מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לתאי גזע ו TBIאסף פלד15/07/2011
כבר שאלתי בפורום זה שאלה דומה קצת (זאת שונה בתכלית מקודמתה) ,
הנני בן 36 כיום, בגיל 3 הייתה לי תאונת דרכים ממנה נשאר לי חולשה קלה ביד ימין וטיפה ברגל ימין ,כמו כן חוסר שיווי משקל שעם השנים השתפר וקול מעט איטי (נגיד 1 זה רגיל ו 5 זה איטי אז שלי 1.2) . בעיקרון עקב הפגיעה נוצר שטף דם תוך גולגולתי וכן שברים רבים בגולגולת ולא היה שום סיכוי שאני אשרוד או שאני אחזור לדבר.
אבל בניגוד לציפיות הרופאים הפסימיות שיקמתי את עצמי יפה מאוד .
לפני כשנתיים טופלתי בתא לחץ ,אך מנהל התא לחץ הסביר לי שעקב זה שעברו 30 שנה אז נוצרה צלקת בצד שמאל של המוח
עכשיו שאלתי מופנת לד"ר מיקי שחם וד"ר אריה גלינגר
שאלה ראשונה מופנת לד"ר גלינגר , פניתי אלייך בעבר נדמה לי לפני חודשיים ואמרת לי שאני אפנה ל אוניברסיטת דיוק שהחוקרת הראשית היא ד"ר צוקרברג ,כתבתי אלייה ושום כלום ,אז כתבתי לעוד אחד שם שמתעסק בנושא וגם כלום .
אז התחלתי לחקור בית חולים בגרמניה שמתעסק בתאי גזע ופניתי לבית חולים בדרייזדן
וגם שם לא ענו לי
אז אולי אתה תוכל לפנות לד"ר צוקרברג באותה שאלה ?
שאלה שנייה מופנת לד"ר מיקי שחם , חיפשתי באתר גוגל על חדשות בנושא תאי גזע ומצאתי שכתבת שם שבחודש מאי או יוני 2011 טופלה קבוצה של ילדים אחרי פגיעות ראש טראומטיות בטיפול קליני באוניברסיטת טקסס ודיווחו על שיפורים .
שאלתי היא מתי זה אמור להתבצע על אנשים בוגרים בגילי שהתאונה אצלם זה כ"מאורע ארכיאולוגי" ??
על תשובותיכם אודה
בתודה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לתאי גזע ו TBI - תגובה
ד''ר אריה (יוקי) גניגר15/07/2011לאסף שלום,
אני זוכר שאלתך ולמיטב זכרוני המלצתי כי רופאיך יפנו בשאלה לרופאים במקצוע. ד"ר קורצברג.עוסקת בהשתלות ילדים וטפלה במסגרת ניסויים קליניים במספר רב של חולים (להערכתי יותר מ- 200) בפגיעות שונות. ברוב גדול של המקרים אם לא כולם, היו אלה השתלות עצמיות ובכל מקרה הדרך עדיין ארוכה. אני מאמין שבמידה ורופא המטפל בך יפנה לד"ר קורצברג או למרכז אחר הוא יזכה לתשובה.
בברכה,
ד"ר גניגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר
אסף פלד15/07/2011אין לי כלל רופא מטפל ,מאז שיצאתי מבית לווינשטיין - ז"א הייתי במעקב לאחר גיל 6 זה כן,וביקורת מדיי שנה ,אבל מאז גיל 12 שראו שזה סטטי אז לא היה לי רופא מטפל .
מאז שאני גם זוכר אחרי התאונה טופלתי כמנגד לתרופות המודרניות גם בהומאופטיה .
אבל זה עשה את שלו ולא במידה לה פיללתי .
בכל מקרה , לא , אין לי רופא מטפל
אולי ישנה אפשרות לבקש מהרופא בתא לחץ לדבר איתה כי הוא מכיר את ההיסטוריה שלי , אולי זאת האפשרות היחידה ,
או שרופא המשפחה שלי יכול
אני אשמח אם יש לך הצעה יותר טובה ?
על תשובתך אודה
בתודה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר - תגובה
ד''ר אריה (יוקי) גניגר16/07/2011לאסף שלום,
תוכל לבקש מהרופא בתא לחץ להעביר סיכום באנגלית לד"ר קורצברג ולבקש חוות דעת. יחד עם זאת אין לפתח ציפיות משתי סיבות, הראשונה שד"ר קורצברג עובדת עם ילדים והשניה שאין כל וודאות שיש מישהו העובד בתחום זה כרגע.
בברכה,
ד"ר גניגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)