מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתמהמה עם נטילת התכשיר כי שאלתי את הרופא משפחה שלי על מיקו טאמי ואמר שאינו מכיר האומנם ?אייל29/08/2021
שלום רב !!!
לבנתיים שאני נוטל את המגנזיום הנוזלי שרשם לי הגסטרו
כיצד אקח אותו מבלי שאפגע במהלך היום
אתמול לקחתי כף של החומר והיום בבוקר היתה לי יציאה טובה ומלאה באופן חזק מאוד
השאלה היא איזה מינון אטול את התכשיר ..כלומר באיזה כמות אטול מבלי שאפגע לי למהלך היום ..???
אציין שבעזהית אצור קשר עם הגסטרו ואשאל אותו על המיקו טאמי ואשמח לדווח .
בעצם ... מה ההבדל בין התכשירים ..
תודה על תגובתך .
תודה ושבוע טוב
אגב יש קבוצת תמיכה של הסובלים ממעי רגיז ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרו ולקיחת מיקו טאמי תוסף תזונה
יוסי מצקל29/08/2021אייל שלום
אתה מטופל על ידי מומחה גסטרו שרשם לך תרופות - יש לקחת את התרופות לפי הוראותיו, אינני מעוניין לתת הוראות סותרות.
לגבי מיקו טאמי, מדובר בתוסף תזונה מאוד יעיל, הוא משלב פטריות מרפא וחיידקים פרוביוטיים, קיבלתי עליו תגובות נהדרות, אם הרופא מעוניין להכיר את המוצר, אשמח להעביר לו מידע כשיפנה אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר בשם נורית או קרבופלור
אייל29/08/2021שלום דר !!
הבוקר דיברתי עם החברה שמספקת את המיקו ויטמין ואמרה לי שזה לא מתאים עם התרופות אותן אני נוטל .
והציעה ליעל תכשיר בשם נורית או קרבופלור ..
חוות דעתך בבקשה ולמה זה מיועד בדיוק .
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתייעץ עם גטסרו ורופא כללי לגבי תסמונת מעי רגיז
יוסי מצקל29/08/2021אייל שלום
בדקתי. הציעו לך נוריט או קרבופלור מכיוון שטענת שיש לך גזים. איתי דיברת על תסמונת מעי רגיז. זה לא אותו הדבר. מכיוון שאתה מטופל על ידי גסטרו ורופא כללי, אבקש ממך להתייעץ רק איתם. הם יודעים מה יש לך ומה לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי הבהרת העניין תודה רבה
אייל29/08/2021שלום דר !!
מהבדיקה אצל הרופא גסטרו אצלו הייתי והדעה של רופא המשפחה שלי שייש לי מעי רגיז ועל כך שאלתי אותך והמלצת על מיקו טאמי .
כעת יש לי גם גזים והרבה וברצוני לשאול האם זה בעיקבות התרחיף מגנקוס אות התחלתי או שאוליי שיניתי תזונה לאוכל ללא גלוטן . ממה יכול להיות לי גזים ???
אודה על התיחסותך לכך תודה רבה לך וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?