מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאי גזע כטיפול לצניחת רחםליהית11/06/2012
שלום, נשים רבות סובלות מתופעת צניחת רחם שמקשה מאוד ביומיום.
קראתי שתאי גזע מסוגלים לגרום לשריר לצמוח מחדש, כדגומת שרירי האגן שנפגעים וגורמים לצניחת רחם.
האם ידוע לך טיפול לנושא של צניחת רחם וצניחת אגם באמצעות תא גזע?
האם חוקר כלשהו כבר התחיל לחקור את העניין?
(טיפול פיזיותרפיה אינו מועיל לגמרי.)
אשמח ואודה לך אם תפנה אותי למקורות.
תודה, ליהית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאי גזע כטיפול לצניחת רחם - תגובה
ד''ר אריה (יוקי) גניגר12/06/2012שלום לליהית,
לא ידוע לי על כל טיפול או ניסוי שמבוצע כיום בנושא של צניחת אגן. ואני ממליץ להתייעץ בנושא זה עם רופא אורולוג.
טיפולים בתאי גזע כיום מתרכזים בעיקר במחלות סרטניות, אוטו אימוניות וגנטיות. במקביל נערכים ניסויים קליניים לא מעטים במחלות נוספות כגון אוטם שריר הלב, סוכרת נעורים וניוון שרירים. ניסויים אלה, לכשיסתיימו יאפשרו טיפולים נוספים. השימוש בתאי גזע לצורך בנייה של איברים כגון צמיחת שריר וכו׳, עדיין נמצא בשלבים מוקדמים מדי ואין כל תחזית נראית לעין באשר לפעילות מסודרת בכגון אלה.
אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה, ד״ר גניגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)