שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    סיון
    11/04/2013

המחיר של שימור דם הוא די יקר, אני מבינה את החשיבות, אבל לא תמיד יש את האופציה הכלכלית לצערי.
    האם ידוע לך על הסכם עתידי שיהיה בין טבורית לכללית, כמו שלמאוחדת שיא יש עם טבורית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר אריה (יוקי) גניגר
    14/04/2013

שלום סיון,
    היו דיונים עם קופת חולים כללית אך לצערי לא נראה הסכם כזה בעתיד הקרוב. ניתן לפרוס את התשלומים באופן יותר נוח. חשוב גם לציין כי קיימת אופציה של תרומה לבנק הציבורי (במגבלות כגון שרק חלק מהמנות נשמר) אך יש לבדוק, האם ובאלה תנאים, ניתן לאסוף לבנק הציבורי בבית החולים שבו את מתעתדת ללדת. אשמח לתת הבהרות נוספות.
    בברכה, ד"ר גניגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומה

סיון
    14/04/2013

אבל אם אני תורמת אז המנה לא נשמרת רק לי, או יש דרך כלשהי שגם משהו ישמר לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומה - תגובה

ד''ר אריה (יוקי) גניגר
    15/04/2013

שלום סיון,
    לא אין בשלב זה כל דרך לפצל את המנה הנתרמת כציבורית לקצת ציבורית וקצת פרטית. מנה שנתרמת, אינה שייכת ליולדת אלא לבנק הציבורי ועומדת לרשות, בתשלום כמובן, כל מי שהמנה מתאימה לו. בברכה, ד"ר גניגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו