הגדלת אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת אחוזי נכות
    חבציבה
    25/11/2011

שלום רב!
    הנני מוכרת בנכות כללית כ55% כבר שלוש שניםעקב מס' ליקויים(פיברומיאלגיה,תשישות כרונית.הפרעה נוירולוגית(קשב וריכוז ונפשי),תעלה קרפיטלית ביד אחת)מקבלת בסך 1800 ש"ח
    לדעתי אחוזי הנכות שקבע לי ביטוח לאומי נמוך אך להלחם איתם לא היה לי כוח
    עקב החמרה במצבי הבריאותי כגון:השבתה כללית של בלוטת התריס ובעיות קשות בשינה וכאבים עם ממצא בגב אני שוקלת לנסות להעלות את אחוזי הנכות אך יש בי פחד ממוסד זה שמה ולמרות שיש החמרה ותוספות עלולים להוריד לי אחוזי הנכות).
    ראוי לציין כי ביטוח לאומי נתן אחוז נמוך יותר אך הגשתי ערעור ונתקבלה החלטה זו.

מבקשת את דעתך מה עלי לעשות

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת אחוזי נכות

הוספת תגובה

• הגדלת אחוזי נכות - תגובה

עו"ד אלון אמיר
    05/12/2011

מאחר וערעורך נדחה, המתיני 6 חודשים ואז תגישי שוב החמרה בצרוף חו"ד רפואית של רופא מומחה ואשר ייתן לך אינדיקציה לגבי אחוזי הנכות המגיעים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת אחוזי נכות

חבציבה
    05/12/2011

כנראה שלא הבנת, ההחלטה בעירעור היא שכן אני מוכרת כנכה 55% ומקבלת קיצבה ,אך כפי שרשמתי במכתבי הקודם אני מעוניינת להעלות את אחוזי הנכות לפי ממצאים רפואיים חדשים והשאלה היא האם כדאי וניתן כי אני חוששת ממוסד זה הם נתונים למצבי רוח משתנים?! אודה להתיחסותך
    בברכה
    חבציבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו