מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםסיון11/04/2013
המחיר של שימור דם הוא די יקר, אני מבינה את החשיבות, אבל לא תמיד יש את האופציה הכלכלית לצערי.
האם ידוע לך על הסכם עתידי שיהיה בין טבורית לכללית, כמו שלמאוחדת שיא יש עם טבורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר אריה (יוקי) גניגר14/04/2013שלום סיון,
היו דיונים עם קופת חולים כללית אך לצערי לא נראה הסכם כזה בעתיד הקרוב. ניתן לפרוס את התשלומים באופן יותר נוח. חשוב גם לציין כי קיימת אופציה של תרומה לבנק הציבורי (במגבלות כגון שרק חלק מהמנות נשמר) אך יש לבדוק, האם ובאלה תנאים, ניתן לאסוף לבנק הציבורי בבית החולים שבו את מתעתדת ללדת. אשמח לתת הבהרות נוספות.
בברכה, ד"ר גניגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומה
סיון14/04/2013אבל אם אני תורמת אז המנה לא נשמרת רק לי, או יש דרך כלשהי שגם משהו ישמר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומה - תגובה
ד''ר אריה (יוקי) גניגר15/04/2013שלום סיון,
לא אין בשלב זה כל דרך לפצל את המנה הנתרמת כציבורית לקצת ציבורית וקצת פרטית. מנה שנתרמת, אינה שייכת ליולדת אלא לבנק הציבורי ועומדת לרשות, בתשלום כמובן, כל מי שהמנה מתאימה לו. בברכה, ד"ר גניגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)