מתמהמה עם נטילת התכשיר כי שאלתי את הרופא משפחה שלי על מיקו טאמי ואמר שאינו מכיר האומנם ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתמהמה עם נטילת התכשיר כי שאלתי את הרופא משפחה שלי על מיקו טאמי ואמר שאינו מכיר האומנם ?
    אייל
    29/08/2021

שלום רב !!!
    לבנתיים שאני נוטל את המגנזיום הנוזלי שרשם לי הגסטרו
    כיצד אקח אותו מבלי שאפגע במהלך היום
    אתמול לקחתי כף של החומר והיום בבוקר היתה לי יציאה טובה ומלאה באופן חזק מאוד
    השאלה היא איזה מינון אטול את התכשיר ..כלומר באיזה כמות אטול מבלי שאפגע לי למהלך היום ..???
    אציין שבעזהית אצור קשר עם הגסטרו ואשאל אותו על המיקו טאמי ואשמח לדווח .
    בעצם ... מה ההבדל בין התכשירים ..
    תודה על תגובתך .
    תודה ושבוע טוב
    אגב יש קבוצת תמיכה של הסובלים ממעי רגיז ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גסטרו ולקיחת מיקו טאמי תוסף תזונה

יוסי מצקל
    29/08/2021

אייל שלום
    אתה מטופל על ידי מומחה גסטרו שרשם לך תרופות - יש לקחת את התרופות לפי הוראותיו, אינני מעוניין לתת הוראות סותרות.
    לגבי מיקו טאמי, מדובר בתוסף תזונה מאוד יעיל, הוא משלב פטריות מרפא וחיידקים פרוביוטיים, קיבלתי עליו תגובות נהדרות, אם הרופא מעוניין להכיר את המוצר, אשמח להעביר לו מידע כשיפנה אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשיר בשם נורית או קרבופלור

אייל
    29/08/2021

שלום דר !!
    הבוקר דיברתי עם החברה שמספקת את המיקו ויטמין ואמרה לי שזה לא מתאים עם התרופות אותן אני נוטל .
    והציעה ליעל תכשיר בשם נורית או קרבופלור ..
    חוות דעתך בבקשה ולמה זה מיועד בדיוק .
    תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתייעץ עם גטסרו ורופא כללי לגבי תסמונת מעי רגיז

יוסי מצקל
    29/08/2021

אייל שלום
    בדקתי. הציעו לך נוריט או קרבופלור מכיוון שטענת שיש לך גזים. איתי דיברת על תסמונת מעי רגיז. זה לא אותו הדבר. מכיוון שאתה מטופל על ידי גסטרו ורופא כללי, אבקש ממך להתייעץ רק איתם. הם יודעים מה יש לך ומה לתת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי הבהרת העניין תודה רבה

אייל
    29/08/2021

שלום דר !!
    מהבדיקה אצל הרופא גסטרו אצלו הייתי והדעה של רופא המשפחה שלי שייש לי מעי רגיז ועל כך שאלתי אותך והמלצת על מיקו טאמי .
    כעת יש לי גם גזים והרבה וברצוני לשאול האם זה בעיקבות התרחיף מגנקוס אות התחלתי או שאוליי שיניתי תזונה לאוכל ללא גלוטן . ממה יכול להיות לי גזים ???
    אודה על התיחסותך לכך תודה רבה לך וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו