האם קרע בשריר יד שמאל מזכה בנכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קרע בשריר יד שמאל מזכה בנכות
    אמיר פרג'ון
    30/06/2011

שלום רב אני אמיר בן 35 אב לארבעה ילדים השבוע התעוררתי בבוקר עים נפיחות גבוהה וכאבים ביד שמאל מיד הלכתי לחדר מיון וביצעו בי בדיקות דם כלליות ואולטרסאונד ורידים ולא מצאו כלום ולכן נשלחתי לביתי בחזרה אך הכאבים המשיכו חזרתי שוב למיון ועדיין לא טופלתי כראוי למחרת הלכתי לרופא אורטופד הוא בדק ואמר שיש לי קרע בשריר כתוצאה ממאמץ יתר או מתנועה לא נכונה והמליץ על מעקב אצל כירורג לכלי דם אני סובל מכאבים חזקים במיוחד יש לציין שכבר מהמילחמה האחרונה כאשר נפלה קטיושה מטרים ספורים ממני ונבהלתי מאוד אך לא הלכתי להיבדק עד היום אני מרגיש כאבים ביד שמאל ורדימות ולפעמים בקושי יכול להזיז את היד אך למרות הכל לא נבדקתי כי לא אמרתי זה"כלום" שאלתי היא עם אני יכול להגיש תביעה לנכות והאם דבר זה יכול לתפוס בביטוח לאומי אני בקושי מץפקד וכאבים "אוכלים" אותי אני מרגיש דקירות בצוואר וביד עצמה אודה לכם אים תענו לי על שאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם קרע בשריר יד שמאל מזכה בנכות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    04/07/2011

שלום אמיר, על פי הדברים שהנך כותב , נראה כי הקרע בשריר הנו תוצאה של ארוע טראומטי, כלומר, פעולה מאומצת אשר גרמה לקרע. אם בצעת פעולה מאומצת בעבודתך ולאחריה הופיעו הסימנים לקרע, הרי שהנך יכול להגיש תביעה לביטוח לאומי כנפגע עבודה.
    לעניין נכות כללית , צריך שהנכות הרפואית תהיה בשיעור 60% . לא נראה לי כי זה המצב במקרה שאתה מתאר.
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו