שיתוק מוחין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק מוחין
    רונית
    17/10/2010

שלום רב,
    אני אם לילד בן שש הסובל משיתוק מוחין, הייתי רוצה לדעת האם הטיפולים בשיתוק מוחין על ידי תאי גזע הם ניסיוניים או שהטיפול כבר ניתן כטיפול מאושר ע"י משרד הבריאות . היכן ניתן לקבל טיפול בתאי גזע בארץ או בחו"ל, או לפחות לקבל טיפול ניסיוני כחלק מקבוצת מחקר?
    מודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוק מוחין

הוספת תגובה

• שיתוק מוחין - תגובה

ד''ר רונית שטריכמן
    17/10/2010

שלום לך:

לצערי אין לי ידע לגבי טיפולים קליניים בתאי גזע. אולם מחיפוש קצר שערכתי בגוגל לפי:
    Stem cells and CP patients ראיתי כי למשל חברת X-cells מטפלת בחולי שיתוק מוחין באמצעות תאי גזע ממוח עצם ולטענתם יש שיפור לאחר הטיפול.
    אנא בצעי את החיפוש ובדקי מי החברות המציעות טיפולים מעין אלו.
    ישנו גם אתר שבו ניתן לחפש ניסויים קליניים בארה"ב: clinicaltrials.gov

בהצלחה. רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוק מוחין - תגובה

מיקי שחם
    17/10/2010

רונית שלום,

גם מוסד DUKE בארה"ב מבצע ניסוי קליני רב היקף (ע"י Prof. Joan Kurtzberg), העושה שימוש בתאי גזע טבוריים ובוצעו כבר עשרות השתלות כאלה.

כל ההשתלות הינן עצמיות (תאי הגזע מהדם הטבורי של החולה עצמו).

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו