מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרית חיים זייד 54א חיפהיוסי29/03/2014
לפורום שלום
אני בן 71 חסר חודשיים סובל מלחץ דם ומטופל לאחרונה ברמיפריל+ בבוקר ואחרי כן בהפרש של כ-8 שעות רמיפריל 2.5 מ"ג לאחרונה הרגשתי שלחץ הדם לא יורד מתחת ל-140 מ"מ כספית ופניתי למרפאה שלי הרופא שמטפל בי בדרך כלל לא היה בארץ והופניתי לרופאה אחרת באותה מרפאה שהחליטה לתת לי כדור אחד שאמור להספיק ל-24 שעות אני כמובן שמחתי כי זה יכול להוריד אותי מהדאגה לזכור לקחת כדור כל 8 שעות. היא רשמה לי את ואזודיפ קומבו 10 מ"ג לקחתי יום אחד היה בסדר לקחתי עוד יום גם כן עבר בשלום ביום השלישי השפעתו של הכדור פגה אחרי 16 שעות וזה היה ב-23:30 ואז לחץ הדם שלי התחיל לעלות בקצב נוראי עד 200/101/91מ"מ כספית זה היה מלווה ברעד נוראי שלא חוויתי מימיי מאחר שהייתי לחוץ הזעקתי אמבולנס ופונתי למיון שם אמר לי אחד הרופאים הבכירים שהוא ראה דברים כאלה ויש אנשים שואזודיפ קומבו לא מתאים להם וגורם למה שקרה לי.האם זהנכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרית חיים זייד 54א חיפה - תגובה
יוסי מצקל03/04/2014לוזודיפ קומבו תופעות לואי קשות אפשריות. תופעות לוואי המופיעות לעיתים קרובות
כאב ראש, עייפות, סחרחורת, חולשה, דיכאון, שיעול, בחילה, שלשול, כאב בטן, שינויים
בחוש הטעם, פריחה או אדמומיות ותחושת חום בעור, הסמקה/אדמומיות של הפנים, קצב
לב מהיר, קצב לב לא סדיר, התקף לב או שבץ, כאב או לחץ בחזה, ירידה מוגזמת בלחץ דם
גם כאשר נעמדים, אובדן הכרה לזמן קצר, הפרעות בראייה, נפיחות בקרסוליים. עליה ברמת
אשלגן וקריאטינין בדם. (כל אלו ונוספות מתוארות על ידי היצרן בעלון לצרכן). עליה בלחץ הדם איננה אחת מהתופעות המתוארות. ברור בהחלט שהתרופה לא מתאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?