טרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרשת נפוצה
    מוניק
    17/12/2011

שלום אני בת 57לפני כשלושה חודשים חליתי ואובחנתי כחולת טרשת נפוצה מצבי הבריאות הידרדר במהירות . כיום איני מסוגלת ללכת לבד, נעזרת בהליכון ורק למרחקים קצרים ,מטופלת כרגע בשיקום ובסטרואידים ..פוטרתי מעבודתי כי איני מסוגלת לעבוד בכלל שאלתי היא מאחר והמחלה הובחנה לא מזמן ומצבי הבריאותי קשה איני יכולה לעשות הרבה דברים ללא עזרה מתי עלי לפנות לביטוח לאומי ?
    . אני מרותקת לבית כבר חצי שנה וההבחנה הסופית של מחלתי הייתה לפני כשלושה חודשים רוב המסמכים הרפואיים כרגע הם אבחנות ודרכי טיפול כי המחלה עדין לא יציבה בנתיים רק מתדרדרת תודה מראש
    רציתי לציין שאיני יכולה לתפקד בדברים הפשוטים ביותר ללא עזרה בבית נעזרת כרגע בחברות ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרשת נפוצה

הוספת תגובה

• טרשת נפוצה - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    01/01/2012

גב' מוניק,

אקדים באיחולי בריאות

טרשת נפוצה הינה מחלה מורכבת וקשה המתבטאת בדרגות שונות של חומרה והיא עשוייה לזכות את הלוקה בה בדרגת נכות הדרושה לקבלת קצבה.

בנסיבות המתוארות הייתי מציע לך להגיש תביעה לקבלת קצבת נכות כללית. אולי גם לבחון מסלולי תביעה נוספים, ככל שעומדים לך כאלה.

אני מזמין אותך לפנות אלי בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו