מחלות עור ותאי גזע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות עור ותאי גזע
    שואל
    27/05/2010

שלום רב
    עברתי הרבה ניתוחים בעבר (כ30שנים) בדרכי השתן ,צלקת ניתוחית עדיין מופיעה
    האם תאי גזע יכולים לטפל בצלקת
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות עור ותאי גזע

הוספת תגובה

• צלקות ותאי גזע.

מיקי שחם
    27/05/2010

שלום רב,

בשלב הקליני של ריפוי מחלות רבות נמצא גם נושא הצלקות. חיפוש בגוגל של הביטוי: scar AND "stem cells" יציע לך חומר קריאה רב בנושא.

אגב, קרוב לנושא הוא ריפוי צלקות ברקמת שריר הלב עקב התקף לב, טיפול המצוי גם הוא בשלב הקליני ואף בוצע בהצלחה בארץ.

להשתמע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העונה

אליהו
    28/05/2010

אני חושב שהמיקרא שלך הוא דומה למיקרא שלי אלא אותו גברת בשינוי הדרך גם לי ניעשה ניתוח פקע לפני 29 שנים זה לא מדאיג אותי אבל לעצם העינן כתוצאה מהניתוח יש לי צלקת ולכן פניתי למחלקת חירורגיה אגב יש לי סימפטיה אליהם ושאלתי אותם מה אפשר לעשות על מנת לא ליאות את הצלקת של הניתוח קיבלתי תשובה חד וחלק לפנות לרופא פסיכיאטרי היות ואנחנו באותו קטיגוריה אל ה התשובות ואני מאחל לשנינו שהדאגה אחרונה תהיה כזו עד 120

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו