קביעת אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קביעת אחוזי נכות
    שרה ח.
    13/12/2011

לפני שנתיים וחצי שברתי את כף הרגל, עברתי שני ניתוחים lisfranc. הניתוח השני היה לפני 3 חודשים, ובמשך כל התקופה של (שנתיים וחצי) אני סובלת מאוד בהליכה, אני מוגדרת ב 100 אחוז נכות עד סוף 1/12-אחרי הניתוח השני, וקבעו לי בועדה חדשה לפני שבועיים 37% נכות כשלכף רגל 30% ולפגימה נוספת של הצואר שאני סובלת ממנו ומועמדת להזרקה פצטאלית (10%) ואניקובאקטור (10%) - יש לי עוד כמה בעיות חלקן הגשתי - בלוטת התריס וחלקן לא כמו דלדול עצם ועצירות שתן. עברתי הרבה ועדות ותמיד הגעתי כמעט לרף שצריך ותמיד קובעים לי בכמה אחוזים פחות (מ-40%), למרות שאינני יציבה ברגל ועכשיו גם ננעלת לי הכף רגל בהליכה, איבדתי כושר עבודה ופוטרתי מעבודתי לפני 3 שנים.
    אני מעוניינת להגיש ערעור, אבל איני יודעת במה להיאחז כדי שאצליח לשכנע את חברי הועדה בצדקתי. אני מערערת לבד ולא עם עו"ד כי איני אמידה מספיק.
    מה לדעתך עלי לעשות, כי באמת איבדתי את כושרי לפחות ב50%.
    מצפחה לתשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעת אחוזי נכות

הוספת תגובה

• קביעת אחוזי נכות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    14/12/2011

שלום שרה, מן הנתונים שאת מציינת נראה כי עליך להגיש מסמכים רפואיים עדכניים לעיון הועדה . לצערנו לא נוכל ליעץ מעבר לכך ללא עיון במסמכי הועדה. כמובן שעיון כזה מצריך פניה אל משרדנו והתקשרות.
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו