הבדלים בין טרמדקס od100 ופלאשטאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין טרמדקס od100 ופלאשטאב
    צפי
    15/06/2016

שלום אני סובלת מכאבים כרוניים ברגליים בחצי השנה האחרונה, נפלתי אתמול וכתוצאה מכך לא יכולה ללכת, קיבלתי אתמול במיון טבליה למציצה של פלאשטאב, אשר להפתעתי הורידה את סף הכאב וסופסוף הצלחתי לישון לילה שלם. כרגע הבחנתי שהמרשם שקיבלתי הוא עבור טרמדקס od100 שזו טבליה רגילה, בדקתי באתר וראיתי שלא מדובר באותה תרופה אלא הן משתייכות לאותה משפחה, ושמומלץ להתחיל טיפול במינונים נמוכים יותר ורק לאחר מספר ימים לעבור למינון הגבוה של 100 מ״ג.
    בנוסף, ראיתי מספר תגובות של חולים שלקחו טרמדקס 100 כמו שמופיע לי במרשם וחוו תופעות לוואי קשות מאוד משום שהתחילו במינון הגבוה של 100 מ״ג ולא יכלו ללכת ואושפזו בבית חולים, לכן אני חוששת מכיוון שבמצבי אני סובלת כרונית מהרגליים ובקושי הולכת וחוששת שידרדר יותר את מצבי.
    שאלתי היא- האם לא לקחת את הטרמדקס 100 ולבקש מרופאת המשפחה שתנפיק לי מרשם עבור פלאשטאב?
    אינני חוששת מהשפעות פלאשטאב מכיוון שלא חוויתי תופעת לוואי והתרופה אכן השפיעה והקלה על הכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבדלים בין טרמדקס od100 ופלאשטאב - תגובה

אילן ללבניקוב
    15/06/2016

צפי שלום,

חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המינון המדויק עבורך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו