מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות כרונית כבר שניםשלום04/03/2012
שלום רב ושבוע טוב שמי שלום בן 33 אני זה כבר מגיל ילדות סובל מעצירות כרונית קשה כל חודש וחצי אני נזקק לחוקן ומבצעים לי זאת בבית חולים אני מטופל אצל גסטואנטרולוג ועברתי את כל הבדיקות מנומטריה לא תקין זמן מעבר במעי לא תקין אני ממש ממש סובל מאי התרוקנות אני חיי על אבילק וחוקנים הרופא תעסוקתי נתן לי 4 שעות עבודה אני לא מעז ללבוש ג'ינסים כי הם לוחצים לי על הבטן יש לי לאחר החוקנים דימומים רקטאליים נוראיים השתמשתי באגיולקס והתוצאה לא הניבה פירות טובים שתיתי נורמלאקס זה עזר אבל בגלל הרגל זה יותר לא עוזר לי הגשתי נכות כללית לביטוח הלאומי ופעמיים הוועדה נתנו לי 10% נכות הגשתי בקשה לבית דין לעבודה וקיבלתי דחייה האם אני זכאי לקצבה ??? גם מבחינת שעות יום מקוצרות בעבודה??? אנא ייעצו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית כבר שנים - תגובה
עו``ד יובל סמרה06/03/2012איחולי בריאות,
השאלה אם מבוטח יהא זכאי לקצבת נכות תיבחן על פי 3 קרטיריונים ; מבחן ההכנסות, המבחן הרפואי וקביעת כושרו של המבוטח להשתכר .
חשוב להבין, כי נדרש מהמבוטח לעמוד בתנאי הסף הרפואיים על מנת שתביעתו תביחן בשאלת הכושר להשתכר.
כפי שהסברת, נקבעה לך נכות רפואית נמוכה שאיננה מזכה ומסיבה זו תביעתך נדחתה, כבר בשלב זה.
הייתי מציע לך להתייעץ עם רופא לגבי מצבך הרפואי בשאלת הערכת הנכות לצורך בחינת אפשרות להגשת תביעה לדיון מחדש במצבך , ככל שמצבך יורע מזה שעמד בפני הועדה הרפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלום06/03/2012עו"ד יקר ברצוני להודות לך על הייעוץ הנפלא שנתת לי הגשתי ערר עפ"י החלטה של השופטת הנכבדה יש לי 30 יום העורך דין שמייצג אותי אינו מרוצה מהחלטת השופטת כי אכן אני סובל הלכתי לסיוע המשפטי להאריך את המינוי לעו"ד המייצג אותי בתיק. בסיוע המשפטי צילמו את ההחלטה 6 פעמים ואת בקשת הערר 6 פעמים ואני צריך לשלוח זאת לבית הדין הארצי לעבודה בירושלים יש לי שאלה עו"ד יקר האם לצרף את המסמכים החדשים?? כי יש לי החמרת מצב אני כרגע נמצע בשבוע מחלה בגלל הבטן ככה זה כל חודשיים והמעסיק שלי כבר לא מרוצה מהעיניין הזה אני חייב להיות קרוב לשירותים למרות העצירות שיש לי הגסטרואנטרולוג הסביר לי שאם פתאום יהיה לי התקף חריף ואני לא יהיה בשירותים זה יפגע בסוגרים האנליים (לא הבנתי מה זה אומר) יהיה לי בעייה שזה יניב תוצאות לא טובות האם לשלוח במעטפה לשופטים את מה שהגסטרואנטרולוג נתן לי או שאין צורך כי גם ככה אקבל פס"ד שלא בפניי אשמח אם תייעץ לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
עו``ד יובל סמרה07/03/2012אם אתה מיוצג על ידי עו"ד שפועל בתיק , הייתי מציע להתייעץ עמו לגבי כל מסמך שבדעתך לצרף לתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?