מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצלחת תאי גזע טבוריאליהו10/02/2010
למקי שלום
לפי דברי איילת שמופיעה פפורום
כפי שהבנתי התרשמה מתאי גזע טבורי מהכתבה ששודרה בטלויזיה
כפי שנוכחתי הכתבה לא שודרה אם אני לא טועה יש לי הפתעה כדי לחזק את הצלחת תאי נזע טבורי הדבר שאני רוצה לספר זה לא שודר בטלויזיה אלה פורסם בעיתון
ולעצם הנושא לפני 3 שנים לערך - + באותו תקופה הצליחו לשכפל תאי גזע טבורי לאדם בוגר ומיד הושתל השתל לבחורה צעירה והצלחה לא איחרה לבו התוצאה שקום מהיר ללא סיבובים ואני תיקווה ומאחל המשךבריאות עד 120 ובעוד שנתיים ימים שהכל בסדר אפשר לומר שיש פריצת דרך לריפוי המחלה אני מקווה שזכרוני לא מטעה אותי כך פודסם בעיתון ואני מקווה שכך יהיה
ולעצם שאלתי האם תוכל לפרט מה היה אמור להתפרסם בכתבה ישמח מאד
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתבת טלביזיה.
פרופ' ארנון נגלר14/02/2010שלום רב,
אין ברור מהשאלה באיזה כתבה מדובר ולכן אין ניתן להתייחס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)