התלבטות לגבי מיקום השימור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי מיקום השימור
    **
    20/08/2009

שלום אני בהריון עם תאומים והייתי רוצה לשמור להם דם טבורי. אני מתלבטת בין כמה חברות והייתי רוצה לשמוע דעתך לגבי מה עדיף.
    צימצמתי את האפשריות וההתלבטות היא בין החברות ששמעתי עליהן דברים חיוביים האחת, קריוסל ששומרים באיכילוב שחברות טובות שלי שמרו דרכן והיו מרוצות, טבורית ששמעתי שהם הכי טובים וגדולים שהם שומרים בתל השומר אבל אני לא מתכננת ללדת שם או תא לחיים ששומרים בהדסה ששם כנראה אני מתכננת ללדת.
    מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחירת חברה.

מיקי שחם
    20/08/2009

נעמי שלום,

הבחירה חייבת להיעשות על ידך בלבד, תוך לקיחה בחשבון של כל הפרמטרים להשוואה בין ההצעות השונות (טבלת השוואה מפורטת באתר בנק החיים).

פרמטר חשוב ביותר הוא היכולת הטכנולוגית של החברה לאסוף די דם ובו די תאי גזע) לטיםול לא רק בילדים עד גיל 10 בממוצע (עת השירות הנרכש הוא ל- 20 שנים...).
    נכון להיום יש רק חברה אחת כזו בארץ - בנק החיים וטכנולוגיית סיטוג'ן (חברה אחות לבנק החיים), שפריצת הדרך העולמית שלה לאיסוף דם טבורי נגיש בארץ רק ללקוחות בנק החיים ובאמצעותה התאים מספיקים גם להשתלה למבוגרים.

בהצלחה!

מיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו