מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא מכם בכל לשון הבקשה תענו לידוד,גרושבן5220/01/2012
האם קיבלתי ונטלתי למשך 4 חודשים תרופות נכונות/מתאימות/מיועדות למצבי הבריאותי? אתופן 600 מג,טרמדקס 100 מג,ארקוקסיה 90 מג,איבופרופן 200 מג, ויטמין בי12,ויטמין די. רופא משפחה אורטופדית ונוירולוגית רשמו לי ונטלתי למשך 4חודשים,טיפולי פיזיותרפיה הירופקטיקה כולל דיקורים יפניים וסיניים, עד כה ללא הקלה ושיפור במצב בריאותי. אני מתקרבת לגיל 50. בליטת דיסק צווארית והיצרות בגב תחתון,ללא בקעים. כאבי רגליים עזים,כאבי ברכיים היתכווצויות שרירים לאורך קרסוליים וכפות רגליים,תחושת צריבה שרפה דקירות עיקצוץ ונימולים מסביב לקרסוליים וכפות רגליים,במיוחד רגל שמאל. כאבים ותחושות אלו הם בכל שעות היממה ובכל מצב,עמידה הליכה ישיבה שכיבה. האם רופא משפחה אורטופדית ונוירולוגית לא מצאו לנכון איך לטפל בי? האם הבעיה שלי נפשית ולא בריאותית? מי ובאיזה אופן אמור/ה לטפל במצב בריאותי? טיפול ידיני ו/או תרופתי? לפעמים בלילות קשה לי להירדם לישון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא מכם בכל לשון הבקשה תענו לי - תגובה
מיה טל21/01/2012כל התרופות שהזכרת אכן טובות נגד כאבים, אך יש למצוא מה הבעיה, אנא חיזרי אל האורטופד ודירשי ממנו למצוא מה הבעיה, ואז אני מקווה שיהיה ניתן לתת לך את הטיפול המתאים.
יש תרופה בשם זלדיאר שמכילה גם טרמדקס במינונים נמוכים וגם אקמול ולשניהם פעולה סינרגיסטית כך שהתרופה עם פחות תופעות לוואי אבל אותה השפעה, אולי כדאי לבדוק זאת עם הרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מלכה04/02/2012מנסיוני, טופלתי בטרמדקס יחד עם אופטלגין זמן ממושך להרגעת כאבי שרירים עוויתיים בגב . לאחר שנטלתי כדורי ציפרלקס, הכאבים שנגרמו כנראה מפיברומיאלגיה , התמעטו משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?