מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש רב באופטלגיןאני15/03/2010
הי.
סובל שנתיים מכאב גב חזק. לוקח באופן קבוע כ-3-4 כדורי אופטלגין ביום.
1.האם זה שימוש סביר או שעשוי, בטווח ארוך, להזיק?
2. לעיתים שהכאב חזק אני משלב אטופן/אביטרן/ארקוקסיה - 1-2 כדורים ביום. האם אין בעיה
לקחת יחד עם אופטלגין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב15/03/2010אליהו שלום רב,
ראשית כל, האם ניסית לשלב בטיפול את הרפואה הטבעית כגון:שיאצו, דיקור סיני או נטורופטיה? אני יודע מנסיון עם הרבה מטופלים שסבלו מכאבי גב חזקים ואף מפריצת דיסק שהאקופונקטורה ממש מצילה חיים ושיפרה את איכות חייהם בצורה מרשימה ומהירה.
האופטלגין משמשת לשיכוך כאבים ולהורדת חום. בארה"ב ובאנגליה ממליצים שלא להשתמש בתרופה זו אלא במצבים מיוחדים, וזאת עקב הסיכון של דיכוי מוח העצם המלווה את השימוש בתרופה זו.
אני לא ממליץ להשתמש בתרופה במשך יותר משבוע ללא ידיעת הרופא.
בהצלחה ורפואה שלמה,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
אני17/03/2010שלום רב,
לא ציינתי - אני סובל מבקע דיסק L5 S1. בשנתיים האחרונות כאב החריף. בשנה הראשונה ניסיתי דיקור, כירופרקטיקה, זריקות אפידורל שלא כ"כ עזרו.
בשנה האחרונה חי פחות או יותר על משככי כאבים, אותם אני מחליף כל חודש - אביטרן, וולטרן, ארקוקסיה, נקסין, קספו, אטופן.
כיון שכדורים אלו מזיקים לקיבה אני "מתגבר" עם אופטלגין.(בעיקר לפני השינה ע"מ להירדם).
רופא המשפחה אמר לי שאין שום בעיה לצרוך אופטלגין על בסיס יומי.לאחרונה שמעתי בחצי אוזן שאופטלגין לא כ"כ מומלץ ואני מבין שאתה מסכים עם זה.
שאלותי:
1. האם אקמול, דקסמול, או כדור אחר, פחות מזיק מאופטלגין ?
2. האם צמחי מרפא עשויים לעזור?
3. המלצה על כירופרקט ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
גיורא15/03/2010אליהו שלום. אני סבלתי מפריצה של שני דיסקים בגב, כאבים שקשה בכלל לתאר במילים, הייתי מאושפז חודש ימים בבית חולים והרופאים אמרו לי שאין מה לעשות חוץ מניתוח דחוף. כבר עמדתי לקבוע תאריך לניתוח ואז שמעתי על כירופרקט אחד שעושה נפלאות, נתתי לזה צ'אנס ואחרי 3 מפגשים החיים שלי השתנו. אין כאבים ולא עושה ניתוח, כבר עברו 4 שנים וטפו טפו הכל טוב. תמיד כדאי לנסות רפואה אלטרנטיבית, לא הייתי הולך לכל כרופרקט כי מי שלא מקצועי יכול לעשות לך נזק ובמקומך הייתי מנסה דיקור סיני כי אני יודע בוודאות שזה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
אני17/03/2010תודה על תגובתך.
גם אני סובל מפריצת דיסק L5S1. ניסיתי הרבה טיפולים שמרניים ואת כל סוגי הכדורים נוגדי דלקת.
כירופרקט, מטעם הקופה, לא עזר ולעיתים אף הזיק.
יש לך המלצה על כירופרקט טוב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
גיורא18/03/2010תראה לכירופרקט שדיברתי עליו קוראים יוסי דבוש, אני יודע שיש לו קליניקה בזיכרון יעקב (כשאני הייתי אצלו הוא עבד בחצור הגלילית בצפון הארץ). נסה להתקשר 144 ותבקש את הטלפון שלו. בהצלחה, ואני באמת ממליץ גם על דיקור סיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?