מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לווליהי05/10/2013
שלום, האם שימוש קבוע במשחת פולידין באיזור פי הטבעת ובתוכו עלול להזיק?
הבעיה היא גרד ממושך וקשה ביותר, מסוג subacute spongiotic- chronic i lichenified dermatitis . משחות טבעיות אינן עוזרות, והרגילות מכילות קורטיזון,אודה מאד לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוו - תגובה
יוסי מצקל06/10/2013ליהי יקרה
האם ביקרת אצל רופא מומחה?
אני מאמין שצריך לעבוד על שני מסלולים האחד הגעה למצב סביר ואח"כ טיפול משמר.
כאשר המצב קשה יש להשתמש בכל הכלים כולל סטרואידים ובשלב השני יש למצוא פתרונות יותר עדינים ויש כאלו.
פולידין איננו המוצר המתאים ביותר ואני מציע להתיעץ עם רופא עור או רוקח מנוסה ישנם מוצרים דרמוקוסמטיים שיכולים להועיל.
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לווי
להי13/10/2013ד''ר מצקל שלום!
תודה רבה על תשובתך, לצערי הנושא הוא עדין ביותר, ולכן איני מרבה לבקר אצל רופאים. בעבר נתנו לי משחות סטרואידים, שהקלו לזמן קצר, אך לא פתרו הבעיה.
השימוש במשחת פולידין הקל עלי, אך לאחרונה שמעתי כי הוא חשוד כמסרטן. האם הדבר נכון? שנית, אודה מאד אם תוכל להמליץ לי על תכשירים עדינים, ללא תופעות לווי. תודה רבה מראש על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לווי - תגובה
יוסי מצקל14/10/2013להי שלום
אינך מרבה לבקר אצל רופאים, אך לטובתך מצאי רופא עור שאמין עלייך או שקבלת עליו המלצות טובות (שאלי את הרוקח שלך ואני מאמין שימצא לך אחד כזה) רופא טוב ידאג לכך שתקבלי בראשונה טיפול שיביא אותך למצב טוב ויציב ואח"כ לטיפול משמר. כל הטיפולים יכולים להכיל בשלב הראשון סטרואידים ואח"כ ישנם מוצרים שאינם מכילים סטרואידים אשר ישמרו את המצב. טיפול לא מקצועי עלול לגרום לזיהומים ולהחמרה של המצב. יתכן שיש לבדוק אם אין קשר להחמרה על רקע אלרגי. אני מעדיף שרופא מומחה יראה ויבדוק מאשר להמליץ על מוצרים כאשר אינני יודע את המצב הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?