אין תגובה לתחקיר כלבוטק אודותיכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תגובה לתחקיר כלבוטק אודותיכם?
    Origamish
    02/01/2013

אני מניח שמעבר לפרומו, בידיכם מידע נוסף, אתם הרי יודעים כיצד אתם מתנהלים :-)

מתוך הכתבה:
    אף נערכה לפני שנכנסו התקנות לתוקף השנה, כך שאין להתלות בתקנות החדשות כתירוץ.

נאמר כי נמצאו ליקויים רבים באתר השימור בראשל"צ וכי נאסר על החברה להמשיך לצרף לקוחות.

תגובתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין תגובה לתחקיר כלבוטק אודותיכם? - תגובה

ד''ר אריה (יוקי) גניגר
    02/01/2013

שלום Origamish,
    ראשית אני מבקש לתקן טעות קטנה אך חשובה. שמי ד"ר אריה (יוקי) גניגר ואני מייסד שותף ומנהל מדעי בחברת "טבורית" בנק הדם הטבורי של המרכז הרפואי "שיבא" בתל השומר. מזה כשנתיים, אני מנהל פורום ואני רואה את תפקידי בו לתת מענה לשאלות מקצועיות בתחום הדם הטבורי, איסוף, שימור, תאי גזע ונושאים רלבנטים לאלה. איני נוהג להכנס לטיעונים ודרך התנהלות של חברה זו או אחרת או לשאלות שאינן בתחום המקצועי. בברכה, ד"ר גניגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת, זו תגובה רצינית?!

Origamish
    02/01/2013

היום התפרסמה כתבה נוספת אודות הנושא, כולל פירוט גם בתחום הפיננסי,
    האינטרנט והמציאות רוחשות ללא הרף בנושא,
    אלפי לקוחותיכם לא זכאים לתגובה אמיתית ומלאה, במקום התחמקויות סדרתיות?

פשוט ביזיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת, זו תגובה רצינית?! - תגובה

ד''ר אריה (יוקי) גניגר
    02/01/2013

יכול להיות שלא הבנת את תשובתי. אין לי כל קשר לחברת ביוקורד, לא בצד התפעולי ולא בצד הפיננסי. איני מכיר את דרך פעילותה ואין לי כל כוונה להתבטא בעד או נגד בנושא זה. בברכה, ד"ר גניגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי זו חברת ביוקורד

ליאור
    03/09/2015

רשום בכתבה שזו חברת טבורית. אז לא הבנתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי זו חברת ביוקורד - תגובה

ד''ר אריה (יוקי) גניגר
    09/09/2015

שירה,
    עבר זמן רב מאז ששאלת לגבי חברת ביוקורד. עכשיו, אחרי חודשים ארוכים את מציינת שבכתבה דובר על טבורית. איני יודע על איזו כתבה אנו מדברים.
    בברכה, ד"ר אריה (יוקי) גניגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו