תרופות ולקויי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות ולקויי כבד
    כלנית
    30/11/2010

שלום רב

תחילה אציין שיש לי דיכאון, OCD וחרדות

עד לפני חצי שנה לקחתי לקחתי ויפאקס והפסקתי בגלל בעיות תפקויות בכבד ובגלל שעברתי ניקוי כבד

עכשיו אני רוצה להתחיל שוב תיפול, אך הבנתי שויפאקס אכן מתפרק בכבד ולא כדאי לי להמשיך לקחת אותו

רציתי לדעת, איזה תרופות אני יכולה לקחת מבלי להזיק לכבד?

לצורך העניין, ברור שאעשה זאת דרך הפסיכיאטרית שלי, אבל עד שהתור שלי יגיע, רציתי קצת לקרוא על סוגי הכדורים שיש באפשרותי לקחת.

אציין שויפאקס היה כדור מצויין בשבילי..

אשמח לדעת

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות ולקויי כבד

הוספת תגובה

• תרופות ולקויי כבד - תגובה

אילן ללבניקוב
    01/12/2010

מור שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך במצבי הדיכאון והחרדה בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה שבמהלכו עוברים איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן להתאים לך תזונה לחיזוק המחזור הנפשי וצמחי מרפא ייחודיים אשר מחזקים מאוד הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית ומשפרים את מצב הרוח והחיוניות בגוף.

כמעט כל התרופות עוברות פירוק בכבד כך שיש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול הקונבנציונאלי אך אני ממליץ לך לשלב טיפול טבעי אשר משפר הן את פעילות התרופות והן את מצבך הבריאותי בצורה בטוחה לשימוש וללא כל תופעות לוואי מיותרות,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב וחג שמח,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח להתיחסות בשנית

כלנית
    01/12/2010

תחילה אציין שאני מטופלת אצל נטורופת כבר כחצי שנה.
    אני נוטלת תרופות טבעיות לניקוי וטיהור הכבד וכמובן שניסיתי טיפול סיוע למצבי הנפשי, ניסיתי מס' דרכים טבעיות, וחוץ ממעט העלאת מצב הרוח, זה לא הועיל יותר מדי.

הייתי מאוד רוצה לחזור לטיפול בויפאקס, כי זה כדור שעשה בי פלאים.

קראתי קצת ברשת, ולמיטב הבנתי, טיפול תרופתי בויפאקס מעלה את אנזימי הכבד, אך לא ברמה שאמורה לפגוע בו, ורק כאשר הערכים כפולים בשלוש מהערך הנורמלי, יש לשים לב.
    הבעיות בכבד אצלי אף פעם לא הגיעו לערך משולש מהנורמלה, מדובר בכפול חצי, ובתקופה גרועה (לפני כשנה) בערך כפול (אותה תקופה שאכלתי לא בריא ושתיתי הרבה אלכוהול).

מאז שעברתי ניקוי כבד ושיניתי את הרגלי התזונה שלי, הערכי כבד דבקים לאט לאט לנורמה.

האם זה אינו זמן לחזור לטיפול תרופתי?
    האם לחזור לטיפול ולעבור בדיקות כל תקופה זה בסדר?

לצערי אני מטופלת במרכז בריאותי ציבורי, נקבע לי תור לתאריך 2.1 (כן כן)
    דיברתי עם הפסיכולוגית בטלפון והיא אמרה שהיא יכולה לרשום לי מרשם ומס' ימים לפני שאני מגיעה אליה, לערוך בדיקות תפקודי כבד ולבוא אליה עם התוצאות.

האם זה נשמע לך בסדר?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח להתיחסות בשנית - תגובה

אילן ללבניקוב
    02/12/2010

מור שלום רב,

כפי שציינתי ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית באיזון המחזור הנפשי ובשיפור מצב הרוח על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא ייעודיים אשר מחזירים לך את המוראל והחיוניות לגוף.

ככל הנראה הטיפול שקיבלת לא היה נכון עבורך ולכן התוצאות איחרו להגיע. על ידי איבחון משויק של מצבך הפיזי והנפשי ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא שיעזרו לך באיזון גוף-נפש בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי.
    לגבי טיפול תרופתי יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד אך תמיד ניתן לשלב בטיפול גם את הרפואה הטבעית אשר מחזקת את הריפוי ומשפרת את המצב הנפשי במהירות וביעילות,

אשמח לעמוד לרשותך,

חג שמח ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו