מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכרה בנכותshlomit17/01/2008
שלום רב,
אני בת 41 עובדת מזה שנתיים וחצי...... העבודה שלי כרוכה בעלייה וירידה מסולם מס' רב פעמים ביום..... לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים בברך ימין בעיקר, וחריקה בזמן תנועה של הרגל. בעיה אורטופדית שידועה היא סקוליוזיס קלה שגורמת לי לאורך לא אחיד ברגליים.
בנוסף, סובלת מ- M.V.P. מקבלת נורמלול באופן קבוע, היפר כולסטרול וטריגליצרידים, מקבלת סימבקסון, דרגה 2 בסיכון גבוה לטרשת עורקים. יש לי לאחרונה גם בעיה של היפו תירואיד, מקבלת גם אלטרוקסין, עליתי במשקל ואני מרגישה עייפות כרונית וחולשה.
לפני 6 שנים עברתי כריתת שחלה וחצוצרה שמאל עקב ציסטה מוזרה שהלכה וגדלה למימדים גדולים.
ברקע המשפחה..... רטיניטיס פיגמנטוזיס...... אמא שלי ואחיה..... התעוורו לחלוטין.
האם יש טעם להגיש עם כל זה בקשה להכרה בנכות בביטוח לאומי?
אני מודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרה בנכות
עו"ד זיוה אופק28/01/2008כפי שכתבתי כאן פעמים רבות: לגבי הערכת נכות יש להתייעץ עם רופא. עם זאת יצויין כי נכות נקבעת רק לפי פגיעות בפועל ולא לפי מחלות תורשתיות שבהן את עלולה לחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשימוטו
שלומית24/02/2008שאלה נוספת וסליחה על ההטרדה.....
מתוך בירור מעמיק... ניתבשרתי ע"י רופא אנדוקרינולוג של בלינסון כי אני סובלת ממחלת השימוטו.
לפי דבריו, אין ריפוי למחלה..... אני סובלת מאד מעייפות וחולשה..... לפעמים מרגישה על סף עילפון, הדבר מאד פוגע לי בשיגרת החיים אין ביכולתי לנהל שיגרת חיים נורמלית. ואני גוררת את עצמי לעבודה בכח.
מה קורה לגבי מחלה זו.? האם ניתן להגיש תביעת נכות על זה?
והאם עלי להתייעץ עם רופא תעסוקתי? או רופא כללי?
אני מאד מודה לך מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשימוטו
עו"ד זיוה אופק24/02/2008לגבי הסיכוי לנכות כדאי להתייעץ עם האנדוקרינולוג.
אבל אם את עובדת ומשתכרת משכורת רגילה (שכר מינימום ומעלה) הרי שממילא לא תהיי זכאית לקיצבת נכות (או כמעט ולא. תלוי בגובה המשכורת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף
עו"ד זיוה אופק24/02/2008כי במקרה שיש סיכוי לנכות גבוהה כדאי בכל זאת לברר אותה שכן זה גורר הנחות במס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?