שימוש ממושך בנורמלקס - יותר משלוש שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש ממושך בנורמלקס - יותר משלוש שנים
    אלה
    08/01/2020

שלום, אשמח לדעת מה הסיכונים בשימוש ממושך בנורמלקס של יותר משלוש שנים? ניסיתי במהלך השנים להפסיק אך כל פעם היציאות קשות וכאבים (רקע של פיסורה לפני שהתחלתי להשתמש בנורמלקס) ולכן אני מעדיפה להמשיך להשתמש כי המצב מקל עליי מאוד. עם זאת, אם יש סיכונים בכך אני רוצה לדעת עליהם.... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נורמלקס

יוסי מצקל
    08/01/2020

אלה שלום
    אינני רואה בעיה בשימוש ממושך. יחד עם זה עלייך להודיע לרופא המטפל ולהיוועץ עימו מדי מספר חודשים. אם את חשה בתופעות לואי המצויות בעלון המצורף לתרופה עלייך לנהוג לפי ההוראות הרשומות לגבי אותה התופעה. אינך מציינת אם את לוקחת תרופות נוספות. אם כן יש להיוועץ ברופא המטפל או ברוקח המנפק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטלת רק גלולות, לא מרגישה בתופעות הלוואי

אלה
    08/01/2020

שלום רב ותודה על התשובה!! אין לי תופעת לוואי בינתיים, חוץ מהנורמלקס - נוטלת גלולות מינס, לעיתים לוקחת ברזל ספאטון בשל חוסרים בדם, האם הנורמלקס יכול להוריד מיעילות הגלולות/ הברזל או שהשילוב ביניהם הוא לא טוב?? תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

יוסי מצקל
    08/01/2020

נורמלקס לא עלול להפחית מהיעילות אם את לא לוקחת כמות מוגזמת שגורמת לשילשולים. אבל כמו שאמרתי יש להוועץ תקופתית ברופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו