אחוזי נכות, לא ברור, אשמח להסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי נכות, לא ברור, אשמח להסבר
    רותם
    19/09/2011

שלום לך

לפני 4.5 עברתי תאונת דרכים.

זעזוע מוח קל, ועוד דברים אורטופדיים.

קיבלתי 49% וערערתי על ההחלטה, בוועדה היתה רשלנות מצד הרופאים, רופא אחד צייר לו להנאתו, הזילזול פשוט צורח לשמיים.
    השופטת הסכימה לעשות שוב וועדה לאור הרשלנות והזילזול, ומכיוון שלא בדקו את האיבחון הנוסף שהצגתי להם, איבחון של בעיית קשב וריכוז, ובעיות זיכרון מאוד קשות.

כעת עברתי וועדה והיה כתוב בה 64% משנת 2007.
    ובריבוע נוסף שמסומן עם וי כתוב מצטטת "לאור קביעה זו אנו ממשיכים לטפל בתביעתך/בעררך. הודעה נוספת תשלח בנפרד.

בהמשך כתוב

התובע מסוגל להשתמש בקיצבה באופן יעיל ואחראי כן מסומן בוי. ועוד כהנה וכהנה.

לא מבינה כלום. האם תוכל להסביר לי?

הבנתי שהאחוזים השתנו ל-64%, אבל לא הבנתי אם מגיעה לי קיצבה, יש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18. אם זה עוזר, ואחד מהם נכה מוכר 100%.

והאם ממשיכים לטפל בתביעה, עדיין לא החליטו אם זה 64% או יותר?

תודה לך מראש
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחוזי נכות, לא ברור, אשמח להסבר - תגובה

עו"ד אלון אמיר
    20/09/2011

נקבעו 64 אחוזי נכות ואכן מגיעה לך קצבה, אלה שלא ברור לי האם את מיוצגת על ידי עורך דין? ככל שמדובר בתאונת דרכים ייתכן וכדאי לתבוע את חברת הביטוח (ביטוח חובה) לאחר שנקבעו לך אחוזי הנכות בביטוח הלאומי. האם מדובר בתאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה.
    לדברים אלה השלכות כלכליות על עתידך ואני מציע שתפני לעו"ד העוסק בתחום על מנת שלא יגרם לך נזק כלכלי, הפורום הוא מצויין אך כדאי שתסתייעי בעו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, ושאלה נוספת ברשותך

רותם
    20/09/2011

שלום לך

תודה שחזרת אליי

יש לי עו"ד שהוא נלחם עבורי. אני התייאשתי מביטוח לאומי, ההרגשה שהם נותנים פשוט נוראית..

והוא לא ויתר, אמר שמגיעים לי אחוזי נכות, לא ייתכן שאני לא אקבל.

כרגע עדיין לא כתוב במכתב שקיבלתי מהם, על אובדן כושר, משהו כזה. עד כמה שאני זוכרת רק כתוב 64% אחוזי נכות. אני מסיקה מכך שעדיין לא הסתיימה התביעה, נכון?

האם מגיע לי רטרואקטיבית סכום מביטוח לאומי, כתוב במכתב מ-. 10.2007? ומה הסכום שמגיע, הרבה פחות מ-100% נכון, ויש לי 2 ילדים מתחת לגיל 18.

ושאלה ברשותך, כמה מגיע לעו"ד לקבל עבור הייצוג שלי בביטוח לאומי? אם תוכל לסייע לי בכך, תודה.

תודה מראש

רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, ושאלה נוספת ברשותך - תגובה

עו"ד אלון אמיר
    24/09/2011

רותי,
    עליך לקבוע פגישה עם העו"ד שמייצג אותך, אם חתמת על הסכם שכר טרחה אז שכ"ט מצוין בהסכם, בקשי העתק של ההסכם ואם אין בינכם הסכם אז בקשי להעלות על הכתב הסכם כזה.
    לעניין רטרו הרי שהוא מיום הגשת התביעה.
    אני בטוח שהעו"ד שמייצג אותך מכיר היטב את העובדות בעיניינך ויוכל לתת תשובות מפורטות יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לוותר

amber
    03/10/2011

מנסיוני, אך במקרה שונה, הגשתי תביעה לביטוח-לאומי, ואכן אישרו. אז , מובן שכדאי לך לטפל , וב התאם להנחיה שקבלת מהעורך=דין של הפורום. לקחת עו"ד - ייעוץ וליווי משפטי. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו