דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    עינת
    07/03/2012

שלום אני בת 29 שסובלת מדלקת פרקים (עדיין אין אבחון איזה סוג דלקת פרקים ) עברתי כבר 2 ניתוחים ברגלים ומאז המחלה מתפרצת בכל פעם במקום אחר בגוף ומונעת ממני לעבוד היום למשל אני כבר לא הולכת על רגל שמאל כמעט שבוע בגלל התפרצות של הדלקת ניסית ללכת לביטוח לאומי לפני שנה ובוועדה החליטו שלא מכירים בי העם אני אמורה להיות מוכרת? במצבי אני לא יכולה לעבוד ניסית לעבוד ופיטרו אותי אחרי חודש בגלל החיסורים אודה על יעוץ ועזרה עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    07/03/2012

איחולי החלמה,

דלקת פרקים עשויה עשויה להקנות נכות על פי חומרתה. לעיתים היא עלולה לפגוע גם באברים אחרים כפי שקרה במקרה זה . הייתי מציע להתייעץ תחילה עם רופא בשאלת הערכת הנכות הצפויה.

ככל שתחפצי, אני מזמין אותך לפנות אלי לבדיקת התיק והערכת סיכויי התביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינת
    08/03/2012

לאיזה רופא ללכת ? אני מטופלת אצל ראומטלוג האם אצלו הוא אצל רופא תעסוקתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    09/03/2012

הרופא הראומטולוג אצלו את מטופלת יכול להפנות אותך לכל רופא אחר ככל שהוא סבור שיש צורך בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו