ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    שרון
    22/03/2011

נוטלת ציפרלקס כחודשיים והחלה אצלי נשירת שיער. ידוע לי שציפרלקס עלול לגרום לנשירת שיער, האם יש איזושהי דרך למנוע נשירה זו? אציין שכל בדיקות הדם שלי שקשורות לשיער יצאו תקינות (ברזל, ויטמינים וכ"ו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

שרון שלום רב,

ככל הנראה נשירת השיער אכן נובעת כתוצאה מהתרופה שאת נוטלת אך ייתכן וישנן סיבות נוספות לכך ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה בכדי לתקן את תופעות הלוואי שלה. על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ניתן לדעת מה הסיבה האמיתית לנשירת השיער( חוסר ויטמינים, מינרלים, תרופות, זרימת דם לקויה לקרקפת וכדומה).
    על ידי איבחון מדויק ניתן להתאים לך תזונה אישית לפי המבנה הגנטי שלך כמו גם פורמולות צמחי מרפא יעודיות אשר מחזקות את שורשי השיער ומונעות נשירה ללא כל תופעות לוואי. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ישנה פורמולה מיוחדת של סרום לשיער על בסיס שמן ארגן ושמנים נוספים אשר מחזקים מאוד את שורשי השיער ואף מצמיחים שיער בצורה טבעית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו