שבוע טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב
    ב"ה
    07/01/2012

בעקבות חולי חריף מאוד של רפלוקס (ניתוח שכשל) המצב הנפשיי לא פשוט,הקאות מרובות
    הגעתי למצב שאני לא אוכל ליד אנשים אולי חטיף קטן בקושי שותה ליד אנשים איך מבררים לגבי המצב ואם זה נכון לשאול אם יש על זה אחוזי נכות וכמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע טוב

הוספת תגובה

• שבוע טוב - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    08/01/2012

איחולי החלמה,

רפלוקס קיבתי וישטי עשוי לזכות בנכות ששיעורה ייקבע על פי דרגת החומרה. שיעורי הנכות עשויים להגיע לכדי % 50 , ככל שמדובר באזופגיטיס.

אולי ניתן לבחון גם אם אתה זכאי לנכות גם בשל ההתדרדרות שחלה במצבך הנפשי עקב המחלה.

לאור מצבך, הייתי מציע לך לבדוק זכאות לקצבת נכות כללית, ככל שאתה עומד ביתר התנאים הדרושים כמובן.

על מנת להתייחס לנושא בצורה עניינית יותר, יהא עלי לעיין במסמכים הרפואיים שלך . אני מזמין אותך ליצור עמי קשר לבדיקת החומר והערכת סיכויי התביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב - תגובה

עו``ד אריק שלו
    10/01/2012

שלום לך , בעקבות שאלתך, אציין כי בעיית ריפלוקס חמורה הגורמת גם לכיב בוושט ובנוסף אם קיימת גם בעיה נפשית, מומלץ לבדוק אפשרות הגשת תביעה לנכות כללית בביטוח לאומי.
    נשמח לעמוד לשרותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו