קרית חיים זייד 54א חיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרית חיים זייד 54א חיפה
    יוסי
    29/03/2014

לפורום שלום
    אני בן 71 חסר חודשיים סובל מלחץ דם ומטופל לאחרונה ברמיפריל+ בבוקר ואחרי כן בהפרש של כ-8 שעות רמיפריל 2.5 מ"ג לאחרונה הרגשתי שלחץ הדם לא יורד מתחת ל-140 מ"מ כספית ופניתי למרפאה שלי הרופא שמטפל בי בדרך כלל לא היה בארץ והופניתי לרופאה אחרת באותה מרפאה שהחליטה לתת לי כדור אחד שאמור להספיק ל-24 שעות אני כמובן שמחתי כי זה יכול להוריד אותי מהדאגה לזכור לקחת כדור כל 8 שעות. היא רשמה לי את ואזודיפ קומבו 10 מ"ג לקחתי יום אחד היה בסדר לקחתי עוד יום גם כן עבר בשלום ביום השלישי השפעתו של הכדור פגה אחרי 16 שעות וזה היה ב-23:30 ואז לחץ הדם שלי התחיל לעלות בקצב נוראי עד 200/101/91מ"מ כספית זה היה מלווה ברעד נוראי שלא חוויתי מימיי מאחר שהייתי לחוץ הזעקתי אמבולנס ופונתי למיון שם אמר לי אחד הרופאים הבכירים שהוא ראה דברים כאלה ויש אנשים שואזודיפ קומבו לא מתאים להם וגורם למה שקרה לי.האם זהנכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרית חיים זייד 54א חיפה

הוספת תגובה

• קרית חיים זייד 54א חיפה - תגובה

יוסי מצקל
    03/04/2014

לוזודיפ קומבו תופעות לואי קשות אפשריות. תופעות לוואי המופיעות לעיתים קרובות
    כאב ראש, עייפות, סחרחורת, חולשה, דיכאון, שיעול, בחילה, שלשול, כאב בטן, שינויים
    בחוש הטעם, פריחה או אדמומיות ותחושת חום בעור, הסמקה/אדמומיות של הפנים, קצב
    לב מהיר, קצב לב לא סדיר, התקף לב או שבץ, כאב או לחץ בחזה, ירידה מוגזמת בלחץ דם
    גם כאשר נעמדים, אובדן הכרה לזמן קצר, הפרעות בראייה, נפיחות בקרסוליים. עליה ברמת
    אשלגן וקריאטינין בדם. (כל אלו ונוספות מתוארות על ידי היצרן בעלון לצרכן). עליה בלחץ הדם איננה אחת מהתופעות המתוארות. ברור בהחלט שהתרופה לא מתאימה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו