מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איסוף דם טבורי לנשאית היפטיטיס ביאיילה06/06/2011
שלום רב
ברצוני לבצע איסוף דם טבורי אך קודם רציתי לדעת
1.
האם ניתן לבצע איסוף תקין והקפאה/שמירה לנשאית היפטיטיס בי (לא חולה פעילה pcr-602 והוירוס התגלה במהלך בדיקות הריון ללא נוגדנים)
2.כמו כן, התגלו אצלי נוגדנים לCMV -בערך של
CMV Ab IgG AU/mL > 250.0 BD1
CMV Ab IgM Index 0.47 Nonreactive
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסוף דם טבורי לנשאית היפטיטיס בי - תגובה
ד''ר אריה (יוקי) גניגר23/06/2011לאיילה שלום,
ראשית אני מתנצל על העיכוב במתן התשובה בשל נסיעה לחו"ל, משם אני עונה. התשובה לשאלתך אינה ברורה וחד משמעית. אקדים ואומר שהתקנים הבינלאומיים שעל פיהם אנו עובדים מגדירים מנות ציבוריות (שבין התורם והמקבל אין כל קשר משפחתי) ומנות ייעודיות, המיועדות לחולה מסויים. במנות ציבוריות אין מאשרים מנה במידה והבדיקה הראתה שהיולדת נשאית הפטיטיס ואילו במנות ייעודיות אין כלל זה חל. לאור מצב זה העברתי שאלתך לגורמים אחרים ואני מצפה לשמוע מהם בהקדם. לכשאקבל התייחסותם אענה לך בהתאם.
בברכה,
ד"ר גניגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)