מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לאמא מהגרתנועה10/06/2007
שלום רב וברכות על הפורום!
אני בהיריון ראשון ומעוניינת בכל הנוגע לשימור דם טבורי, בעוד מספר חודשים אני מהגרת לאירופה, במידה והתינוק נולד כאן וכל התהליך מתבצע כאן, אבל לאחר מכן הוא יחיה במדינה אחרת, מה עושים אם חס וחלילה יצטרך את הדם? יש אפשרות להעברה? זה אבוד? איך זה אמור לעבוד אם בכלל?
תודה על תשומת הלב מראש.
ברכות
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה...
נועה10/06/2007לפני ידיעת ההריון הייתי מעשנת כבדה, היות וההריון לא היה "מתוכנן" וללא ידיעה שאני בתחילתו עישנתי עדיין במהלך החודש וחצי הראשון.
העישון פוגע באיכות תאי הגזע? ואם כן האם עדיין מומלץ לנשים שלא הספיקו להתנקות מניקוטין לפני הריון לשמור את הדם הטבורי?
שוב תודה מראש
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון
מיקי שחם10/06/2007היי שוב,
ההשפעות השליליות של העישון על התינוק הן במישורים אחרים וככל הידוע, עישון טרם הלידה לא קשור למערכת הדם של התינוק , בוודאי שלא בנקודת הלידה (שהיא במקרה שלך למעלה מ- 7 חודשים מאז התבברר לך ההריון והפסקת לעשן).
מכאן, שאין מניעה לשמור את תאי הגזע הטבוריים של התינוק.
להשתמע!
מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפר הגלובאלי.
מיקי שחם10/06/2007לנועה שלום,
תעמודנה בפניכם שתי אפשרויות:
1. להשאיר את המנה בארץ ובעת צורך חו"ח היא תשלח אליכם (כפי שמועברות כל העת מנות מבנקים ציבוריים ברחבי העולם למרכזי השתלות בכל מקום שהוא - בקרח יבש [אין צורך בחנקן נוזלי, היות שהמנה לא תוקפא מחדש אלא תשמש להשתלה - לא ניתן להקפיא שוב אחרי הפשרה).
זו החלופה המומלצת.
2. עם המעבר לאירופה, לאחר סגירת הנושא עם בנק פרטי בארץ ההגירה, תקבלו את המנה יחד עם תרמוס קטן, ייחודי, שבתוכו די חנקן נוזלי לשבועיים - אותו תקחו עמכם או תשלחו בנפרד לבנק הרצוי בחו"ל. כאמור, אין סיבה לעשות זאת ומומלצת החלופה הראשונה.
בהצלחה,
מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה רבה!!
נועה12/06/2007אני מאמינה שעוד יהיו לי הרבה שאלות (הבורות עדיין מובילה בנושא הזה אצלי) בינתיים המידע מספיק.
ושוב תודה וברכות
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)