מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשר בין כללית לפרופורציהמאור07/06/2008
הי אני מעונין לעשות לייזר בגב ובכתפיים ובחזה רציתי לדלל
הבנתי מפרופורציה שיש להם מכשיר מיוחד לדילול מישהו מכיר?
מלבד זאת אני מתלבט אם לעשות בככלית אסטטיקס (האם היא של כללית? החברה קיימת מעט מאוד זמן ..) לבין פרופורציה שכביכול קופות החולים ממליצות עליה
יש למישהו הארות או הערות מנסיון או בכלל על השתיים אני מאוד מאוד אשמח...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עשיתי הסרת שיערה בלייזר בכללית
יערה10/06/2008אני לא יכולה לתת לך מידע על פרוםורציה,
אבל כך בחשבון שכללית היא קופ"ח קודם כל- ובגלל זה הרופאים הם מקום ראשון נפגשתי קודם כל עם רופאת עור לפני היועצת יופי, גם אחרי של הפשיטות רגל בזמן האחרון העדפתי לפנות לגוף מבוסס כלכלית ולשלם קצת יותר אבל לקבל תמורה.
בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
מאור10/06/2008איך הטיפול בשבילך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם אוכל לקבל תשובה מהמנהלות
מאור18/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאור
19/06/2008שלום לך
אין לי קשר וידע בתחום המנהלתי,והפורום הזה הינו כללי ורחב בתחום הפחתת השיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער
מאור22/06/2008ומה בקשר לדילול השיער?
הבנתי שבפורפורציה יש מכשיר מיוחד לדילול אבל האם דילול לא אומר פשוט פחות טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????
מאור02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????
מאור02/07/2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאור
02/07/2008שלום מאור
ההפחתה במידה נעשית באופן שמשלב מכשירים ויתכן גם, שידרשו אולי פחות טיפולים.
הרי על התורשה ועוד מס' גורמים אין לנו שליטה...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרליאת06/06/2008שלום,
רציתי לדעת בבקשה האם מכשיר להסרת שיער שחור פלומתי (אלכסנדרייט), מתאים גם להסרת שיער שחור כהה ועבה (לדוגמא מפשעה, חצי רגל תחתונה ). האם הוא מוריד את השיער ביעילות? והאם עלולות להופיע צלקות או כתמים עקב הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
11/06/2008שלום ליאת
האלקסנדריט הוא מכשיר יעיל מאד להפחתת שיער.
אין קושי בטיפול בשיער עבה וכהה.
בשימוש לא נכון ובחשיפה לשמש יכולות להגרם כוויות,לרוב הן שיטחיות וחולפות ללא סימן.
יש אנשים עם נטייה להצטלקויות,והם רגישים יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי-05/06/2008אני רוצה לקנות מכונה להסרת שיער...תוכלו להמליץ לי וגם לכתוב את המחירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמלצה על מכשיר
ליאת08/06/2008שלום ממוש,
כמו שכתבתי לאנשים אחרים בפורום, אני ממש ממליצה על מכשיר ביתי חדש שקוראים לו silkn הוא עובד בשיטת הבזקי אור והוא קל ונוח לשימוש, ואפילו כמעט ולא כואב,
אני התחלתי להשתמש בו לפני חודש וחצי ועשיתי מס' טיפולים וכבר אני רואה תוצאות - קרחות ודילול שיער, יש את כל הפרטים על המכשיר באתר שלהם WWW.SILKN.CO.IL,
שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת אלחושאני04/06/2008היי
רציתי לדעת האם משחת האלחוש מזיקה?(לא אלמה המשחה השנייה לאנשים שיש להם רגישות...)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאני
11/06/2008שלום לך
השאלה שלך לא מלאה,בהנחה שקבלת מרשם מרופא,סביר לחשוב שהיא מתאימה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראייל04/06/2008אני אדם בן 50+ שעיר מאוד !!!
אני מעוניין להסיר שיער מהרגליים ,ידיים , חזה ומהישבן.
אורך השיער במקומות שציינתי הוא באורך ממוצע של -3- 2 ס"מ !
הזמנתי מכשיר אפילציה חדיש (לא לייזר) מתוצרת בראון.
עד כמה רב הכאב ומה הסיכונים בהסרת שיער במכשירי אפילציה.
האם מקובל שגברים מסירים שיער במכשירים האלו ?
עד כמה התוצאות טובות יחסית לסבל הכרוך בכך?
בהנחהשאני מסיר את השיער באופן חד פעמי ,האם השיער
יצמח יותר והשיערות יהיו יותר ארוכות משהן היום ?
נ.ב
למען האמת ,אני קצת חושש שללא השיער הרגליים שלי יהיו מאוד נשיות .
אשמח לשמוע \ לקרוא את חוות דעתך .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאייל
11/06/2008שלום אייל
לפי תאורך,אתה שעיר מעל הממוצע,ומכשיר מריטה עצמי שכזה הולך להיות לך לא פשוט כלל, ארוך,
כואב וזמני.
לגבי מה מקובל איני יודעת,והסיכונים למירב ידיעתי הם זניחים.
אם תסיר פעם אחת השיער שישוב ויצמח,יהיה לא רב יותר ממה שהיה,וגם לא שונה ממנו, אין שינוי בתורשה שלך עקב מריטה.
השיער חי במחזורי צמיחה,לאחר כ-8-12,14 שבועות יצאו מחזורים חדשים.
לגבי רגליים חלקות,זה עניין של טעם אישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מבקשים מאמא?בר04/06/2008היי שלום שמי בר אני רוצה לשות שעווה אבל אמי לא מרשה לי וכשאני מבקשת האחיות לי מתפרצות ואומרות שאני לא צריכה לעשות שעווה.
אני לא יודעת אך לבקש מאמא שלי לעשות שעווה.בבקשה תעזרו לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבר
11/06/2008שלום בר
בת כמה את ?
הייתי משתפת את אמא במה שמציק לך ,ברגשות שלך ,ומצד שני ,ודאי אמך רוצה בטובתך ויש להקשיב לה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בית שחי בשיטת SHRיפעת03/06/2008שלום, רציתי לשאול האם הסרת שיער בית שחי בשיטת SHR הינה מסוכנת לבלוטות הזיעה שבבית שחי והאם היא יכולה לגרום לנזקים באזור זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליפעת
11/06/2008שלום יפעת
לא ידוע עד כה על תופעות לוואי בלתי רצויות או פגיעה בבלוטות הזיעה בבית השחי,עקב הפחתה בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר לגלייוסי03/06/2008היי גלי. שאלה קטנה!
אם הורדתי שיער מהחלק שבין הצוואר לחזה בעזרת פינצטה ואני רוצה לעשות לייזר
אני יודע שזה לא תופס אבל אפשרי בכל זאת לעשות את הטיפול הראשון ביחד עם החזה+בטן?
עד הטיפול השני אני לא אשתמש כבר בפינצטה
השאלה אם זה יגרום נזק אם יעשו לייזר במקום שהורדתי בעזרת פינצטה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?
יוסי04/06/2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי??
יוסי07/06/2008אני מחכה לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
11/06/2008שלום יוסי
אין הגיון לחכות לרכבת שכבר יצאה מהתחנה,לא ? על אותו משקל,אין שיער ? על תבצע שם לייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחירים מומלציםהדר03/06/2008שלום רב,
תקופה ארוכה שאני מתלבט אם להסיר שיער בלייזר ואיפה.. אני חייב לציין שהשיער המיותר על גופי גורם לי למבוכה ומוריד את הביטחון העצמי שלי.
שמעתי המון המלצות על רשת מרפאות פרופורציה וגם שמעתי שיש להם מבצע החודש להסרת שיער בגב העליון ב 2990ש"ח ומקבלים הסרת שיער מהעורף במתנה.
האם מחיר זה נחשב יקר? מה המחיר המומלץ? לעוד מישהו יש המלצות על מכון זה?
תודה מראש,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחירי הסרת שיער
הדר03/06/2008שלום אבי,
אני איני יכולה לומר לך אם מחיר זה הוא מחיר יקר להסרת שיער עבור גבר, אך בתור אחת שהסירה שיער ברשת מרפאות פרופורציה, אני חייבת לציין שלטווח הארוך גם אם המחיר מעט יקר- זה משתלם. קודם כל תחושת השלמות שלך עם גופך היא כבר סיפוק נהדר אחרי שרואים את הצלחת הטיפולים ומעבר לכך בתור אישה, אני יכולה לומר לך שהכסף שאני הוצאתי על טיפולי הסרת שיער בשעווה (אצל קוסמטיקאית פרטית) לבסוף עלו לי כמעט אותו הדבר.
אז כמו שאמרתי, זה שווה את תחושת הביטחון - והתוצאות מדהימות!
שיהיה לך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווהליאת03/06/2008שלום לכן,
בעבר היתה השעווה הרגילה אבל כיום יש מבחר חדש של שעוות בטעמים, האם לשעוות החדשות
יש את אותה אפקטיביות כמו לשעווה הרגילה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
11/06/2008שלום ליאת
איני מבינה בשעווה,שאלי קוסמטיקאית
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה דחופההאירית02/06/2008אני בת 15 ואני מורידה שיער עם מכשיר של בראון סליק אפיל ברגליים ובבית שחי ועכשיו התחלתי להוריד גם מהבטן אבל אחרי שאני מורידה זה צוומח אחרי 5 ימים בערך וגם עם נקודות אודמות כאלהה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאירית
11/06/2008שלום אירית
את כנראה עובדת לא נכון אם המכשיר כי השיער נשבר במקום להמרט מהשורש.שאלי אחות בוגרת או את אמא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהTi02/06/2008אני בת 17 וחצי ואני מעוניינת להסיר שיער בלייזר ברגליים ובבית השחי.
האם ניתן להסיר שיער לצמיתות באיזורים אלה בגילי?
מהו טווח המחירים של הסרת שיער באיזורים אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלTi
11/06/2008שלום לך
הסרה לצמיתות על פי ה-FDA משמעותה הפחתה משמעותית של השיער באזור לאורך זמן.
האזורים שציינת מגיבים מצוין ללייזר.
איני יודעת מחירים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער באינפרא מסוג shrמיטל02/06/2008קיבלתי פרטים מקוסמטיקאית לבצע טיפול של הורדת שיער במכשיר חדש שנקא shr היא טוענת שהוא מוריד בשיטת חום והתוצאה כמו בלייזר 85% כמו כן ניתן להשתזף במהלך הטיפולים וניתן להוריד בכל חלקי הגוף. (אני מעוניינת להוריד בידיים, רגלים ופנים) השאלה היא האם המכשיר הוא אכן טוב כמו תוצאות הלייזר?(מאנשים שאני מכירה האינפא לא הביא לתוצאות טובות)הבנתי ממנה שזה ללא כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצטרפת לשאלה
דנה02/06/2008כמה נכון העיניין שאפשר להשתזף??אני עשיתי במכון שפשט את הרגל וחברה שקנתה אותם הציעה לי במחיר זול יחסית אולם שמעתי על המכשיר החדש המאפשר שיזוף וזה מושך אותח גם במחיר של הוספת אלפי שקלים.השאלה באמת כמה זה נכון?אפשר ממש ללכת לים עם בגד ים ולשבת בשמש?אני עושה את כל הגוף.בנוסף במכון ההוא חיכיתי למעלה מחודשיים בין כל טיפול.כמה זמן אצטרך לחכות בין טיפול לטיפול במכשיר הזה?אמרו לי חודש עד חודש וחצי,זה נכון
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לשמש בזמן טיפול= אפשרי
לימור04/06/2008בהחלט ניתן להחשף לשמש בזמן הטיפול ב-ARIA SHR והסיבה היא צורת העבודה שהיא חימום ישיר של הדרמיס עם ידית שנעה ללא הפסקה על חלקים מסומנים שאת בוחרת וטמפרטורת הידית היא הקפאה בין 2-6 מעלות מינוס. הטיפול חוויתי ואינו כואב כלל תחושתו כמו אולטראסאונד.
אי אפשר להשוות בין הלייזר והאיפרא לעבודה של הARIA מאחר שהתוצאה שונה ההרגשה שונה וניתן לעבוד על שיער בהיר.
אשמח להדגיםללא התחייבות מצידך .
יד חן קוסמטיק 03-9660422
www.yadchen.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
11/06/2008את יכולה לכתוב מנסיונך,אך את חייבת להפסיק עם הפרסום הזה !!!
במידה ולא תעשי זאת הפורום יאלץ למחוק את הערותייך. לא לכך הוא נועד !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין SHR ל- IPLאתי02/06/2008שלום רב, אני מתעניינת לגבי הסרת שיער ברגלים, מפשעות ובאיזור הסנטר ויש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה. 1 - מה ההבדל בין שיטת SHR לשיטת IPL? 2 - איזו שיטה עדיפה ומניבה תוצאות טובות יותר? 3 - מהם החסרונות והיתרונות של כל שיטה? 4 - טרם כל טיפול הבנתי שצריך לגלח את האיזור המטופל. שאלתי היא האם הגילוח לא יכול להגביר את צמיחת השיער, בעיקר באיזור הסנטר? אודה לתשובה מהירה. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהבדלים ביןIPL ל- ARIA
לימור04/06/2008ההבדל הוא למעשה מכונה חדישה יותר וזו הARIA SHR לבין הIPL הARIA היא פיתוח מתקדם ביותר של הסרת שיער שלמעשה נותן מענה לאותם אנשים שהגיעו למצבים של שיער בהיר יחסית לתחילת הטיפול ושיער פלומתי ( לא שיבה) המכשיר ARIA עובדת בשיטת החימום ולא ביצירת כוויות מבוקרות מה שמקצר משמעותית את מספר הטיפולים בין 6-10
את מוזמנת לניסיון חינם ולהתרשמות לימור 03-9660422 יד חן קוסמטיק
www.yadchen.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר לעור רגישHAGIT02/06/2008שלום רב,
יש לי עור מאד מאד בהיר.
שיער בעל כהות בינונית (כהה לאחר גילוח).
אני מאד מתלבטת לגבי הסרת שיער בלייזר.
יש לי עור שלא מצטלק יפה (לפחות באיזור הפנים והכתפיים. איזור הרגליים הוא פחות בעייתי).
1. האם במכונים השונים קיימת אפשרות לעשות ניסוי מבלי להתחייב מראש על טיפול מלא,
רק על מנת לבחון את תגובת העור לטיפול?
2. האם כדאי לי לנסות או שעם עור שידוע מראש שאינו מצטלק יפה עדיף לא לנסות אפילו?
3. האם במצבי עדיף לי לפנות לאינפרא ולא לליזר? האם יש שיטה מומלצת עבורי?
תודה,
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח להדגים לך ללא התחייבות
לימור04/06/2008חובה לעשות טסט בטרם תתחילי טיפול זה גם מוריד מהלחץ ואין פחד ממה שידוע מראש
אם תפני למכשיר נכון לא יצוצו לך כוויות וכמובן הצטלקות לא תיראי.
ממליצה לך לבוא להתנסות אצלנו מכון וותיק עתיר ניסיון וידע ומקצועיות ואשמח לתת לך את כל ההסברים וההבדלים .
קיום ישנו מכשיר חדש שאינו איפרא ואינו לייזר שדרך פעולתו שונה לגמרי ופשוטה!
050-7272249 לימור יד חן קוסמטיק www.yadchen.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי המלצה שתוכל לעזור לך
ליאת05/06/2008הי ימית,
אני התחלית טיפול במכשיר ביתי שנקרא silkn, התחלתי את הטיפול - רגליים, בית שחי ומפשעות לפני חודש וחצי, ועד עכשיו אני די מרוצה, יש עוד מס' טיפולים עד שאני יגיע לתוצאה שאני רוצה אבל כבר עכשיו יש לי קרחות ודילול משמעותי של השיער איפה שעשיתי טיפול,
זה לא כ"כ כואב ולא עושה כוויות,
אני ממליצה לך לבדוק את המכשיר הנ"ל כי לדעתי הוא הפתרון בשבילך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSILKN
שימרית07/06/2008איפה אפשר להשיג את המכשיר הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג Silkn
ליאת08/06/2008שלום שמרית, את יכולה לראות את כל הפרטים על המכשיר הנ"ל באתר שלהם:
www.silkn.co.il ואת יכולה להתקשר אליהם ל-1700506011
אני ממליצה,
שיהיה בהצלחה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליולי
11/06/2008שלום יולי
הכלל אומר שלמי שיש נטייה לקלואידים(נטייה להצטלקות ) לא מומלץ לעשות לייזר.
גם לאינפרא,יש סיכון לכוויות ואולי הצטלקות.
טסט לדעתי לא ינבא טיפול מלא ללא תופעות שליליות.
אבחון מסודר עדיץ על שאלה באינטרנט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנן דרכים חלופיות?
HAGIT15/06/2008האם יש דרך אחרת (חוץ מלייזר ואינפרא) שמומלצת למצטלקות שבינינו?
הכוונה להסרת שיער לאורך זמן (לא השיטות המקובלות של שעווה / גילוח וכדומה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)