ויטמין קומפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין קומפלקס
    שני
    30/07/2008

אני שנה אחרי לידה והבדיקות בסדר אבל יש לי נשירה ועייפות תמידית,האם ויטמינים יכולים להיות תשובה לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין קומפלקס

הוספת תגובה

• ויטמינים לאחר לידה

אילן ללבניקוב
    31/07/2008

שרון שלום ותודה על שאלתך,

ככל הנראה יש לך מחסור בויטמינים ומינרלים חשובים כגון:אבץ וויטמיני B כך שניתן להשלים את החוסרים על ידי תוסף תזונה טבעי המכיל ויטמינים ומינרלים כגון מולטי ויטמין. אני ממליץ על חברות טבעיות ו/או אורגניות כגון חב' NSP, אלטמן, נוטרילייף וכדומה.

בהצלחה ושבת נהדרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

שני
    01/08/2008

האם "קוואנטיום" של לייף שנאמר לי שהוא טביע יענה על צרכים אילו? האם זה עוזר לעייפות ותחושות דכדוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטי ויטמין

אילן ללבניקוב
    03/08/2008

אם המוצר אכו טבעי כפי שנאמר לך אז הוא יעזור לך בחיזוק כללי של הגוף וגם יחזיר לך את הויטמינים והמינרלים שגופך זקוק להם לשיפור האנרגיה הפיזית והנפשית, כעת נותר רק לנסות ואם אין שיפור ניתן לקחת מוצר טבעי אחר כגון צמחי מרפא המכילים את אותם המרכיבים בצורה טבעית וגם משפרים את מצב הרוח למשל צמח המאקה או הג'ינסנג,

שבוע טוב ובריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו