מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער במכשיר SHRטל13/06/2008
שלום, ברצוני לקבל פרטים כלליים אודות המכשיר SHR, ובעיקר לדעת האם הוא פועל כמכשיר לייזר רגיל (כמו הלייטשיר או האלכסנדריט), מה הם יתרונותיו על פני מכשירי לייזר אחרים והאם ניתן להשתזף במהלך הטיפול במכשיר.
תודה רבה.
נ.ב.
אשמח לקבל תגובות מאנשים שטופלו במכשיר זה דרך חברת "שר קוסמטיקס".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
17/06/2008שלום טל
האם אתה מדבר על הסופרנו XL או על aria ? כי מכאן תגזר התשובה.
לגבי שיזוף החב' טוענת שעל שיזוף טרי אין לטפל אך חשיפה לשמש לא מוגנת מלפני שבוע,אינה בעייתית. אני הייתי נזהרת יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזורים בעייתים לגברגבר13/06/2008שלום לך. אני בן 30 שעיר תורשתי כמעט בכל הגוף. השיער כהה יחסית לעור ואני לא לוקח כדורים. אני מעוניין להוריד בעיקר באזורים צוואר, עורף, חזה, בטן, ישבן, וקצת כתפיים.
(באחד המכונים המוכרים אמרו לי שאני צריך 10 טיפולים וזה יוריד 95%).
האם יש איזורים בגוף הגבר שמסוכן מבחינה בריאותית להוריד שם? או שזה גורם לצמיחת יתר? לדוגמא באזור הצוואר, כתפיים. ישבן.. אשמח אם תפרטי את האזורים הבעייתים לגבר. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגבר
17/06/2008שלום לך
באופן כללי יש אזורים שמגיבים טוב יותר מאחרים,כלומר מהר יותר ו/או באופן יחסי מגיעים לדילול רב יותר וזאת עקב שילוב של גורמים לא מעטים.
סטטיסטית,חזה בטן צוואר וישבן מגיבים טוב יותר מכתפיים ועורף. להפחית 95% זה מעט יומרני לדעתי,בסופו של דבר אתה תישאר גבר השייך לתורשה המשפחתית שלך ,אשר אני מבינה ,שעירה מעל הממוצע...
אם אתה מאד שעיר בכתפיים וצבע השיער כהה, גם שם תהיה תוצאה יפה ושיפור, אך יתכן שמעט פחות .
הכלל אומר : ששערות בודדות הן לא התוויה ללייזר, כי הנסיון להפחיתן יכול לעורר רדומות.
כזה הוא הגב העליון,והכתפיים.(גם לגיל יש משמעות)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומתילימור12/06/2008שלום,
ברצוני לדעת אם יש שיטה להורדת שיער לצמיתות כאשר מדובר בשיער פלומתי.
בעבר ביררתי לגבי לייזר ואמרו לי שלא ניתן בשיטה זו.
תודה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללימור
17/06/2008שלום לימור
באופן כללי, שיער פלומתי אינו היעד כאשר מדברים על הפחתת שיער בלייזר או מכשירי אור הבזקי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בכל הגוף??שושי12/06/2008שלום רב
אני בת 31 אמא לשני ילדים קטנים רוצה לעבור הסרת שיער בכל הגוף שאלותי הם:
אני לוקחת שני כדורים באופן קבוע לכל החיים
כדור קובטרים יש לי בעיה של הורמון הפרולקטין החשב אני מאוזנת יפה ובמעקב קבוע האם זה בעיה להסיר שיער?
וכדור שני חומצה פולית כי אני הומוזיגוטית ויש לי פקטור 11 האם זה בעיה בהסרת שיער?
אני מאד חוששת לעבור לייזר באזור הבטן מחשש לפגיע בפריון שלי אני די שעירה בבטן
האם החששות שלי יש צדק?
ומה עלי לדרוש כדי לצמצם פגיע?
האם הסרת שיער מכל הגוף עוברים על כל הגוף גם באזורים שאין שיער כמעט?
אנא עזרתכם
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקרן
17/06/2008שלום קרן
ראשית, כתבי לי את שם התרופה המלא בלועזית,למען הדיוק.
שנית,כדאי לך להתייעץ גם עם הרופא המטפל העוקב אחרייך בנושא ההורמונלי,ולקבל את חוות דעתו.
שלישית, ככל הידוע עד כה ,אין עדות לתופעות לוואי שליליות ו/או פגיעה כל שהיא בפוריות, עקב הפחתת שיער בלייזר באזור הבטן או כל אזור אחר.
האם בעקבות בעיית הפרולקטין שלך הופיע שיעור יתר ? האם עברת טיפולי פוריות ?
כדי להפחית שיער ,יש לטפל רק באזורים עם צמיחה מלאה. אם אין שיער לא מטפלים שם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה תשובות לשאלותיך
שושי18/06/2008היי שוב
אני מטופלת בכדור בשם cabotrim 0.5 לטיפול בהיפרלקטינמיה לא היתה לי בעיה של שיעור יתר בעקבות לקיחת הכדור
אני לא עברתי טיפולי פוריות נכנסתי להריונות טבעי
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםממישהי11/06/2008אני בת 17 ורציתי לשאול איך מורידים שיערות מאיבר המין (שיהיה חלק לגמרי) כולל מפשעות והאיזור של התחת (פי הטבעת וכל זה)? אני גילחתי את איבר המין אבל השיערות צומחות לי מהר וגם אני הורדתי 3-4 פעמים מאיזור התחת. רציתי לשאול אם זה עלול ליצור שיעור יתר? אם מותר בכלל להסיר בגילוח שם? יש לי שיערות שחורות וארוכות וזה ממש מציק לי!!! יש דרך להוריד באיזורים אלה את השיערות בעצמי? (בלי ללכת לקוסמטיקאית)
תענו לי כי זה ממש חשוב לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי
11/06/2008שלום לך
לבדך,תוכלי אולי למרוט בחלק מהאזורים,אם גילוח לא מספק אותך.
קיימת שעווה לאזורים עדינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר - להורדת שיער מהסנטראפרת10/06/2008אני בת 38. טופלתי באינפרא להורדת שיער מהסנטר. לא עזרו. בין הטיפולים גולחתי. אח
"כ עשיתי 3-4 פעמים לייזר ולצערי חשבתי שנפתרתי מהבעיה אבל השיער צמח שוב עדיין שחור. ומטריד בינתיים אריאל שורש פשטו רגל ואני לא יודעת מה להמשיך שיעזור :אינפרא או לייזר לאיזור הסנטר.??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאפרת
11/06/2008שלום אפרת
כמה שיער יש לך שם?
האם יש בעייה הורמונלית או זאת שעירות משפחתית?
אם הן בודדות אולי עדיף אפילציה(מחט חשמלית)
אם יש הרבה שיער, עדיף לייזר ממוקד לשיערה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי לייזר
שולי11/06/2008אני אישית עשיתי הסרה בלייזר בפרופורציה לאזור הסנטר, ואני מרוצה מהתוצאה. אני מניחה שפשוט תלכי פיזית למקום בו את מחליטה לעשות את הטיפול, והם יתאימו לך את הטוב ביותר עבורך. כך זה בדרך כלל במכונים הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ג'נג'קטיה10/06/2008שלום.
ברצוני לשאל האם קיימת שיטה להסרת שיער בהיר (ג'ינגי') מאור בהיר.
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקטיה
11/06/2008שלום קטיה
לצערי,מנסיוני עד כה,לא ראיתי תוצאות משביעות רצון, עם מכשירי הלייזר/אור.
רק מריטה / גילוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווה מהחזהבן2310/06/2008אהלן, יש לי מעט מאוד שיער יחסית דק ובהיר על החזה. רציתי להסיר אותו בשעווה.
כדי לבדוק על עצמי את רמת הכאב והרגישות, מרטתי תחילה את השערות מהחזה עם פינצטה. זה עשה לי גירוי אדום והמון פצעים אדומים.
יש לי עור נורא רגיש בכללי, וגם בגילוח הוא מגורה בקלות, אבל אני לא חושב שמרטתי כמו שצריך.
רציתי לדעת אם שווה לי לנסות שעווה, או שזה יעשה לי תופעה דומה? ואם אני אעשה אצל קוסמטיקאית, האם זה יכול למנוע את הפצעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן 23
11/06/2008שלום לך
נביאה אני לא, אך הייתי מציאה לך לא לגעת בינתיים עם מה שתארת נכון הן מבחינת הכמות והן מבחינת התגובות העוריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים בהורדת שיער ב לייזרנועה10/06/2008בתחילת הטיפול השלישי בהורדת השיער לאחר השהייה שלי עם אמלה התחילו לי פצעים והיתה אדמומיות בבית השחי. המטפלת לא ביצעה את הורדת השיער ושמה לי משחה נגד כוויות. היא טענה כי אני אלרגית לאמלה. שבוע שלם סבלתי מאד כולל כאבים פנימיים בבית השחי. התלבטתי אם להפסיק את הטיפול בבית השחי, בעוד שבמפשעה הכל בסדר גם בעזרת אמלה.
האם יתכן שאני אלרגית לאמלה רק באזור מסוים?
עד היום יש לי תחושות שונות בין צד אחד לשני של בית השחי. הפסקתי להשתמש בדארודרנט ספריי.
האם נגרם לי נזק פנימי?
מטפלת אחרת שכנעה אותי להמשיך את סדרת הטיפולים ע"י קרח. האם זה מסוכן להמשיך בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנועה
11/06/2008שלום נועה
לא אוכל לדעת מה היה לך בבית השחי,אך בכלליות אומר כך,קשה לחשוב שאת אלרגית רק באזור אחד ולא באחר בגופך,לכן יתכן ושם היה משהו מקומי שלא בהכרח קשור לאמלה.
הכי כדאי להבדק ע"י רופא עור כדי לנסות להבין מה היה שם.
באיזה מכשיר את מטופלת?
קרור על ידי קרחון או מכשיר הזורק אויר קפוא על אזור הטיפול יכול בהחלט להואיל ולהחליף את הצורך באמלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה במכשיר עם עיקרון של פינצטותרמי08/06/2008אני גבר מאוד שעיר ברוב חלקי גופי בן40 עם רמת טסטוסטרון נורמלית.
האם שימוש במשך שנה שנתיים במכשיר אפילציה שפועל בשיטת הפינצטה
מביא להידלדלות השיער עם שערות דקות יותר?
אותה שאלה לגבי מריטה בשעבה וגילוח .
מודה לכם וחד שבועות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרמי
11/06/2008שלום רמי
איני מכירה את המכשיר עליו אתה שואל.
מריטה לאורך שנים נראה כי מדללת מעט את השיער באזור.(לא נבדק מחקרית - רק רושם שלי.)
לא צפוי שינוי באורך השיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרמאי08/06/2008אני רואה שאתם מפרסמים פה הסרת שיער בלייזר במרפאת פרופורציה, ורציתי לדעת מה היתרון של הסרת שיער בלייזר מול אינפרא אדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמאי
11/06/2008שלום מאי
ללייזר יש עוצמה ותוצאות בדוקות שנים רבות אחורה.
לאינפרא מעצם היותו טכנולוגיה אחרת,עדינה יותר יש תוצאות,אך לעיתים באופן איטי יותר או עד
רמה מסויימת.
לפעמים נדרש שילוב של מכשירים כדי להגיע לתוצאה המיירבית האפשרית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש תשובתה של אחת הרופאות! תודה רבליאת08/06/2008פרסמתי הודעה בתאריך 6.6.08
בקשר למכשיר אלכסנדרייט, אבקש את תשובתה של אחת מהרופאות העונות בפורום זה
תודה רבה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
11/06/2008שלום לך ,קבלת היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מביכהעדי07/06/2008שלום יש לי בעיה מביכה אני בת 22 ויש לי הרבה שיערות על הישבן. פעם הייתי מגלחת אבל זה צמח מאוד צפוף, ועכשיו אני מורידה בשעווה ומכיוון שאני מובכת ללכת למישהי שתעשה לי, אני נאבקת בזה בעצמי. רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות את זה בלייזר, או אינפרא או משהו דומה, כמה בערך זה יעלה, והאם באמת אפשר להוריד גם מבפנים ממש, ז"א כ-ל הישבן. ואין לי בעיה להוסיף באותה הזדמנות מפשעות. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעדי
11/06/2008שלום עדי
ניתן בהחלט וזה גם מגיב הייטב,בהנחה שהשיער בעל פיגמנט.
עלויות אנני יודעת,ובכלל כדאי לך לעבור אבחון מסודר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפשעות לגברג'וני07/06/2008שלום,
רציתי לדעת האם מותר לגבר להוריד שיערות בלייזר באיזור המפשעה כולל פין ואשכים.
מה המגבלות ומה הסכנות הטמונות בכך?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם אשה יכולה , גם גבר יכול .
אשה09/06/2008לגבר יש יותר כח סבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'וני
11/06/2008שלום ג'וני
ניתן להפחית שיער באזור המפשעות,אך לא לעלות על האשכים או הפין ממש,כי זה עלול לפגוע בפוריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהשימרית07/06/2008שלום
לפני כשנתיים עברתי טיפול אפילציה בבטן וכתוצאה מכך נותרו לי סימנים שלא חולפים,האם יש איזשהי דרך להיפטר מהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשימרית
11/06/2008שלום שימרית
התייעצי עם רופא עור,שיוכל לענות לך הכי טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?היועצים שלנו
נטורופתית מוסמכת Rna, מרצה בנושאי ריפוי טבעי, בעלת קליניקה המתמחה ברפואה טבעית, תזונה, צמחי מרפא, תוספי מזון, רפואה פונקציונלית, אוליגותרפיה, הומוטוקסיקולוגיה, רפואת גוף נפש, EFT ודמיון מודרך. ... קרא עודפסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)