מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם טבוריסיון06/01/2008
אני בהיריון ומעוניינת בשימור דם טבורי, בעוד מספר חודשים אני נוסעת לעבוד בלונדון בעסק פרטי, אני אלד בארץ וכחצי שנה לאחר מכן אני ובעלי ניסע. במידה והתינוק נולד כאן וכל התהליך מתבצע כאן, אבל לאחר מכן הוא יחיה במדינה אחרת, מה עושים אם חס וחלילה יצטרך את הדם? יש אפשרות להעברה? איך זה אמור לעבוד אם בכלל? שווה בכל מקרה לשמר את הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפר הגלובאלי.
מיקי שחם06/01/2008לסיון שלום,
בהצלחה בלידה ובלונדון.
מנות תאי גזע "מתורגלות" במעבר בין ארצות.
הבנקים הציבוריים בכל העולם מחוברים ביניהם ברשתות מחשבים ומנות מועברות מארץ לארץ כדבר שבשגרה.
המנות מוטסות בתרמוסים קטנים מיוחדים, עם חנקן נוזלי המספיק לשבועיים, כך שאין כל מכשול טכנולוגי המונע שימור בארץ לדרים בחו"ל.
אגב, לא מעט ישראלים הגרים בחו"ל (ויולדים),נרשמים לשירותינו ו שולחים את מנות הדם למעבדתנו מיד לאחר הלידה. יותר מכך, יש לנו סניפים בחו"ל (זכיין בפנמה, למשל), ונרשמים לשירותינו גם יהודים לא ישראלים ואשר אין להם כוונה לגור בעתיד בישראל ואף לא יהודים.
אחרי ההסבר הארוך - ברור כי אין כל מניעה לבצע שימור בארץ ואין משנה היכן בעולם גרים בכל נקודת זמן שהיא.
להשתמע!
מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)