מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות עור ותאי גזעשואל27/05/2010
שלום רב
עברתי הרבה ניתוחים בעבר (כ30שנים) בדרכי השתן ,צלקת ניתוחית עדיין מופיעה
האם תאי גזע יכולים לטפל בצלקת
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות ותאי גזע.
מיקי שחם27/05/2010שלום רב,
בשלב הקליני של ריפוי מחלות רבות נמצא גם נושא הצלקות. חיפוש בגוגל של הביטוי: scar AND "stem cells" יציע לך חומר קריאה רב בנושא.
אגב, קרוב לנושא הוא ריפוי צלקות ברקמת שריר הלב עקב התקף לב, טיפול המצוי גם הוא בשלב הקליני ואף בוצע בהצלחה בארץ.
להשתמע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעונה
אליהו28/05/2010אני חושב שהמיקרא שלך הוא דומה למיקרא שלי אלא אותו גברת בשינוי הדרך גם לי ניעשה ניתוח פקע לפני 29 שנים זה לא מדאיג אותי אבל לעצם העינן כתוצאה מהניתוח יש לי צלקת ולכן פניתי למחלקת חירורגיה אגב יש לי סימפטיה אליהם ושאלתי אותם מה אפשר לעשות על מנת לא ליאות את הצלקת של הניתוח קיבלתי תשובה חד וחלק לפנות לרופא פסיכיאטרי היות ואנחנו באותו קטיגוריה אל ה התשובות ואני מאחל לשנינו שהדאגה אחרונה תהיה כזו עד 120
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)