מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך השאלהאיירין06/09/2007
בהמשך לשאלה הקודמת שלי ולתשובה שלך :
אז אם אני תורמת לבנק דם טבורי ציבורי ומצליחה "להתקבל" לשם, אין לי שום עדיפות אפילו לא על המנה שלי, אלא בתור תורמת, כמו שלתורמי דם יש ביטוח דם להם ולמשפחה שלהם?
אגב, מה עושים עם כל הדם טבורי שלא עבר את הסינון? פשוט זורקים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - עדיפות לתורם לבנק ציבורי?
מיקי שחם06/09/2007איירין שלום,
גם אם מבטיח לך הבנק הציבורי עדיפות - אלו מילים בעלמא ותו לא היות שלבנק הציבורי אין מוצר מוחשי לגביו יכול לתת עדיפות איזה שהיא.
אם מנתכם תהיה שמורה בו עדיין - ממילא היא "תעלה" בחיפוש ותקבלו אותה. אם המנה תידרש על ידי חולה כל שהוא בעולם (הבנקים הציבוריים מחוברים ברשתות תקשורת מחשבים בינלאומיות ומוכרים מנות לכל דורש, ברגע שדורש ונמצאת מנה מתאימה.
מאחר שסיכויי איתור מנה מתאימה בבנק ציבורי נמוכים מאוד, אין הקבלה בין ? צירופי ההתאמה של תאי גזע להתאמת תרומת דם רגיל, בה בוודאות יש מנה מתאימה.
אשר למנות שנפסלו - הן מושמדות עוד בטרם הפרידו מהם את הכדוריות הלבנות לשם שימור.
להשתמע!
מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)