מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפומה דם תבוריאיילת24/01/2010
פרופ' נגלר שלום ,
ראיתי את הכתבה בחדשות ב 23.01.10 על דם תבורי .
בהקשר לכתבה זו , אבי הינו חולה לימפומה נון הוצקין בן 59 , המחלה חזרה בפעם השנייה ( חולה 3.5 שנים )
רציתי לשאול האם הטיפול בדם התבורי רלוונטי לאבי ואם כן האם ניתן לקבוע איתך פגישה .
( ניסיתי ליצור קשר טלפוני למחלקה ללא הצלחה ).
אודה לתשובתך המהירה
בברכה ,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפומה.
מיקי שחם24/01/2010איילת שלום,
נושא ההתאמה של חולה מסוים להשתלת תאי גזע טבוריים, אינו יכול להיבחן ללא הימצאות מלוא המידע הרלבאנטי בידי הרופא.
לכן, ניסיונך שלא צלח עדין לייצור קשר עם המחלקה הוא הדבר הנכון, נסי את טלפון: 03-5305830.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחלה חזרה למקוס אחר
שמואל זינו07/04/2010רציתי לדעת מה עושים לאישתי גילו את המחלה במיצר עברה טיפוליס ולא יצלח לאחר מיכן עברה השתלה עצמית ואחרי חודש עברה הקרנות . המצב היה טוב עברה פד סיטי היה נקי אחרי חודש חזר שיעול חשבנו שזה יתקררות אך יתברר שזה עבר לריאות ואז המצב הולך ומידרדר היא עובר כרגע לטיפול אחר שקוראים לו נבלבין גימזה מקווה שאני מיטבתה נכון מה עושים. מוכן ללכת לכל פרופסר בעולם אים יש כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד -שמואל זינו
אליהו10/04/2010שלום שבוע טוב
אשמח מאוד עם תייצור איתי קשר למיל שלי ,אישתי גם עברה מחלה זהה עברתי איתה דרך ארוכה מאוד , יש לי הרבה דברים שאני יודע ,אשמח לשתף אותך ולעזור לך ולאישתך
תודה רבה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמואל שלום
אליהו10/04/2010שמי אליהו טפלתי באשתי 6 שנים חולת לימפומה והכתבה נגעה ללבי אני לא רופא ולא עובד בתחום הרפוא ,אלה צברתי ניסיון, ידוע לי איזה ימים קשים עוברים עלייך ולכן מצאתי לנכון להציעה לך 3 הצעות .
1.אני ממליץ על פרופסור נגלר ,מומחה בתחום הנ"ל .
2.לפי דעתי השתלת תאי גזע תבורי ,הזמן יקר מאוד ,במקרה זה המיקום של המחלה דורש זאת .
3.במידה ואופציה 2 לא מתקיימת אפשר לבצע השתלה מתורם זר תאי גזע .
4.אם C.T מראה שחלק קטן פגוע במחלה ועדיין המחלה לא התפשתה לכל הראות אפשר לנתח .
לסיכום אתה צריך לפעול מיידי ,ולא לסמוך על הטיפול התרופתי מכואן שהאבר והמיקום דורש דחיפות מקווה שהלוקים ישלח לה רפואה שלמה כן ויהיה רצון אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאונקולוגיה.
פרופ' ארנון נגלר12/04/2010שמואל שלום,
הנושא המועלה בפניה אינו מתחום הפורום אלא מתחום האונקולוגיה ומומלץ להעלותו בו.
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=67' id='link']הקישור[/a] לפורום:
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)