סינרל - לכמה זמן מספיק בקבוק אחד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינרל - לכמה זמן מספיק בקבוק אחד?
    איריס
    20/04/2015

רציתי לשאול לכמה זמן מספיק בקבוק אחד של סינראל? אני צריכה לשאוף 4 פעמים ביום. כל פעם שאיפה לכל נחיר.
    על הבקבוק כתוב 60
    האם זה אומר שלפי 4 שאיפות ביום זה אמור להספיק ל- 15 יום? אני משתמשת כבר 20 יום ועדיין יוצא ספריי. האם זה תקין? האם ההתזות שיוצאות הן בסדר? אני לחוצה קצת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינרל - לכמה זמן מספיק בקבוק אחד? - תגובה

יוסי מצקל
    20/04/2015

בעלון המוצר מופיע האפשרות שיש במיכל יותר משישים מנות והם מורים להשמיד את העודף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה להשמיד את העודף?

איריס
    20/04/2015

אני אמורה לשאוף עד השאיבה, שתהיה אולי בסוף השבוע הזה או תחילת שבוע הבא. אם יש עוד תרסיס בחומר האם אני יכולה להמשיך לשאוף אותו או לזרוק את הבקבוק בדחיפות ולקנות חדש? ממש דחוף לי לדעת. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה להשמיד את העודף? - תגובה

יוסי מצקל
    20/04/2015

איריס יקרה
    להערכתי אין צורך להשמיד אם את צריכה להמשיך טיפול. מטרת ההשמדה היא לא לצרוך תרופה ביתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובות המהירות והיחס

איריס
    20/04/2015

זה הרגיע אותי מאד לדעת שיכולה להיות אפשרות של יותר תרסיס בבקבוק. פחדתי שאני שואפת אבל לא את החומר ו/או לא את הכמות הנכונה. בכל מקרה, כשיגמר החומר אדע לפי כך שפשוט לא יצא יותר תרסיס, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו