מינון פלאקווניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון פלאקווניל
    חסוי
    14/11/2008

יש לי דלקת פרקים. קראתי שאין טעם בנטילת פלאקווניל יום כן ויום לא.....שזהו תת מינון ושלמעשה אין לזה השפעה ושעדיף להפסיק לגמרי. האם זה נכון? או שבכל מקרה גם מינון נמוך פועל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון פלאקווניל

הוספת תגובה

• Plaquenil

ניצן פרימור
    19/11/2008

לחסוי
    פלקווניל נותר זמן רב במחזור הדם ומצטבר באים כך שהשפעתו ארוכת טווח. האינפורמציה שאותה קראת אינה נכונה.
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר הבהרה?

חסוי
    19/11/2008

כלומר האם אפשר לקחת יום כן ויום לא? וגם - ביעוץ הטרטולוגי ענה פרופסור אשר אורנוי שניתן להניק , במידה ועושים הפסקה של 3 שעות בין נטילת הכדור לבין ההנקה. עכשיו אני מבולבלת: אם ממילא זה בדם.....מה התועלת במה שנאמר לי על 3 השעות? ואולי בכלל אסור להניק עם הכדור? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלקווניל

אילן ללבניקוב
    02/12/2008

שלום רב,
    בכל הקשור בהריון ובהנקה אני תמיד מעדיף שהרופא המטפל יישא באחריות הרפואית כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו