,בנתיים אל תשים אמלה,תנסה להרגיש איך זה בלי,ואם זה מספיק מהיר ונראה לך טוב ועדיין כואב אז תוכל לשים אמלה אני לא יודע מה צפיפות השיער אצלך באזורים שציינת גב וכתפיים זה המון זמן,עדיף לך לדעתי אפילטורית שלא שייכת לכללית,אבל זה בסדר לנסות. בקשר לשעווה צרפתית,זה כמו שעווה רגילה בערך,אם אתה מוכן לעשות כל חודש ומשהו אז זה סביר, תשתדל לעשות רק באזורים שבדיוק יש לך שיער ולא לזוז עם השעווה לצדדים,למרות שלשעווה קשה להוציא שערות פלומתיות,אבל עדיין זה מסוכן. אז אם תעשה כל חודש ומשהו ולא מפריע לך אז יכול להיות נחמד. בקשר לאפילציה אמרתי לך כבר מה לעשות,עדיף בנתיים כתפיים כי גב זה באמת הרבה ואולי אפשר לחפש עוד פתרונות. המצב באמת מבעס בקשר להסרת שיער אני מסכים איתך,אבל שוב,יהיה בסיידר תתעודד, אני כאן לעוד שאלות שתשאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו

יניב
    01/06/2009

מה יהיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת המלצה לאפילטורית באיזור ת"א

מתלבטת
    03/08/2008

שמעתי על מישהי בשם דרורית רון , האם מישהו מכיר ועבר אצלה טיפולים? אני רוצה להסיר באזור הפנים ולאחר מה שקראתי כאן על הלייזר אני חייבת לומר שיותר ויותר גומלת בליבי ההחלטה ללכת על כיוון של אפילציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

בן
    24/06/2008

אני מדבר על רוסים שנולדו בארץ ועכשיו בני 30 והם כל החיים בים ומשתזפים ועדיין חלקים ולא פיתחו שום שיער
    וגם הגב והחזה לא מקבלים הרבה שמש כי רוב הזמן הולכים עם חולצות אז זה לא קשור לשמש
    ואל תחשוב שמישילך לים הרבה והורים שלא חלקים יהפוך לשעיר בגלל שהוא הולך לים ומשתזף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתופעת האור והשיער

אלמוני 0123
    24/06/2008

לדעתי מה שהוריו לא שעיר והוא גם לא זה לא יצמיח אצלו שיער.. אולי ממש טיפה
    אבל מי שכבר שעיר זה יכול להגביר את צמיחת השיער והשערות הרדומות יתעוררו..
    בדיוק כמו שקורה בלייזר שעובד על אור וחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמוני

רועי
    24/06/2008

אתה צודק,בעקרון סתם שמש לא תהפוך אדם לשעיר,
    אבל במקרה שלי לייזר המצב שונה לחלוטין,
    לייזר מחמם את העור בצורה הכבדה ביותר מלבד רמת כוויה,ולכן העור והשיער מגיבים באופן ישיר,פה כבר אין תהליך,
    עשית לייזר בכתפיים?כל השערות יתעוררו כאילו אין מחר,הן בסך הכל רוצות להגן על העור.

מה נראה לך?שבנות שעשו לייזר בפנים היו שעירות ככה לפני הלייזר?ממש לא,הלייזר העיר את השערות הקטנות שהן לא ידעו שקיימות

אחת הטעויות הנפוצות והקשות ביותר של אנשים בעניין לייזר,זה שהם חושבים שאם יעברו להם עם המכשיר על מקום חלק או מקום עם שערה או שניים זה "לא יזיק" וזו טעות גורלית,כי בכל מקום בגוף יש ים של שערות קטנות ופלומתיות עם שורש רדום,נגעת בהם?לא טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לרועי

בן
    24/06/2008

לפי מה שאתה אומר היה צריך להיות הכי הרבה שיער על העורף על היידים והגב כי זה המקומות שמקבלים הכי הרבה שמש ביום יום וזה לא נכון כי לרוב האנשים זה לא ככה יש לרוב האנשיםיש שיער בבית שחי בחזה ובבטן וזה אזורים שמקבלים הרבה פחות שמש
    ועוד דבר יש הרבה מאוד אנשים שעירים שהשיער שלהם בלונדיני או שטני והם עדיין מאוד שעירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כוללת לבן

רועי
    24/06/2008

בעניין האור והשיער.
    אז נתחיל טענה טענה.
    אתה טוען שיש בני 30 שנולדו בארץ ועדיין חלקים?לא אמרתי שזה לא נכון,גם אם תביא משפחה שבדית לארץ למשך 100 שנה סביר שלא יפתחו שעירות יתר או שעירות בכלל.כל מה שאמרתי זה רק להראות שינויים אבולוציוניים שהתרחשו ולהראות קשר ברור בין חום על העור,צבע העור,וצמיחת שיער.
    הלייזר מפעיל כל כך הרבה חום על האור שבעצם העור נפגע והשערה כביכול מגיעה ל"עזרתו".

השיער בבית השחי הוא סימן לבגרות מינית אצל בני האדם,זה לא קשור לשמש,
    שיער הידיים הוא הוכחה ניצחת לתפקיד של השערות בהגנה על העור,חלק זה בדרך כלל חשוף ולכן צומחות שערות

בקשר לחזה ולבטן,אלו אזורים שבימים עברו היו חשופים מאוד לשמש,פעם חולצות לא היו דבר מובן מאליו,ואולי בגלל זה השיער שם התפתח,אבל שים לב שגם לא אצל כולם ולא באותה מידה,שם יש כמובן עוד גורמים שקטונתי מלדעת אותם.

בכל מקרה לגבי הדיון של חום ושיער,יש קשר היסטורי ברור בין השניים,השבדים הם הוכחה מצד אחד(אגב לשבדים יש עור עם הגנה טובה מאוד נגד השמש בניגוד לעם הבולגרי למשל-ולכן גם אם נפגעים משמש השיער לא גדל באופן כזה בולט ,למרות שלשבדים יש הכי הרבה שערות על הגוף וזה נבדק מדעית(שערות פלומתיות אומנם אבל עדיין)).
    מצד שני העם הבולגרי למשל הוא הוכחה מצד שני,האפריקאים הם גם הוכחה שכאשר העור שחור ויודע לספוג טוב שמש אין לגוף צורך לגדל שערות שיגנו עליו.

כמובן כמובן כמובן שיש עוד המון גורמים,ויש המון יוצאים מן הכלל בכל העם,אבל זו התופעה הכללית ואפשר לקשר אותה לשיעור יתר שגורם הלייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

רונית
    28/06/2008

אני הולכת לאפילטורית שמסירה לי שיער בפנים וכל פעם חוזרות יותר שערות וחורים בפנים. אני יודעת שלייזר לפחות לא עושה חורים. רציתי ללכת לליזר אבל עכשיו אני שוב שוקלת מה לעשות. אתה מכיר אולי אפילטורית טובה באזור חיפה שבאמת תצליח להסיר את השיער בלי לפגוע בעור? אשמח לקבל המלצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר אפילטוריות באזור חיפה

דור
    29/06/2008

מדובר בשיער פנים,אני חושב שאת כן צריכה להתאמץ וללכת לעוד שתי אפילטוריות ולבדוק מי הטובה בישבילך.תשאלי חברות או תחפשי לבד,קצת מאמץ לא מזיק יש הרבה לא טובות,אבל כשתפלי על אחת נורמלית את תגידי תודה ליום שמצאת אותה. אם את נוגעת בלייזר בפנים אני מודיע לך עכשיו,את הולכת לבכות על זה לכל החיים. כל השערות מסביב לאזור המטופל יצמחו,והשערות באזור עצמו יהיו ארוכות ורבות יותר. אל תתקרבי,תקשיבי לבעלי נסיון כי את תתחרטי על זה כל חייך ואני לא מגזים. רועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רועי אגב,לא יודע למה השם יוצא

דור
    29/06/2008

דור או אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה?

בן
    04/07/2008

רועי לפי מה שאמרת אם אני ילך הרבה לים אני איהיה יותר שעיר? אני בן 16 ואני הולך הרבה לים אז זה יכול להשפיע לגבי העתיד? אם אתה יכול לשלוח לי כתבות בנושא להוכחת תענותיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש לא מה שאמרתי

אביב
    05/07/2008

למרות שיכול להיות שהחום יעיר זקיקים שלא ערים כרגע, עדיין זה תלו בסוג העור שלך וכמובן במוצא, שים קרם הגנה רק כדי שלא יהיו לך בעיות בעור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי התאוריה שלך אינה נכונה

בן
    06/07/2008

קראתי באינטרנט ששיער הגוף לא קשור לשמש ולעור יש שיטת הגנה אחרת שלא קשורה לשערות כשהעור משתזף על ידי השמש מתחיל להיוצר מלנין המלנין עושה את העור יותר כהה כדי שפעם הבאה העור לא ישרף כמו בפעם הראשונה שיטה זו עובדת אצל כל בן אדם גם עם העור שלו בהיר וגם עם העור שלו כהה והשערות שיש על גופנו לא קשורות לשמש או לחום בכלל והם לא מגינות עלינו מפני חום שיער הגוף לא קשור לשמש יש הרבה אנשים שנישרפים גם אם הם חלקים וגם אם הם שעירים שיער גוף זה דבר הורמונלי וגנתי ולא צריך להוציא את התסכול שלך ולהמציא תאוריות מופרכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל המתלבטים - איזה קשקוש...

מדבר מניסיון
    19/07/2008

אני מטופל מזה כשנתיים בלייזר, עשיתי עד היום כ 8 טיפולים בחזה, בטן, גב וכתפיים. הייתי מאד שעיר בהתחלה, והיום, גם לאחר כחצי שנה מהטיפול האחרון, השערות לא צומחות או צומחות בצורה דלילה הרבה יותר. ניסיתי מכשירי לייזר ומכשירי אינפרה ושתי השיטות מעולות. לייזר במיוחד. אז שלא יבלבלו לכם את המוח כל מיני חוכמולוגים שרוצים להראות ידע בגאוגרפיה. ורועי - לך תקרא באינציקלופדיה ואל תייעץ בדברים שברור שאתה לא מבין. דבר רק מניסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים בטיפול באפילציה

sara79
    19/07/2008

קראתי את מה שרשמת והתרשמתי, כי אני בעברי עבדתי במכון כזה אבל זה לא מה שאני רוצה לדון, רציתי לדעת האם הכתמים החומים שיצאו לי אחרי הטיפול באפילציה יעברו ומה עלי לעשות כדי שזה יעלם. אודה לך על העזרה. שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

אביב
    22/07/2008

אני לא מבין על איזה סוג כתמים בדיוק את מדברת. בכל מקרה הזמן עושה את שלו, השחורים הקטנים מהאפילציה זה כנראה שערות חלשות שקשה להן לפרוץ את העור ולכן ניראות כמו נקודה שחורה כזאת מתחת לעור. יש בשביל זה איזה חומר שנקרא פוליסן,שווה לנסות. בכל מקרה פילינג אחרי שהאזור נרגע,עדין כזה במקלחת הוא גם פתרון דיי טוב,והכי חשוב הזמן. שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על אפילטורית

שרון
    30/07/2008

ערב טוב אני מבקשת המלצות על אפילטורית טובה ומנוסה באיזור פתח תקווה והסביבה אם אפשר בהקדם בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקפיץ את ההודעה כדי שתבינו

יניב
    01/06/2009

שמי שנוגע בלייזר הולך להרוס שנים טובות מחייו ולא לצאת מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות

יוסי
    01/06/2009

מה זה השטויות האלה .....תראי אלה שכל הזמן בים אין להם שערות שחורות ....יש להם שיער בלונדיני ובדרך כלל כל הגולשים וכל אלה מקליפורניה הם חלקים ....השמש גורמת לחמצון שערה ולא מצמיחה שיער שחור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועייי- תיכנס

אושרי
    01/06/2009

היי!
    גם אני קראתי מעט, וחיפשתי תשובות בפורומים , התשובות והאינפורמציה היו מעורפלות ושבורות כך שאם באמת חושבים בצורה מעמיקה ומציירים הכול לתוך תמונה אחת אפשר להבין שיש אמת בתיאוריות האלה, אבל בהסתייגות, כי יש אנשים שזה לא נכון לגמרי לגביהם, לא ביררתי כל כך עמוק, ובכלל אין ספק בכך שאפילציה היא השיטה הכי וודאית להסרת שיער,
    אני בן 20 ו9 חודשים ולפני מספר חודשים כמעט התפתיתי להסרת שיער באינפרא אדום ורגע לפני שהתחלתי לגלח את האיזורים המיועדים לטיפול ב'הרחקת שיער לצמיתות' התמלאתי בחרדות שמא מכל מה שקראתי ואז מצאתי את הדור הרביעי בלייזר וביטלתי מיד את התור שהיה אמור להתקיים יום למחרת, למזלי דחיתי את זה עוד ועוד כי אני רוצה להתמקד קודם כול בפנים ועכשיו שקראתי חלק מההודעות שלך אז הכול מתחבר לי, אני ממש מודה לך על זה שהארת , חשוב שכולם ידעו את שעומד מאחורי כל המכשירים המפוקפקים האלה , אולי תפתח בלוג או קומונה או מדיה כזו או אחרת שמיועדת לזה, כך שאנשים יחשפו לזה כאשר יחפשו במנועי החיפוש אתה ממש תציל את הילדים התמימים שבנינו, את העתיד שלהם והנפש. אני לא מבין את האנשים שכול עניינם הוא הרווח הכלכלי מבלי להתייחס לתוצאות שעלולות להיגרם , בסופו של דבר הם הורסים את העולם, כי כשנופלים מעץ פוגעים בכול הענפים שבדרך, יש לזה תוצאות הרסניות, אולי אני מגזים כי המבנה הנפשי שלי מאוד לא קל ואני לא יודע לאיזה מצב הייתי מגיע אילו היה קורה לי דבר כזה, גם אני חושב שאפילציה זו השיטה הבטוחה להסרת שיער, זו השיטה הראשונה שהומצאה והיא בכלל נועדה לריסים, אומנם קצת יקרה ואת הכאבים אפשר לדעתי לסבול, על אף שעוד לא התנסיתי, חחח רק שאני לא אגזים, מתוך הבנה שאתה פותר הרבה כאב נפשי וארוך טווח מלייזר . כרגע אני מחפש אפילטורית טובה אני מפחד ליפול לידיים לא טובות אז תיצור איתי קשר במייל ותשאיר לי פרטים לגבי אפילטוריות\ים שאתה מרוצה מהם , בבקשה זה ממש חשוב לי,
    תודה ולהשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועיייייי...

א
    03/06/2009

משום מה זכור לי שרשמתי את המייל שלי
    בכל מקרה אני ארשום שוב פעם [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אושרי.

יניב
    04/06/2009

אני שמח שהצלחת להבין את מה שכתכבי,מרבית האנשים לצערי אינם מספיק אינטילגנטים כדי להפנים את מה שאני מסביר כאן.כל רופא פשוט יכול להסביר את זה פשוט לאף רופא אין חשק ורצון לטפל בנושא.ואף אחד לא ייצא נגד תעשיה של מליונים כמו הלייזר..
    ככה שהמאמץ הקטן שלך שתוכל להציל אנשים זה פשוט לנסות להסביר את מה שהסברתי כאן לכל מי שמתעניין בלייזר,ואם הוא יהיה מספיק טיפש לנסות אפילו טיפול אחד,אז הלך עליו וזו אשמתו.

לגבי טלפון של אפילטורית המאמר הזה היה מכוון בעיקר על מנת שאנשים יבינו מה עושה הלייזר,איך שהוא לא מוריד אפילו שערה אחת,ושבאמת רק אפילציה זה הפתרון היחיד אך גם קצת יקר וקצת כואב.בכל מקרה בגלל שהבחורה הזאת עשתה לי כל כך טוב אני דווקא אשמח אם ייפנו אליה ,העבודה שלה שווה זהב.

בכל מקרה אני עשיתי אצל אפילוטורית בשם איווט,שני דברים חשובים היו לה,עושה במהירות,ומצד שני משתמשת במחט באופן מדוייק שאחריה כל טיפול אף שיערה לא חוזרת להיות כמו שהייתה ובדרך כלל נעלמת..בהתחלה התחלתי אזור אחד,כתפיים,ואחר חצי שנה שראיתי שנגמרו השיערות עברתי לעוד 5 אזורים בכל הגוף,פנים,חזה,חזה ,צוואר,עורף,וגם בטן.וכל שיערה שהלייזר הצמיח לי,או שהייתה לפני,כבר לא קיימת.היום בעצם אני כבר אחרי הטיפולים...יכול להיות שאפתח איזה בלוג וגם אספר על חוויות מהטיפול..רק שבדיוק לפני יומיים אחרי שקראתי כאן כמה מהשאלות של המסכנים שחושבים שלייזר אמור לעזור,אז שלחתי לה הודעה "תודה,הצלת לי את החיים".אני אפילו לא בוכה על זה שעשיתי לייזר קודם לכן והוא גידל לי פי 4 כמות של שערות,כי יכול להיות שבגלל שהיה כואב לי באפילציה הייתי מגיע ללייזר ישר אחרי זה ואז היה חרב עליי עולמי.

בכל מקרה המספר שלה הוא 0548189194,השם שלה איווט.היא באזור תל אביב או יותר מדוייק בגבול של תל אביב יפו כזה.אם יש עוד שאלות אשמח לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע מנהלי הפורום לא מגיבים?

דלית
    04/06/2009

לאחר כל הדברים שנכתבו כאן בנוגע לכך שהלייזר לא עובד בכלל , ציפיתי לתגובה של 2 הרופאים המנהלים פורום זה , אולם אין כל תגובה או התייחסות, האם זה אומר שיש אמת בדברים שנכתבו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דלית,זאת הפרנסה שלהם..

יניב
    05/06/2009

הדבר האחרון שהם יעשו זה לומר שהם מסכימים עם הדברים האלה..למרות שהם בעצמם יודעים מנסיון של שנים שאנשים נכנסים עם כמות שיער ויוצאים עם כמות גדולה יותר ושיערות אפילו קשות יותר לפעמים,כי השיער "שרד" את הלייזר ועכשיו כלום כבר לא יוציא אותו,כלומר צמח המון פעמים אחרי גילוח או קיצוץ.
    אפילו שאלה שנפעים יום יום מהלייזר,כלומר שנתיים אחרי שסגרו חוזה והבינו שכלום לא ירד,לא מודים בטעות וממשיכים לחברות אחרות ומכשירים אחרים כאילו שזה משנה.
    מכשיר לייזר במהותו לא מוריד שיער..הוא יכול לחדש את העור,לעשות קסמים אחרים,אבל שיער לא מוריד מכשיר לייזר,רק אפילציה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

דלית
    05/06/2009

עם זאת ולמרות הכל, לאחר שביררתי עם אנשים שעברו הסרת שיער בלייזר וכן באינפרא אדום מזה 4 שנים ואף יותר ,השיער הוסר כמעט במלואו ונשארו להם שערות בודדות. ומולם יש כאלה שזה לא עזר להם במאום.נראה לי כי האבחון המוקדם וההתאמה אם האיזור מתאים ללייזר/ אינפרא הוא שחשוב, אני עדיין מעוניינת בלייזר ועדיין ממשיכה לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אספר לך סוד

אילנית
    04/06/2009

מה שאתה אומר הוא בחלקו נכון.

יש אזורים בגוף שהם מאוד הורמונלים ויש שם נטיה לשיעור יתר אחרי טיפולי הסרת שיער, הדבר נפוץ בעיקר אצל מכשירים חלשים יותר כמו IPL שלרוב אין להם מספיק כח באמת להרוג את השיערה ואז בפנים קורה לפעמים שזה באמת מעורר יותר שיער ממה שהיה בהתחלה.

הבעיה בלייזר שהוא לא יכול לטפל בשיער שלא קיים, ובטח ובטח לא יתן תוצאות אם כל שיערה שעבר עליה הוא לא הצליח להרוג. אצל אנשים צעירים שעדיין צומח שיער בגיל יחסית מבוגר (סביב ה20) והרבה פעמים נראה כאילו אזור שעשינו עליו טיפולים פתאום מתחיל לגדול יותר ממה שהיה בהתחלה, הבעיה היא שהשיער התחיל לצמוח פעם ראשונה רק אחרי הטפולים. אני חושבת שזה מאוד נפוץ לאזורים שהצפיפות של השיערה יותר קטנה, כמו למשל חזק, כתפיים, גב.

דרך אגב הFDA שינה את ההגדרה שלו להסרת שיער בלייזר מהסיבה הזאת בלבד, הלייזר לא מסוגל להרוג משהו שעדיין לא צמח ולכן הם קוראים לזה עכשיו: PERMANENT HAIR REDUCTION

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער בסליק אפיל משאירה פצעים
    יעלי
    15/06/2008

שלום אני בת 14 ואני מורידה שערות ברגליים בסליק אפיל של בראון. עד שלא עובר יום יש לי נקודות אדומות ואחרי שעובר יום והרגל נרגעת יש לי סימנים על הרגליים נקודות וזה לא חלק כמו שילדות אחרות מכתתי מורידות בגילוח, אבל אני לא רוצה להישתמש בגילוח.
    אשמח אם מישהי תוכל להגיד לי מה אני יכולה לעשות כדי שלא יהיו לי נקודות או דרך אחרת שאפשר להוריד שערות ועדיף לא שעווה תודה!

הוספת תגובה

• ליעלי

17/06/2008

שלום יעלי
    יתכן שאת לא משתמשת נכון ושוברת את השיער ,אולי תעזרי באמא או אחות בוגרת יותר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה
    שיראלה
    15/06/2008

היי אני מטופלת בהסרת שיער בפרופרציה בפנים מזה כשנתיים עם בוא הקיץ אני אמורה למרוח מקדם הגנה ( אך כשאני מורחת אני מאדימה ופניי הופכת לשומניות) , השאלה שלי היא איזה מקדם הגנה לרכוש שהוא מתאים לעור רגיש? ושנית היום גילית צלקות קטנות באיזורי הלייזר בפנים מה אני צריכה לעשות ? אולי משחה או קלוקט ?

לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• לשיראלה

17/06/2008

שלום שיראלה
    יש מקדמי הגנה על בסיס של מוס, הם אמורים להיות יותר "קלים" על העור,אך אם יש לך עור רגיש ,אולי תתיעצי עם רופא עור.(נסי אולי של Avon 50 spf )
    תתיעצי עם הרופאה שמטפלת בך,לא אוכל להציע סתם כך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכשיר ARIA של אלמה
    גילי
    15/06/2008

באחרונה פורסמו כתבות שונות על מכשיר האריה של אלמה (זה אפילו מתחרז..). לפי מה שהבנתי פעולתו מהירה יותר, כואבת פחות, ובעלת תופעות לוואי פחותות בהשואה להסרת שיער באמצעות לייזר במכשירים הידועים עד כה כמו לייט שיר ואלכסנדריט.
    1.מה דעתך בנושא?
    2.האם ניתן להסיר באמצעותו ללא חשש שיער לנערה בת 13 הסובלת מאוד מהיותה שעירה במקומות רבים כמו ידיים,רגליים,גב -ולחסוך לה את הכאבים מהלייט שיר לדוגמא? האם יש משמעות לעובדה שטרם קיבלה מחזור?
    3. האם תוכל להפנות אותי למאמר מקצועי על המכשיר כי הכתבות שאני ראיתי נראות לי כתבות מוזמנות שפורסמו על דוברים למיניהם.
    בתודה מראש
    גילי

הוספת תגובה

• לגילי

17/06/2008

שלום גילי
    1. נערה בת 13 עם שיעור יתר, שעדיין לא קבלה מחזור לא הייתי מתחילה לפני ברור הורמונלי.
    ההמלצה להתחיל טיפול כזה היא לאחר סיום ההתפתחות המינית ,שזה כ- 3-4 שנים לאחר קבלת
    המחזור. דרך רופאת הילדים ניתן להתחיל את הברור. יתכן מאד שרמת השיעור שלה עדיין לא
    התייצבה בכלל.
    2. ה-Aria הוא מכשיר של אור הבזקי,לא לייזר,והוא בד"כ בשימוש של קוסמטיקאיות,אינני מכירה
    אותו.
    3. עוד לא ראיתי מאמרים מקצועיים על המכשיר. אני יכולה לומר שלגבי הלייזר שעובד באותה השיטה
    רק באורך גל אחר ויותר פוטנטי,אני מבינה שבעתיד אמור לצאת מאמר שכזה,נמתין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 7 שנים של גילוח פנים
    ליבי
    14/06/2008

הי ,

בהיותי צעירה בת 16 לערך צמח לי שיער מיותר שפם , סנטר ופאות. השיער היה דק אך שחור וארוך.
    ביקשתי מהורי לקחת אותי ללייזר, מובן שאחרי שכנועים מרובים הם הסכימו.
    נרשמתי למכון care והתחלתי בטיפולים בהם גילחו לי את שערות פני והשתמשו במכשיר לייזר קוהירנט לטיפול. לאחר 12 טיפולים לערך השיער הפך עבה וקוצני במיוחד, זיפים של גבר.
    לאחר שראיתי כי התוצאות הינן שליליות להחריד, הפסקתי את הטיפולים. ניסיתי לחמצן השיער וללא הועיל. הלכתי לקוסמטיקאית מוכרת מרים קיסר אני מטופלת אצלה מזה 3 שנים במכשיר להסרת שיער בקרן אור וחום, טיפול אפילציה לא הומלץ לי בשל רגישות עורי. אין לי תוצאות ואני מתוסכלת.
    האם יש איזשהו טיפול או מכשיר אשר יכול לעזור לי את בעיית הזיפים עימה אני חיה מזה 7 שנים?

ליבי

לקביעת תור
    סגירה
    7 שנים של גילוח פנים

הוספת תגובה

• שיער פנים

דניאל(ה)
    16/06/2008

בטח שיש עוד אפשרויות
    יש משחה בשם "וניקה" אותה את יכולה לקנות עם מרשם רופא
    המשחה מאטה את קצב צמיחת השיער (את משלבת אותה עם טיפול כלשהו להורדת שיער)
    לי זה עזר בטירוף!
    אני מגיעה לטיפול השעווה שלי אחת לחודשיים בלבד!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה- גבות (אני בן)
    זקוק לעזרה.
    14/06/2008

היי

יש לי שאלה שממש ממש ממש מטרידה אותי- היא די לא קשורה לפורום אבל אני במצב די נואש ונזכרתי בפורום המדהים הזה...

אז ככה:

היו לי קצת שערות בין החיבורים של שתי הגבות שלי.. פחדתי להיראות חד-גבה מכוער...
    אז כאשר התגלחתי (שפם) לקחתי את הסכין חיתוך וגילחתי כזה בין הגבות!!!!

אני כבר יומיים מזה בלחץ... זה נורמלי?! ייגדל לי מוזר?! תיהיה לי עכשיו צמיחה מוזרה?! או שעכשיו אני צריך להמשיך ולעשות את זה תמיד שלא יהיו לי זיפים בגבות או משהו!?!?

אני כבר לא יודע אני ממש לחוץ...

תודה רבה רבה לכל הצדיקים שיענו.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- גבות (אני בן)

הוספת תגובה

• כנס

יוסי
    15/06/2008

באיזור הגבות מומלץ להוריד עם פינצטה ולא עם סכין גילוח.....
    היית יכול להיעזר באחות גדולה, אמא, בת דודה.
    אין בזה כל בושה.
    חכה שהשיער יצמח ולהבא תתן למישהו עם ניסיון (לא צריך הרבה ניסיון) לסדר לך את הגבות

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למני

17/06/2008

שלום מני
    אני מסכימה עם יוסי,לא קרה כלום ,ניתן לתקן במריטה. תעזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למני

ליטל
    30/06/2008

אשמח לעזור לך ולסדר לך את הגבות,תפנה אליי במייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות
    אני
    14/06/2008

שלום, אני בן 18 ואני מאד שעיר בכל חלקי הגוף. זה מאד חריג אצלי, צומחות לי שיערות כמעט בכל מקום, יש לי הרבה שיערות בידיים וגם באזור של היד האחורית והקדמית (איפה שהשריר) וזה ממש מפריע לי! אני לא מסוגל להתחיל קשר עם בחורה כבר בגלל זה.
    לאחרונה הסתכלתי טוב על השיערות שלי בגוף והבחנתי במשו מוזרר- כמעט בכל הגוף, יש לי שתי שיערות שצומחות מאותו השורש, למה זה קורה?? וזה כמעט כל השיערות ככה!
    צומחות לי גם הרבה שיערות באזור של הצדדים של הבטן, לא ראיתי בנאדם שצומח לו שם!זה משגע אותי, אולי יש לי עודף הורמונים? זה ממש מעצבן אותי שרק אני ככה וכל הילדים האחרים בגילי לא מתקרבים לדבר הזה.
    יש לי גם המון שיערות בישבן והן שחורות וזה ממש פאדיחות אפילו ללכת לקוסמטיקאית שתוריד לי אותן. ישלי שיערות גם בגב תחתון ואני שונא את זה, כדאי לי ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לי שם שעווה?
    טוב אני מיואש.. אשמח להצעות ותגובות =]

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• לאני

17/06/2008

שלום לך
    מה קורה עם שאר בני המשפחה? האם כולם כך?
    מתי הופיע אצלך השיעור? האם התיעצת עם רופא המשפחה שלך?
    לגבי שאלתך ,לא אוכל לענות זאת החלטה שלך,אך אולי תתיעץ עם אח בוגר או הורה שלך ומשם תתקדמו הלאה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ש מכונת לייזר ipl
    סיגוש
    13/06/2008

מעונינת לרכוש מכשיר לייזר להורדת שיער ipl היכן ומה הטלפון

לקביעת תור
    סגירה
    ש מכונת לייזר ipl

הוספת תגובה

• שתי טכנולוגיות שונות

אבירם
    15/06/2008

ליזר ו IPL זה שתי טכנולוגיות שונות.
    ליזר אני לא יודע איפה להשיג (ואני גם לא ממליץ - אבא שלי קנה והחזיר אחרי יומיים, צריך לעבוד על כל שערה בנפרד ולא על שטח, אין לזה תקן אמריקאי וכו').
    IPL ניתן להשיג באתר www.silkn.co.il או בטלפון (לקחתי מהאתר) 1-700-506011.
    לפני כשבועיים וחצי אני התחלתי טיפולים בכתפיים ואשתי בבית השחי (עד כה 2 טיפולים) , בינתיים עושה רושם טוב...
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה