כמה זמן צריך לחכות בין נטילת וולטרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן צריך לחכות בין נטילת וולטרן
    עדי
    29/04/2009

בנרות? לבין כדורי אטופן? אני אחרי ניתוח לב ואמרו לי שכדורי אטופן יעזרו לי לכאבים
    לפני כיומיים לקחתי וולטרן בנרות? כמה ימים עליי להמתין שלא תהייה התנגשות בין התרופות? והאם מותר לקחת אטופן עם נורמיטן אספירין וליפיטור? אלו התרופות שאני לוקחת וכל יומיים גם לקסדין
    מה לגבי אלכוהול? מותר כשנוטלים אספירין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה זמן צריך לחכות

אריאלה
    30/04/2009

לא מומלץ לקחת וולטרן ואתופן באותו יום אך מעבר לכך אין צורך להמתין. אפשר לקחת אתופן עם ליפיטור. אם נורמיטן מיועד לטיפול ביתר לחץ דם אתופן עלול להקשות על איזון לחץ הדם. שילוב של אתופן ואספירין עלול להגביר את הסיכון לדימום במיוחד במערכת העיכול ובמקרה כזה רצוי להוסיף תרופה מגינה כמו לוסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיזו אריאלה שענתה לי? ומה לגבי

עדי
    30/04/2009

אלכוהול ואספירין? מתי לקחת לוסק על הבוקר? למרות שאני לוקחת את האטופן והאספירין בצהריים עדיין זה בסדר? צריך מרווח של זמן בין האספירי והאטופן? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול אספירין אתופן ולוסק

אפרת
    02/05/2009

אלכוהול מגביר את הסיכון לדימום מדרכי עיכול עליונות כאשר לוקחים אספירין זה נכון גם לגבי אלכוהול ואתופן. לוסק לוקחים בבוקר 30 דקות לפני ארוחת הבוקר. אפשר לקחת אתופן ואספירין ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו