סיטוג'ן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיטוג'ן
    ליאת
    20/10/2009

הי
    מתי יהיה ניתן להשתמש בטכנולוגיה זו?
    בכל פעם שאני בודקת אומרים לי שעוד שבועיי בערך.
    האם יש תאריך כלשהו?
    זה שיקול מרכזי בבחירת בנק דם טבורי ..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיטוג'ן

הוספת תגובה

• סיטוג'ן.

מיקי שחם
    20/10/2009

כרמית שלום,

השימוש בסיטוג'ן החל כבר, בצורה מדודה ומתקדם בהתאם למתוכן וכחלק ממכלול ההשקה וההחדרה העולמית.

ההתקדמות בארץ היא בהתאם למתוכנן ובתוך כך תהליך שסופו הדרכת כל המיילדות ב- 27 בתי היולדות בארץ - תהליך מורכב ביותר (מאות אחיות, במשמרות וימים סביב השעון) והמצוי בשלב מתקדם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך אתמול התקשרתי ואמרו לי..

ליאת
    20/10/2009

שעדיין לא התחיל השימוש..
    האם בהזמנת ערכה אכן אקבל ערכה בטכנולוגיית סיטוג'ן ?
    אני צץכננת ללדת בתל השומר \ נאמר לי שיש שם ערכות של בנק החיים אבל לא הטכנולוגיית סיטוג'ן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטוג'ן.

מיקי שחם
    20/10/2009

כרמית שלום,

כפי שהושב, השימוש החל בצעדים מדודים.

הרוב המכריע של בתי החולים (קרוב ל- 100%) משתפים פעולה באופן מלא ובחלק ניכר מהם ולשיעור רב של המיילדות נערכה כבר הדרכה פרטנית של מדריכות סיטוג'ן (אשר גם מתלוות לאיסופים הראשונים בכל בי"ח).

אשר לתל השומר - התשובה תלויה יותר בביה"ח מאשר בנו ומציע כי השאלה תופנה ישירות להנהלת בית החולים או חדרי הלידה שלו.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו