קביעת אחוזי נכות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קביעת אחוזי נכות?
    שמשון
    16/12/2011

שלום שמי שמשון ואני כיום בן 661/2 ,בסוף דצמבר 2005 נפלתי ליד הבית ,שברתי קרסול רגל שמאל ונקעתי קשה את הרגל הימנית. אמבולנס פינה אותי לבי"ח וולפסון בחולון, בתחילת ינואר 2006 נותחתי ברגל השמאלית שקובעה עם מתכות וברגים,שהיתי בבית החולים כ-10 ימים ואז שוחררתי הביתה כשהרגל השמאלית בגבס והימנית עם תחבושת אלסטית,במשך כ-9 חודשים התניידתי עם כסא גלגלים,לאחר מכן עם הליכון עוד מספר חודשים ולבסוף עברתי ביוזמתי למקל הליכה עם 4 נקודות.כך זה עד היום. ביוני 2007 נותחתי להוצאת המתכות מהרגל השמאלית.כנראה שפגעו לי בעצבים מה שגרם לי לנאורומה בקרסול השמאלי,ומאז אינני מסוגל לנעול נעליים,אני עם קרוקס,במהלך 2009 נותחתי שוב לשחרור העצבים הפריפריים דבר שלא הועיל,הכאבים והנימול בכף הרגל ובאצבעות נמשך. יצויין כי ב-1988 עברתי ניתוח בעמוד השדרה L4-5 עקב פריצת דיסק קיבלתי דרופ פוט ברגל השמאלית,עד לשבירת הקרסול השמאלי תפקדתי(עד כמה שניתן) בסדר.מאז השבר והניתוחים,אייני מסוגל ללכת טוב,אני מרבה בנפילות גם בגלל הנימול והכאבים וגם הדרופ פוט. לפני כחודש הופנתי לרופא משרד הבריאות בבית לוינשטיין שאישר לי סד לרגל השמאלית,לפני כיומיים קיבלתי אותו.כמובן שאינני מסוגל לנעול נעליים סגורות דבר שמקשה על ההליכה.בנוסף לכל הבעיות בגב נמשכות ולאחרונה אורטופד החליט שיש צורך בניתוח בגב אבל איינו ממליץ על כך והפנה אותי לוולפסון שם אני מטופל במרפאת כאב ומיד 3 חודשים אני מקבל זריקות בגב. הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים שלי לקביעת אחוזי נכות?ומה התהליך הנדרש לצורך זה?האם כדאי לי בכלל לנסות זאת? אם אפשר הסבר בפירוט תודה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעת אחוזי נכות?

הוספת תגובה

• קביעת אזי נכת

שמשון
    20/12/2011

שלום חזרתי רציתי לתקן (חבל שאין אפשרות לערוך הודעה) אני בין 76 וששה חודשים. מדוע אינני מקבל תשובה במה חטאתי (סתם) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת אחוזי נכות? - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    01/01/2012

לנוכח גילך אינך יכול להגיש תביעה לקצבת נכות כללית בביטוח לאומי. אולי כדאי לך לבחון הגשת תביעה לסיעוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו