ועדת ערר לניידות -אישור חלקי וערעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדת ערר לניידות -אישור חלקי וערעור
    רש
    18/07/2011

עקב מוגבלות קשה בניידות הגשתי בקשה לועדה לניידות. הבקשה נדחתה בטענה שהליקוי לא מופיע ברשימה. הגשתי ערר לועדה הארצית .הערר התקבל - אושר הסעיף הספציפי לגביו הוגשה הבקשה אבל רק חלקית - במקום 80% שקובע הסעיף נקבעו לי רק 40%. אני מבקש לדעת אם הועדה מוסמכת לקבוע זאת (אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתקנות או כללים לפיהם מחויבים לעבוד) וכן מה הפרוצדורה לערעור? כתבו שבשאלה משפטית לבית הדין לעבודה - האם זה נקרא שאלה משפטית? אם לא -מה ניתן לעשות כדי לשנות את ההחלטה? דבר נוסף, ברשימת המסמכים שהוגשו לפי הפרוטוקול חסרים מסמכים שבוודאות הוגשו לועדת הערר - צורפו לערר והתיחסתי אליהם בערר באפן מפורש. האם עצם העובדה שלא ציינו בפרוטוקול משנה את הדרך לתקוף את ההחלטה? מתנצל על אורך השאלה, אשמח מאוד לקבל תשובות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועדת ערר לניידות -אישור חלקי וערעור - תגובה

עו``ד אריק שלו
    18/07/2011

של רש
    על החלטת הועדה לעערים יתן לערער לבית הדין אם מתקיים פגם משפטי בהחלטת הועדה. ללא עיון בדוח הועדה לא נוכל לחוות דיעה.
    יחד עם זאת אציין כי הועדה רשאית לקבוע את דרגת הנכות באופן חלקי .
    נשמח לעמוד לשרותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו